Jak na uřvané batole?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2673
21.6.11 08:30
Gladys píše:
Já jsem sunar o 6ranní řešila odměřenou dávkou už večer, teplou vodou v termosce, vše jsem smíchala přímo v posteli, protřepala, podala dítěti. Jako bonus dítě po vypití v postýlce ještě uslo :mrgreen:

Tak to zkusím,třeba to vyjde a ještě taky usne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.6.11 08:34

Naše vstává taky v šest, sice hned nepiští zato běhěm dne to stojí zato.Nevydrží si chvilku hrát sama,furt jí musim tahat,nemůžu si v klidu dojít ani na záchod :roll: .Hold všude je něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
21.6.11 08:42

U nás to bylo a je to samé, akorát já nenechávám v postýlce ani ohrádce - ani jedno z toho nevedem, takže je šance, že se i něčím zatím zabaví. Většinou má ale po probuzení hrozný hlad (což chápu) a tak prostě dokud nedostane tak brečí, no. A jak pak za mnou rychle utíká a cpe se mi na klín, když vidí, že mlíčko už je připravené :-)

• Citovat
  • Upravit
186
21.6.11 08:50

Holky díky, asi jsem potřebovala také slyšet, že v tom nejsem sama :-) Holt děti vstávají brzy a uznávám, že já s tím mám problém…bohužel s tím nic nenadělám :-) Mmch…teď syn usnul a ani nevíte, jak ráda bych si také dáchla, jenže povinnosti volají :-)

tu termosku na ráno také zkusím, ale obávám se, že hraní bude asi větší lákadlo než další spánek…ale kdo ví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.6.11 09:08

Ahoj, ja bych taky doporucila mu dat co nejrychleji flasku s mlikem, moc na nej nemluvit, polozit, flasku do ruky, prikryt, a odejit z mistnosti (treba se jeste natahni v obyvaku na sedacku). U nas to zabiralo a zabira dodnes :-). Nenech ho moc „rozjet“, jak se zacne budit, hned to zkus, a uvidis. Ja tomu taky neverila, a funguje to. Jeste si pospal treba i hodina a pul :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
21.6.11 09:10

Tak u nás se vstáva v 5:30 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
21.6.11 09:34

u nás se vstávalo v 5 a muselo se taky hned ven z postele, žádné povalování :evil:
doporučuju jen malého vzít s sebou do kuchyně a něco mu podstrčit co ho zabaví, ale neboj do puberty takhle řvát nebude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2673
21.6.11 09:39
nakukovatelka píše:
Ahoj, ja bych taky doporucila mu dat co nejrychleji flasku s mlikem, moc na nej nemluvit, polozit, flasku do ruky, prikryt, a odejit z mistnosti (treba se jeste natahni v obyvaku na sedacku). U nas to zabiralo a zabira dodnes :-). Nenech ho moc „rozjet“, jak se zacne budit, hned to zkus, a uvidis. Ja tomu taky neverila, a funguje to. Jeste si pospal treba i hodina a pul :wink:

Já začnu dělat mlíko hned jak se začne kroutit,taky není úplně vzhůru.Tak ji nakrmín,položím,to ještě trochu spí,a za 5 minut oči jak baterky 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
21.6.11 10:06

Já tomu předcházela. Vše jsem měla nachystané večer a ráno, nejlépe kolem páté,to ještě spala, jsem vše promíchala a dala vypít. Vyzunkla to v polospánku. Malá chrápala do 8-9 hod. Pak jsem dala svačinku a obě jsme byly spokojené. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.6.11 10:39
Liduš88 píše:
nakukovatelka píše:
Ahoj, ja bych taky doporucila mu dat co nejrychleji flasku s mlikem, moc na nej nemluvit, polozit, flasku do ruky, prikryt, a odejit z mistnosti (treba se jeste natahni v obyvaku na sedacku). U nas to zabiralo a zabira dodnes :-). Nenech ho moc „rozjet“, jak se zacne budit, hned to zkus, a uvidis. Ja tomu taky neverila, a funguje to. Jeste si pospal treba i hodina a pul :wink:
Já začnu dělat mlíko hned jak se začne kroutit,taky není úplně vzhůru.Tak ji nakrmín,položím,to ještě trochu spí,a za 5 minut oči jak baterky 8-o :mrgreen:

No jo, co plati na jednoho, nemusi platit na druheho :think: Ale ono se to zlomi, taky jsme meli obdobi, ze vstaval v 5h :zed: zpetne nevim, jak jsem to vydrzela. Nastesti to bylo v dobach, kdy jeste spal vickrat pres den.
Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
21.6.11 10:48
nakukovatelka píše:
Liduš88 píše:
nakukovatelka píše:
Já začnu dělat mlíko hned jak se začne kroutit,taky není úplně vzhůru.Tak ji nakrmín,položím,to ještě trochu spí,a za 5 minut oči jak baterky 8-o :mrgreen:
No jo, co plati na jednoho, nemusi platit na druheho :think: Ale ono se to zlomi, taky jsme meli obdobi, ze vstaval v 5h :zed: zpetne nevim, jak jsem to vydrzela. Nastesti to bylo v dobach, kdy jeste spal vickrat pres den.
Drzim palce

Taky věřím že se to zlomí zase,protože ještě tak před měsícem spala třeba do půl 8 :-D Ale třeba o víkendu to je nářez,kluk spí klidně do 9,manžel taky a já od tenhle víkend už od 5 bejzovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
21.6.11 14:03

Tak já doted ( dva roky a něco) jí nosím ráno v náručí a dělám mléko s ní na ruce a to má asi 14 kg :mrgreen: :mrgreen: Prostě zvyk z dob miminek a hlavně se mi to líbí, to ranní muckání..

Ps. Batole je od 1 - 3 let, zatím máš kojence..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.6.11 15:11

Lizbeth…díky za připomínku :-) jinak dobrá posilovačka hned po ránu…mně syn váží 11,5 kg, takže už se také pronese :-) nedá se ale nic dělat, je to náš úděl, já si nestěžuju…jen po ránu mám trošku delší rozjezd, než to moje zvíře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
22.6.11 12:14

u nás se to bez ječení taky neobejde, ale pozor s věkem se to zlepšuje - trochu… večer si všechno připravím, když něco dělám, tak malá sedí na lince, do ruky jí vždycky vrazím nějakou zajímavou věc, co ještě neviděla. Když byla maličká, tak byla v nosítku, teď chodíme všude spolu za ruku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
17.1.17 10:01

@katrinacek1
je to těžké, ale vypít za noc půl litru je strašně moc. I když těžko říct, kolik tak vypije kojené dítě, které se také budí několikrát na pití. Ale za noc půl litru je opravdu hodně, tělo má odpočíta, ne zpracovávat tolik mléka. Těžko radit, zkusit dávat méně a méně? Možná tím bych začala. Je blbý, že přes den nechce nic pít, moje děti taky špatně pili, ale po vypití půl litru za noc se nedivím, že přes den už nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí