Jak na tento druh fleků? Bílé kalhoty

661
24.2.13 22:08

Jak na tento druh fleků?

Podařilo se mi plísknout červenou omáčku s paprikou na bílé kalhoty a teď nevím jak to dostat dolů. Máte někdo radu, jak na to? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
310
24.2.13 22:14

Jestli jsou celý bílí vzala bych bělidlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
24.2.13 22:14

Zkus zlutej domestos, poradila mi to pani v pujcovne svatebnich satu. Cisti s tim fleky z satu..Ja tim zatim vyprala vsechny fleky co jsem mela na bilem pradle..Ale je to opravdu jen na bile pradlo..nanes trosku domestosu na flek, chvilku prepirej v ruce, za chvilku by to melo zmizet.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.2.13 22:23

LOC od AmWay - pustí tím všechno, já tím vyčističla do bíla i chlapovic triko z práce (automechanik)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
24.2.13 22:44

Savo perex. Ja ti vyprala do bela zaprane pleny, flekate bryndaky, ale pozor, jen na bile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.2.13 22:51

Ja bych to zkusila potrit zlucovym mydlem a nechat pres noc namocene, to by taky melo pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
24.2.13 23:26

Děkuji za vaše příspěvky a určitě je vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
31.1.15 09:52

Máte někdo zkušenost s tím, že jste na skvrnu nalili domestos a on vám okolo místa udělal jinou bílou mapu než bylo na oblečení? Byla jsem nadšená, že rez z kalhot pustila, ale po uschnutí jsem se nestačila divit. Smůla je, že jsem domestosem vzala i další oblečení. Jak znova sjednotit barvu - čím? Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.1.15 09:55
@marketta1 píše:
Zkus zlutej domestos, poradila mi to pani v pujcovne svatebnich satu. Cisti s tim fleky z satu..Ja tim zatim vyprala vsechny fleky co jsem mela na bilem pradle..Ale je to opravdu jen na bile pradlo..nanes trosku domestosu na flek, chvilku prepirej v ruce, za chvilku by to melo zmizet.. :kytka:

domestos jako ten na wc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.2.15 12:38

@jdukolem jj ten na wc.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.2.15 12:44
@marketta1 píše:
@jdukolem jj ten na wc.. :kytka:

to koukám jak blázen - děkuju za typ.. zkusím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.15 12:55

Nevím z čeho omáčka je, nejdřív bych zkusila klasiku ocet/ sůl/ sodu (dle zásaditosti/kyselosti omáčky) a pak žlučové mýdlo (Jelena) na noc a vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.2.15 16:00

@jdukolem Zkus,taky jsem koukala a pak dej vedet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie