Taky se přejídáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10287
19.3.15 15:54
@martina.se píše:
@bozska-mrcha já v tomto ujíždim na žvýkačkách.. strašný :zed: klidně 20-30 ks denně.. to je berlička.. dřív cigára, ale teď nekouřim.. jsi dobrá, že to dáváš :palec:

přesně ,člověk si vždycky najde šudlátko .U mě to byl žvanec .Kdo ví jak dlouho zvládnu "abstinovat " :roll: :lol: .Teď jsem taky ve fázi že potřebuju hubnout ,ale …na svoji váhu jím málo .Z jídla mám respekt ,pořád sama si sebou nejsem natolik jistá ,že když na jídle přidám ,že zase nespadnu kde jsem byla :roll: takže jogurty 3% měním za smetaňáky ,30% sýr za 45% a víc ,prostě aby to člověk nahnal jinde .Ovšem efekt nula nula nic :roll: :lol:

@Anonymní píše:
@bozska-mrcha To je to, ze mame doma porad plno jidla. Nakupujeme podle akci, takze neumim koupit jen neco, kdyz vim, ze pak uz to a to v akci nebude.Tak delam zasobu jidla na tyden.Driv me stvala zavislost na koureni a ted mam zase jinou zavislost.

tak s tím budeš muset něco dělat. Pokud máš opravdu problém, který cítíš že tak úplně sama nedáváš, budeš muset doma s pravdou ven. Chápu, že to není snadné, ale nedá se svítit. Sama jsem v té době měla muže a doma dvě děti, ale nedalo se holt nic dělat. To je prostě buď a nebo.
V začátku jsem u sebe neměla ani kartu k bankomatu a na hotovost max 20kč. Dětem se blbě vysvětlovalo, že doma pořád nic není, ale nedalo se jinak :nevim: jo a tři měsíce jsem nechodila nakupovat, chodil chlap a se striktním seznamem :lol: ale dával to líp než já. Není od věci, že i náklády na stravu nám značně klesly, bože co já byla za měsíc schopná sama jen tak prožrat :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
19.3.15 15:54

@lllucie
presne, omlouvam se. psala to dcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.15 15:55
@lllucie píše:
@martina.se ja vím, že špatný…mám stigro, že chlap je na mě pes a dohlíží fest…ale jako tučný, tlustý, mastný…to do mé nedostane.,..frčím si hlavně na syrech, bio stravě a nerest má je kafe…

u nás se dohlíží na pravidelnost.. poslední cca 3 měsíce to celkem jde, ale tenhle týden fakt bída :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
19.3.15 15:57

V tom anabellu, platí se něco? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@bozska-mrcha znám velmi dobře :zed: :zed: pořád něco, celoživotní boj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
@martina.se píše:
jo, aji to mi chlap říká - že na sebe kašlu, protože mám pocit, že na mě nezáleží. Asi na tom něco bude :think:

Třeba tě rodiče nechtěli, nebo si přáli kluka. Bývá to častá příčina menstální anorexie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.15 15:59
@Karleon píše:
Třeba tě rodiče nechtěli, nebo si přáli kluka. Bývá to častá příčina menstální anorexie.

tak toto zodpovědět nemůžu, protože to netuším. Ale spíš táta do mě pořád rýpal, že moc žeru, že budu tlustá, že mám kejty atd.. takže tam to vzniklo.. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
19.3.15 16:00
@martina.se píše:
@bozska-mrcha znám velmi dobře :zed: :zed: pořád něco, celoživotní boj :pocitac:

Přesně, psychická porucha, jako každá jiná…at je to přejídání, bo nejezeni…je to fakt napořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867

Prejidani se je tez forma PPP. Ja trpela PPP a asi jest etrpim.
Momentalne se neprejidam, ale malo jim, myslela jsem si, opet, ze tehotenstvi mi pomuze se naucit jist, ale bohuzel. Ted to odkladam na to az zhubnu na 60 kg. Tak jsem na sebe zvedava :roll:.
Mam formu Anorexie kombinovanou bulimii. Bulimii mam uz dlouho za sebou, nastesti.
Ale taky jsme mela obdobi prejidani se, je to peklo…Rozhodne bych to resila s odbornikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@hedabedna píše:
V tom anabellu, platí se něco? :think:

ne, je to bezplatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
19.3.15 16:01
@martina.se píše:
tak toto zodpovědět nemůžu, protože to netuším. Ale spíš táta do mě pořád rýpal, že moc žeru, že budu tlustá, že mám kejty atd.. takže tam to vzniklo.. :think: :think:

Máš úplně stejně hodný rodiče jako já :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.15 16:01
@lllucie píše:
Přesně, psychická porucha, jako každá jiná…at je to přejídání, bo nejezeni…je to fakt napořád…

bohužel.. každý si myslí, pohoda. Ale cigára si odřeknu, jenže u jídla to nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.15 16:02
@lllucie píše:
Máš úplně stejně hodný rodiče jako já :cert:

on to myslel asi v žertu, ale vysvětli to pubošce, že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.3.15 16:05
@martina.se píše:
tak toto zodpovědět nemůžu, protože to netuším. Ale spíš táta do mě pořád rýpal, že moc žeru, že budu tlustá, že mám kejty atd.. takže tam to vzniklo.. :think: :think:

Dá se to zjistit, taky už jsem přemýšlela, že se do toho pustím u sebe. Jinak u mě v pubertě to stejné - nežer, budeš tlustá, roste ti zadek a podobně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.15 16:14

Já to mám v podtatě stejně. Normálně se už najíst neumím :?
Buď se přejím nebo jedu druhý extrém-nejím téměř nic. Tohle je psychický problém, lidé řeší stres jídlem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová