Káže vodu, pije víno

871
24.10.22 15:55

Káže vodu, pije víno

Máte někoho takového v příbuzenstvu? Já ano. A úplně z ní šílím. Jedná příbuzná mi pořád přeposílá takové ty chytré citáty, kterými se ale ona sama evidentně neřídí. To stejné na facebooku. Stylem: váz si svých rodičů, dokud je máš, nikdy nevíš, co bude atd. Přitom ona se nijak nezajímá o nikoho. Občas mám chuť na to reagovat, ale pak si uvědomím, že to stejně nemá cenu, tak to bez odpovědi zavřu. Ale kde berou tihle lidi odvahu furt někomu kázat a dělat se lepší? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2697
24.10.22 16:06

Tomu se říká pokrytectví. Takových lidí je, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
24.10.22 19:37

Tchyně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
24.10.22 19:52

Ano, mám. Projevuje se to tak, že káže o lenosti lidí chodit pěšky. Samozřejmě myslí všechny ostatní lidi a sám jezdí autem úplně všude. U toho za volantem pindá, jak je to hrozné, kolik jezdí všude aut, plné silnice, všichni jsou zhýčkaní… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
24.10.22 21:57
@Zlatývoči píše:
Ano, mám. Projevuje se to tak, že káže o lenosti lidí chodit pěšky. Samozřejmě myslí všechny ostatní lidi a sám jezdí autem úplně všude. U toho za volantem pindá, jak je to hrozné, kolik jezdí všude aut, plné silnice, všichni jsou zhýčkaní… :D
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
24.10.22 23:25

Tchyně toto dělá s jídlem. Posílá nám, co všechno nemáme jíst, v čem jsou jedy, jak mame nechat klicit luštěniny a péct si svůj chleba z vlastního kvasku atd. Pak přijede a sežere sama půl kachny a kilo špeku až je jí zle. Ale jinak je to hodná paní, ovšem toto je takové vtipné. Manžela to strašně vytáčí, já se tomu směju a její rady pouštím jedním uchem tam a druhým ven, protože ji tady nemáme naštěstí tak často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22255
25.10.22 00:04
@Santa Juana píše:
Tchyně toto dělá s jídlem. Posílá nám, co všechno nemáme jíst, v čem jsou jedy, jak mame nechat klicit luštěniny a péct si svůj chleba z vlastního kvasku atd. Pak přijede a sežere sama půl kachny a kilo špeku až je jí zle. Ale jinak je to hodná paní, ovšem toto je takové vtipné. Manžela to strašně vytáčí, já se tomu směju a její rady pouštím jedním uchem tam a druhým ven, protože ji tady nemáme naštěstí tak často.

Nechapu, proc pri prilezitosti jeji navstevy ji slavnostne nepredlozite naklicenou pucalku misto kachny s dovetkem, ze diky ni jste prozreli! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43060
25.10.22 06:19
@Judy Hopkava píše:
Máte někoho takového v příbuzenstvu? Já ano. A úplně z ní šílím. Jedná příbuzná mi pořád přeposílá takové ty chytré citáty, kterými se ale ona sama evidentně neřídí. To stejné na facebooku. Stylem: váz si svých rodičů, dokud je máš, nikdy nevíš, co bude atd. Přitom ona se nijak nezajímá o nikoho. Občas mám chuť na to reagovat, ale pak si uvědomím, že to stejně nemá cenu, tak to bez odpovědi zavřu. Ale kde berou tihle lidi odvahu furt někomu kázat a dělat se lepší? :zed:

ja myslim, ze ona nekaze, ona jen sdili takove ty dobre znejici texty s hezkym obrazkem, ne? Lidi kolokrat vubec nectou poradne co sdili, staci, ze to tak moudre zni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43060
25.10.22 06:22

Hele dej si tu praci a udelej ozdobnym textem na hezkem pozadi obrazek, neco jako „Neobtezuj pratele prilis mnoha moudry, moudra jsou jako koreni a toho nesmi byt prilis“ a posli ji to Uvidis, ze to taky bude preposilat dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
26.10.22 09:01

Tohle dělá moje matka. Pořád dává na Facebook citáty, jak když ti někdo ublíží, ublíží znovu, jak se rodiče dětem obětují a ty na ně kašlou. Jak se máš zbavit negativních lidí, jak se lidé přetvařují…a realita? Stará zápškla ježibaba, která jakmile může, tak ublíží, jako děti nás týrala, ale teď by chtěla, ať odejdu od manžela(což několikrát zkoušela zařídit po svém) a starám se o ní. Každého pomluví a nikdy neřekne nic dobrého, jen fluše jedy. S mužem a tchyni se tem jejím trpytkovym příspěvkům vždycky od srdce zasmějeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22255
26.10.22 09:11
@Tonka83 píše:
Tohle dělá moje matka. Pořád dává na Facebook citáty, jak když ti někdo ublíží, ublíží znovu, jak se rodiče dětem obětují a ty na ně kašlou. Jak se máš zbavit negativních lidí, jak se lidé přetvařují…a realita? Stará zápškla ježibaba, která jakmile může, tak ublíží, jako děti nás týrala, ale teď by chtěla, ať odejdu od manžela(což několikrát zkoušela zařídit po svém) a starám se o ní. Každého pomluví a nikdy neřekne nic dobrého, jen fluše jedy. S mužem a tchyni se tem jejím trpytkovym příspěvkům vždycky od srdce zasmějeme.

Vzdycky nejvic verejne knouraji ti s maslem na hlave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
29.10.22 21:42
@Judy Hopkava píše:
Máte někoho takového v příbuzenstvu? Já ano. A úplně z ní šílím. Jedná příbuzná mi pořád přeposílá takové ty chytré citáty, kterými se ale ona sama evidentně neřídí. To stejné na facebooku. Stylem: váz si svých rodičů, dokud je máš, nikdy nevíš, co bude atd. Přitom ona se nijak nezajímá o nikoho. Občas mám chuť na to reagovat, ale pak si uvědomím, že to stejně nemá cenu, tak to bez odpovědi zavřu. Ale kde berou tihle lidi odvahu furt někomu kázat a dělat se lepší? :zed:

Jejda neřeš. Náš švagr nás nemá rád, měli jsme spor a vyhráli. On si teď v 55 letech sází na FB ublížené citáty :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
31.10.22 13:08

@Judy Hopkava máme, tchýni, bere odvahu ze své hlouposti. Neustále posílá nicneříkající fotky, kdy jim někdo seká třeba trávu, mění okna, pije kávu, někdo jede na kole (ne takovém tom historickém, ale obyčejném cyklistickém) atd, do toho samozřejmě i přeposílané emaily…ale i na ni došlo - byli jsme na víkendové návštěvě a chtěli si dát pečivo, to bylo plesnivé, chtěla jsem vyhodit, ale tchýně, že nééé, to stačí jen odkrojit a zbytek sníst :poblion: věci typu mycelium a prorůstání plísně a hromadění toxinů v těle nebrala, takže ten odkrojek snědla, taktéž u nás se jednou stalo, že jsem našla plesnivou housku a chtěla ji dát do koše, tchýně mi ji vyloženě vytrhla z ruky, odkrojila a zase snědla, totéž dělá s jakýmikoli potravinami (a diví se, že nechci, aby tam děli trávily prázdniny bez našeho dohledu, dokud nemají svůj rozum), už ji v tom nebráníme. Takže se divila, když ji strašně „z ničeho nic“ začalo bolet břicho, zvracela a nemohla ani mluvit (jaký božský klid byl, jinak neustále mele), načež když mi opět přistála emailem přeposílaná blbost, tak jsem ji poslala odborný článek na téma proč není radno si zahrávat a odkrajovat plesnivé potraviny…i s otázkou, co si o tom myslí…na odpověď čekám dodnes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová