Jak na vytoužené //

381
25.2.15 14:43

jak na vytoužené //

Ahojte,
s přítelem se snažíme o mimčo, chci se zeptat na nějaké triky, které Vám pomohly k vytouženým //???:-)))) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5283
25.2.15 14:47

Ahojky, určitě o tom je na tomhle webu spousta diskuzi ;) v každé rádi víceméně to samé, kontryhel, hlídat ovulaci, je i speciální gel pro urychlení spermií…záleží na okolnostech ;) jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.2.15 14:50

@Lucoušek22 Pokud se budeš hodně snažit a myslet na to, tak nějaký sex nepomůže :nevim: :nevim:,prostě se na to vykašlat a až to příjde, tak to příjde :).Vlastní zkušenost, čekali jsme 3 roky, pak jsem se na to vykašlala a bylo to hned :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
25.2.15 14:51

@Lucoušek22 zadny trik neni 8o proste sex v dobe ovulace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.2.15 14:54

No my se snažíme chvilku cca. 2 mesice, ale rada bych tomu dopomohla…každpadne bych si mela zjistit, kdy vubec mam ovulku - jelikoz cyklus mam 37 dni, coz me prijde celkem dost.., hm? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.2.15 14:56
@vertunka píše:
Ahojky, určitě o tom je na tomhle webu spousta diskuzi ;) v každé rádi víceméně to samé, kontryhel, hlídat ovulaci, je i speciální gel pro urychlení spermií…záleží na okolnostech ;) jak dlouho se snažíte?

snažíme se hvilk cca. 2 mesice, ale tak rada bych tomu nejak pomohla..:-)) jak se jmenuje ten gel??, 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
25.2.15 15:06
@Lucoušek22 píše:
No my se snažíme chvilku cca. 2 mesice, ale rada bych tomu dopomohla…každpadne bych si mela zjistit, kdy vubec mam ovulku - jelikoz cyklus mam 37 dni, coz me prijde celkem dost.., hm? :think: :think: :think:

2mesice nic neni, nech tomu volny prubeh 8o myslim si, ze kdyz to hned ze zacatku nebudes hrotit, bude to lepsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
25.2.15 15:07

@Lucoušek22 na ovu si kup testy v lékárně :) a ten gel ti najdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
25.2.15 15:10

@Lucoušek22 pre seed se jmenuje, koukni se na stránky otehotnet.cz tam je toho mraky…my se taky snažíme dva měsíce, ale nic zatím nekupujeme a neřešíme…až kdyby to nešlo rok :) a brala si HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.2.15 15:11
@jalisca píše:
2mesice nic neni, nech tomu volny prubeh 8o myslim si, ze kdyz to hned ze zacatku nebudes hrotit, bude to lepsi..

vím, že je to krátká doba, ale tak nejradsi bych uz čekala… ale tak uvidime… :pankac: :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.2.15 15:15
@vertunka píše:
@Lucoušek22 pre seed se jmenuje, koukni se na stránky otehotnet.cz tam je toho mraky…my se taky snažíme dva měsíce, ale nic zatím nekupujeme a neřešíme…až kdyby to nešlo rok :) a brala si HA?

no HA jsem nebrala… ale pred par lety jsem byla na interrupci, takze ted doufam, ze to pujde v pohode, uz je to delsi dobu a gyndar rikal, ze je vse v poradku…:-) jinak dekuji moc za doporuceni gelu..:-))) ty jsi brala HA? :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
25.2.15 15:17

Ja bych treba este brala, kyselinu listovou ta udajne podporuje pravdepodobnost poceti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
25.2.15 15:18

Pro jistotu každý den sexovat nebo obden? A nebo zkus ovulační testy..
Mně se to kecá, u nás je to každých čtrnáct dní(sex), obden bych nedala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
25.2.15 15:20

@Lucoušek22 Jj já jsem ji brala a docela toho lituji, je to pěkný svinstvo a mám teď úplně rozhozený cyklus…ale je mi teprve 21 takže mám na miminko dost času. Ale jak říkáš ty, už bych taky nejradši čekala, úplně Tě chápu ;) a kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.2.15 15:22
@Kriss Tina píše:
Ja bych treba este brala, kyselinu listovou ta udajne podporuje pravdepodobnost poceti :nevim:

tu beru, tak doufam, že to trosku taky pomuže…:-) dekuji moc..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí