Taky se přejídáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12921
19.3.15 15:36

@lllucie Jo já klidně celý den nejim a pak sežeru ledničku. Přítel nechápu, když mu řeknu, že jsem celý den nejedla ani nepila a pak to se mnou někde kvůli nízkému tlaku seklo. Během kojení to bylo nejhorší to jsem měla 50 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.15 15:36
@Anonymní píše:
@kockamourovata Taky chci byt stihla, ale nejsem schopna pro to neco udelat. :| Cviceni me nebavi.Jim tak, ze hltam, jkm u telky u pc, jist v klidu me nebavi. Z

To cvičení i chápu, to každého nebaví…Ale alespoň to chce kompenzovat procházkama. Když máš ráda sladké, nezříkej se ho úplně, ale urči si akceptovatelnou denní porci - dejme tomu dvě, tři sušenky denně k čaji, kafi a těš se na to :palec:
Důležité je nejíst jako mašina bez přemýšlení, ale mít v tom systém. Když si dáš lehký oběd, třeba polévku a salát, dopřej si něco dobrého ke svačině, ale v míře.

Dej si reálný cíl, že bys do léta shodila třeba 5 kg. Budeš se pak cítit lépe a namotivuje tě to ;)

Příspěvek upraven 19.03.15 v 15:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
19.3.15 15:38
@Anonymní píše:
@lllucie Uz sem se sverila mame, ta ma taky nadvahu. Sestra mi zase rekla, ze sem lina a musim se sebou neco delat.Ma pravdu, alejak se zbavit myslenek na jidlo? Ted mam chut na jogurt.

Opravdu potřebuješ odbornou pomoc mrkví vážně na anabell, tam ti doporučí i psychologickou či psychiatrickou pomoc…sama to nedas a projis se k šílený nadvaze, to přece nechceš, už kvůli malému tady chceš být zdravá a aktivní co nejdyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.15 15:39

@bozska-mrcha Presne tak.Je mi jedno jestli se nekomu libim, natoz mojemu doma. Jidlo me uklidnuje, tak se najim a pak si nadavam a porad dokola. Nedokazu snist kousek cokolady, snim ji celou. Z

• Citovat
  • Upravit
1703
19.3.15 15:41

Pardon, to tu napsala dcera

Příspěvek upraven 19.03.15 v 15:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Mam pocit, ze misto zaludku mam popelnici.

• Citovat
  • Upravit
1342
@martina.se píše:
jsme 2, opravdu miluju otázku - co jsi jedla, co budeš jíst atd.. :cert: přitom denně vařim atd, ale jaksi nekonzumuju. Ono mi stačí ochutnat. Jinak ano - tělo zvyklé na tak malý příjem, že stačí cokoliv navíc a váha letí nahoru.. teď jsem tedy trochu shodila, ale je to pořád málo :think:

Jo přesně, mě stačí k snídani kafe a kousek suchého rohlíku, k obědu jen ochutnat a k večeři tři plátky sýra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.15 15:42
@bubulina píše: :pocitac: :cert: 1) 2)
  1. :mavam: :mavam:

Prosim? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
19.3.15 15:45
@lllucie píše:
Jo přesně, mě stačí k snídani kafe a kousek suchého rohlíku, k obědu jen ochutnat a k večeři tři plátky sýra…
:zed: špatný toto.. ale ano, tohle dělám i já.. teď třeba ochutnám jen malého příkrm..a tim to hasne :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.3.15 15:47

Jo, já taky, miluju jídlo. Akorát to pak kompenzuju nejezením, takže si relativně držím váhu a vypadám dobře. Ale je to můj problém už od střední, určitě mám nějaký problém, který takhle řeším, ale jaký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.3.15 15:48
@martina.se píše:
mi jídlo taky chutná, ale prostě nejim :nevim: ono je to těžký takhle popsat - pro mě je jídlo prostě podružné, no :think:

Nebo ty jsi pro sebe podružná. Proto se nevyživuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.15 15:50
@Karleon píše:
Nebo ty jsi pro sebe podružná. Proto se nevyživuješ.

jo, aji to mi chlap říká - že na sebe kašlu, protože mám pocit, že na mě nezáleží. Asi na tom něco bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
19.3.15 15:51
@bubulina píše: :pocitac: :cert: 1) 2)
  1. :mavam: :mavam:
Žeby děťátko se dostalo k pc :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
19.3.15 15:51

Nevím, jaké to je mít závislost na jídle.
Nejlépe se mi hubne (obvykle 2-3 kg), když nemám čas se ani pořádně najíst, nepomohlo by ti to? Nebo je to tak, že na tohle si ten čas najdeš vždy?
A jak jsi psala o těch zásobách - co zkusit chodit nakupovat jen to, co si napíšeš doma na lísteček a každý den jen po troškách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
19.3.15 15:53

@martina.se ja vím, že špatný…mám stigro, že chlap je na mě pes a dohlíží fest…ale jako tučný, tlustý, mastný…to do mé nedostane.,..frčím si hlavně na syrech, bio stravě a nerest má je kafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová