Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nema treba profil na facebooku? tam cisla dost casto bevaj nebo jestli ma pevnou tak ve zlatejch strankach… jinak teda netusim ![]()
@Kriss Tina píše:
Nema treba profil na facebooku? tam cisla dost casto bevaj nebo jestli ma pevnou tak ve zlatejch strankach… jinak teda netusim
to jsem zkoušela a nic, pevnou linku netuším zda má ![]()
Jeho známý? kamarádi'? pokud podniká třeba bude mít kontakt na netu?
@dituleska píše:
Jeho známý? kamarádi'? pokud podniká třeba bude mít kontakt na netu?
Netuším ani jedno, nejsme v kontaktu víc jak 10 let ![]()
Zkus ho zadat ještě do Googlu, třeba tě něco navede…
Na FB bych ho zkusila dohledat třeba ještě přes jeho přátele. Pokud znáš třeba jméno jeho nejlepšího kamaráda nebo někoho z rodiny tak najít jeho a doptat se na něj… ![]()
@dituleska píše:
Nebo řekni z jakého města je? třeba tu některá z nás pomůže
Pochází z Prahy, bydlel tady až do rozvodu, cca před 13 lety se rozvedl, pak bydlel na chalupě ve Mšeci u Rakovníka… ![]()
Je mu 51 let
@Cmochy píše:
Zkus ho zadat ještě do Googlu, třeba tě něco navede…Na FB bych ho zkusila dohledat třeba ještě přes jeho přátele. Pokud znáš třeba jméno jeho nejlepšího kamaráda nebo někoho z rodiny tak najít jeho a doptat se na něj…
neznám již nikoho z jeho blízkosti ![]()
@Anonymní píše:
Pochází z Prahy, bydlel tady až do rozvodu, cca před 13 lety se rozvedl, pak bydlel na chalupě ve Mšeci u Rakovníka…
Je mu 51 let
Tohel pátrání mám ráda… pokud chceš, napiš mi do SZ jeho jméno a co víš… zkusím se taky mrknout ![]()
@Anonymní píše:
Pochází z Prahy, bydlel tady až do rozvodu, cca před 13 lety se rozvedl, pak bydlel na chalupě ve Mšeci u Rakovníka…
Je mu 51 let
Ještě mě napadlo…
http://www.obecmsec.cz/…rad-mestyse/
Mšec má 850 obyvatel… to je vesnice… všichni se tam znají…
Zkusila bych zavolat na OÚ a poptat se na něj. Jistě ho budou znát, buď ti dají rovnou tel číslo nebo adresu a nebo ti třeba nabídnou, že dají JEMU kontakt na tebe ![]()
@Cmochy píše:
Tohel pátrání mám ráda… pokud chceš, napiš mi do SZ jeho jméno a co víš… zkusím se taky mrknout
SZ ![]()
@Cmochy píše:
Ještě mě napadlo…
http://www.obecmsec.cz/…rad-mestyse/
Mšec má 850 obyvatel… to je vesnice… všichni se tam znají…
Zkusila bych zavolat na OÚ a poptat se na něj. Jistě ho budou znát, buď ti dají rovnou tel číslo nebo adresu a nebo ti třeba nabídnou, že dají JEMU kontakt na tebe
No tak to jí určitě nedají, kde žiješ ![]()
@BlueFairy píše:
No tak to jí určitě nedají, kde žiješ
Na vesnici, která má 700 obyvatel ![]()
Kdyby někdo na obecáku sháněl mě, číslo by asi nedali, ale jsem si jistá, že by to řekli mě… že mě někdo sháněl a dali by mi kontakt
Tím jsem si 100% jistá ![]()
@Cmochy píše:
Na vesnici, která má 700 obyvatelKdyby někdo na obecáku sháněl mě, číslo by asi nedali, ale jsem si jistá, že by to řekli mě… že mě někdo sháněl a dali by mi kontakt
Tím jsem si 100% jistá
Tak to je ale úplně jiná věc. Přece ale nemůžou jen tak někomu po telefonu sdělit adresu a telefon, to je protizákonné… ![]()
Dobrý den,
prosím o zachování anonymity, děkuji.
Hledám jednoho muže, vím jak se jmenuje a kdy se narodil, je možné zjistit tel. číslo?
Kde bych to mohla najít?
Děkuji