Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Podařilo se mi plísknout červenou omáčku s paprikou na bílé kalhoty a teď nevím jak to dostat dolů. Máte někdo radu, jak na to? Děkuji.
Zkus zlutej domestos, poradila mi to pani v pujcovne svatebnich satu. Cisti s tim fleky z satu..Ja tim zatim vyprala vsechny fleky co jsem mela na bilem pradle..Ale je to opravdu jen na bile pradlo..nanes trosku domestosu na flek, chvilku prepirej v ruce, za chvilku by to melo zmizet.. ![]()
LOC od AmWay - pustí tím všechno, já tím vyčističla do bíla i chlapovic triko z práce (automechanik)
Savo perex. Ja ti vyprala do bela zaprane pleny, flekate bryndaky, ale pozor, jen na bile.
Ja bych to zkusila potrit zlucovym mydlem a nechat pres noc namocene, to by taky melo pustit.
Máte někdo zkušenost s tím, že jste na skvrnu nalili domestos a on vám okolo místa udělal jinou bílou mapu než bylo na oblečení? Byla jsem nadšená, že rez z kalhot pustila, ale po uschnutí jsem se nestačila divit. Smůla je, že jsem domestosem vzala i další oblečení. Jak znova sjednotit barvu - čím? Děkuji za rady.
@marketta1 píše:
Zkus zlutej domestos, poradila mi to pani v pujcovne svatebnich satu. Cisti s tim fleky z satu..Ja tim zatim vyprala vsechny fleky co jsem mela na bilem pradle..Ale je to opravdu jen na bile pradlo..nanes trosku domestosu na flek, chvilku prepirej v ruce, za chvilku by to melo zmizet..
domestos jako ten na wc? ![]()
@marketta1 píše:
@jdukolem jj ten na wc..
to koukám jak blázen - děkuju za typ.. zkusím ![]()
Nevím z čeho omáčka je, nejdřív bych zkusila klasiku ocet/ sůl/ sodu (dle zásaditosti/kyselosti omáčky) a pak žlučové mýdlo (Jelena) na noc a vyprat.