Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám to opačně - nejím. Nedokážu normálně jíst.. teď se to tedy učím, ale je to jak na houpačce ![]()
Co zkusit mysl zaměstnat nějak jinak? Třeba vyrazit ven úmyslně jen bez jídla nebo si sbalit jen jablko a vodu?
I já mám stejný problém. POřád někde něco uždibuju. Hrozně mě to štve, taky moc nevím co s tím. Docela mi pomáhá když si udělal velký hrneček čaje, kávy…a upíjím
@MartinaIrena zaměstnat jinak je super. Ale co když musíš být doma? dcerka mi spí v postýlce cca 2 hodiny a ten čas bych pořád něco jedla. Musím se hodně držet. Venku nemám problém.
Jinak jsem za 4 roky pribrala 25 kilo.Je to silene.Vim to, ale stejne s tim nejsem schopna nic udelat. ![]()
Já mívám zase období, kdy furt něco zobu, a jím sladké. Pak mám břicho jak ve 4měsíci. Ale pak se to zase vyrovná tím, že skoro nejím vůbec. Je to jak kdy. A co se týče tvého problému, asi bych se poradila s psychologem, abys nezačala mít zdravotní problémy z toho.
@uf-ounek Venku taky nemam problem nejist nebo na navstevach jsem jen o caji.Doma vsak porad jim.
Syn ted spi, tak sem uz snedla obed, chleba, trochu susenek. Jsem hrozna!!!Zakladatelka.
@Anro Ja mam taky bricho velke, mam velky špek. Vse mi leze do bricha. Nechci uz byt ani tehotna a to bych si druhe dite prala, ale uz ted vypadam jak v 5tem mesici. Jinak tehotenska kila jsem shodila, ale zase jsem prejidanim pribrala. Zakladatelka
@martina.se Nejist si neumim predstavit. Miluju jidlo, je asi jen 5 surovin, ktere nejim. Chutna mi vsechno. Z
jo…žeru a žeru a žeru..sice kojím, ale přesto žeru víc než je zdrávo, cpu se sladkým a vymlouvám se, že s plným kojením se moc omezovat nemůžu
až se vyžeru na porodní váhu, tak se asi ožeru a budu s tím muset konečně něco udělat
no a jinak já celkem vím, co dělám špatně - ne úplně vyvážená strava, málo zeleniny..atd.atd.na nic pořád není čas, hlavně na cvičení.. no výmluvy
@Anonymní píše:
@uf-ounek Venku taky nemam problem nejist nebo na navstevach jsem jen o caji.Doma vsak porad jim.Syn ted spi, tak sem uz snedla obed, chleba, trochu susenek. Jsem hrozna!!!Zakladatelka.
tak to to máme stejně. Od oběda už jsme taky ujídala. Já sice nejsem na sladké, ale chodím si vzít plátek sýra, šunku, kostičku čokolády…) snažím se řídit tím: Co nekoupím, nesežeru
@uf-ounek Presne! Ted sem byla uklidit mliko, jelikoz sem si ho davala do kafe. Samozrejme, ze sem se napila mlika z krabice, nez sem ho dala do lednice. Jeste sem si urizla kus syra.
Proste nedokazu furt neco neuzirat.Za den se to nascita. Vecer kdyz dite usne, tak zase jim, mam klid, tak jim.
@Anonymní píše:
@uf-ounek Presne! Ted sem byla uklidit mliko, jelikoz sem si ho davala do kafe. Samozrejme, ze sem se napila mlika z krabice, nez sem ho dala do lednice. Jeste sem si urizla kus syra.Proste nedokazu furt neco neuzirat.Za den se to nascita. Vecer kdyz dite usne, tak zase jim, mam klid, tak jim.
já večer nejím. Mám doma partnera a prostě mě jídlo neláká. Ale pokud jsme tu sama je to děs. Jestli chceš můžeme si psát a podporovat se. Třeba to spolu vybojujeme
Zdravim.
Budu psat anonymne.Mam nezdravy vztah k jidlu, prejidam se. Nekdy uz me boli zaludek a stejne jim.Jim kdyz mam hlad, jim kdyz je mi smutno, kdyz mam radost. Zkratka stale jim, porad neco ochutnavam.Chci normalne zit, nebyt zavisla na jidle.Mate s tim take nektera problem? Rada bych pokecala s nekym, kdo je na tom stejne, take uvitam rady, jak prestat s prejidanim.Uz to zacinam vnimat jako psychicky problem. Nedokazu si to prejidani zakazat, ale uz musim neco se sebou delat. Dekuji vsem za rady.