Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když nechtějí přispět, tak nechtějí. Dohadovat se.
To nepomůže. Jsou to celém velké částky. My jsme ji taky teď platili. Buď připravena, kdyby bylo pak třeba jim nějak pomoct. Že jim pomůžeš posléze.
No ja to chapu naopak. On vlastni tretinu, rodice po nem chteji tretinu nakladu a on nechce tolik platit.
Je to dost divne napsane.
@Viktorian20 píše:
Zdravím, spíš si chci postěžovat a zjistit, zda má někdo z vás podobnou zkušenost.
Mí rodiče si pořídili solární panely (systém) na domek, kde sice nebydlím, ale spoluvlastním jej také. A nenechají mě se podílet alespoň na menším dílu, než je třetina. Nemám z toho nejlepší pocit, peníze sice šetřím jak se dá. Ale ne za cenu zadrhávání rodinných výdajů a vztahů.
Jeste citace
@Tarena píše:
No ja to chapu naopak. On vlastni tretinu, rodice po nem chteji tretinu nakladu a on nechce tolik platit.
Nevím přišlo mi, že spíš od něj/ní nic nechtějí… a jemu to je blbý…
@Tarena píše:
Taky to tak chápu, ale úplně se to tříská s tím nadpisem. ![]()
@welovefashion píše:
Nevím přišlo mi, že spíš od něj/ní nic nechtějí… a jemu to je blbý…
Taky jsme myslela, ale. posledni dve vety, jak setri kde se da a nechce ubrat na rodinnych vydajich jsou s tim ponekud v rozporu.
Podle nadpisu je to snad jasne. Chce prispet, rodice nechteji.
Já pochopila, že ho nenechají se podílet na méně než třetině, přestože tam nebydlí…takže chtějí třetinu, ne méně…i když tam nebydlí…chce platit méně, protože na to nemá, ale v zájmu zachování rodinných vztahů to zatím platí… ![]()
@Monchichik píše:
Já pochopila, že ho nenechají se podílet na méně než třetině, přestože tam nebydlí…takže chtějí třetinu, ne méně…i když tam nebydlí…chce platit méně, protože na to nemá, ale v zájmu zachování rodinných vztahů to zatím platí…
Tak to jsi asi pochopila špatně. Píše, že rodiče nic nechtějí.
@ZuzaM nenechají mě se podílet alespoň na menším dílu než je třetina… ![]()
@Monchichik píše:
@ZuzaM nenechají mě se podílet alespoň na menším dílu než je třetina…
Jako kdyz to ctu podesate, tak mozna po nem fakt nic nechteji. Ze rodice vedi, ze musi setrit, ale i tak by se chtel podilet.
Ale jako hur napsany prispevek uz jsem dlouho nevidela. ![]()
Zdravím, spíš si chci postěžovat a zjistit, zda má někdo z vás podobnou zkušenost.
Mí rodiče si pořídili solární panely (systém) na domek, kde sice nebydlím, ale spoluvlastním jej také. A nenechají mě se podílet alespoň na menším dílu, než je třetina. Nemám z toho nejlepší pocit, peníze sice šetřím jak se dá. Ale ne za cenu zadrhávání rodinných výdajů a vztahů.