Taky se přejídáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.3.15 15:20

@lllucie Vztah s partnerem mi moc nefunguje.Neni to kvuli memu prejidani. Nefungujici vztah je jen dalsi ompulz k prejidani bohuze. Z

• Citovat
  • Upravit

Nežijeme, abychom jedli, ale jíme, abychom žili.
Taky mám ráda jídlo, dá se říct, že jsem požitkář. Ale naučila jsem se kontrolovat a hlavně chce to nemít plnou ledničku lákadel, to pak člověk chodí a jídlo mizí raz dva :D
Zakladatelko, zkus se zabavit a na jídlo nemyslet. Uklízej, čti si, jděte ven na několikahodinovou procházku. Já jsem taky doma s dítětem a naopak si pomalu musim řídit budíka, abych se najedla. Neodbývej se rychlovkama, jako jsou chleby s paštikou, salámem, uvař si radši pořádné jídlo, pokud máš čas. Něco nutričně vyváženého, aby tě to zasytilo a nebude pak nutné dorážet se sušenkama ;) Česká kuchyně je oproti jiným sama o sobě strašně kalorická, takže bych se přiklonila se orientovat spíš na těstoviny, zeleninu, kvalitní maso.
U mě je velká motivace, že prostě chci být štíhlá, v dobré kondici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Melo tam byt impulz.

• Citovat
  • Upravit
72725
19.3.15 15:21
@lllucie píše:
@martina.se tak to sme na tom stejně, včetně toho chlapa…řešilas to někdy s odborníkem, nebo se v tom placas sama jako ja?
Ale snažím se, to zas jo:oops:
Hlídala sem se hodně při kojení, ale ani tam yo nebylo sto pro.
Asi prostě závislost na štíhlým těle…a že já semena to ujeta…
řešim to od 16, v 18 to byl fakt extém, málem jsem skončila na metabolce, ale vyhnula jsem se tomu. Od té doby boj. V prvním těhotneství jsem se zakousla a jakž takž jedla, teď, v druhém, mi hlídal chlap. A hlídá mi doteď - kojím. Najíždíme na příkrmy a já se fakt těším, až odstavím a nebudu muset mít špatné svědomí. nejvtipnější je, že moje tělo už je tak zblblé, že rozhodně nějsem hubená holka :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.15 15:22

@bozska-mrcha já v tomto ujíždim na žvýkačkách.. strašný :zed: klidně 20-30 ks denně.. to je berlička.. dřív cigára, ale teď nekouřim.. jsi dobrá, že to dáváš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.15 15:23

@kockamourovata Taky chci byt stihla, ale nejsem schopna pro to neco udelat. :| Cviceni me nebavi.Jim tak, ze hltam, jkm u telky u pc, jist v klidu me nebavi. Z

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.15 15:25

Taky jsem driv kourila, ted zase zeru. Z

• Citovat
  • Upravit
1342
19.3.15 15:27
@Anonymní píše:
@lllucie Vztah s partnerem mi moc nefunguje.Neni to kvuli memu prejidani. Nefungujici vztah je jen dalsi ompulz k prejidani bohuze. Z

To je špatně, on by ti měl být oporou..co třeba rodiče, kamarádka…někomu se pro začátek svěřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.15 15:28

@bozska-mrcha To je to, ze mame doma porad plno jidla. Nakupujeme podle akci, takze neumim koupit jen neco, kdyz vim, ze pak uz to a to v akci nebude.Tak delam zasobu jidla na tyden.Driv me stvala zavislost na koureni a ted mam zase jinou zavislost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.15 15:30

@lllucie Uz sem se sverila mame, ta ma taky nadvahu. Sestra mi zase rekla, ze sem lina a musim se sebou neco delat.Ma pravdu, alejak se zbavit myslenek na jidlo? Ted mam chut na jogurt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.15 15:32

@martina.se Po zvykackach mam jeste vetsi hlad a boli me pak celist.

• Citovat
  • Upravit
951

Anonymní: Já potřebuju taky furt něco jíst :mrgreen: Doslova se prožeru (pardon za ten výraz) celým dnem. Jídlo je pro mě neskutečná vášeň, jsem schopná posnídat tabulku čokolády a zajíst to brambůrkama. Večer většinou s manželem sníme celý půlkilový pytlík marshmallows nebo gumových medvídků, nebo aspoň zmrzlinu :mrgreen: Lednička a spíž jsou u nás neustále narvané k prasknutí..Naštěstí se to u mě na váze neprojevuje, mám 40 kg i s postelí, díky bohu :)

Příspěvek upraven 31.10.16 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
@martina.se Po zvykackach mam jeste vetsi hlad a boli me pak celist.

ale ony taky nejsou dobré.. je to stejný humus, jak cokoliv jiného, čeho je moc :zed: zkus anabell - mají i netporadnu, můžou pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
19.3.15 15:34

@martina.se já od 14ti…moje matinka mi tenkrát vysvětlila, ze ma velkou p@dell a malý prsa…dodnes ji za to nenávidím…i když teď v dospělosti máme vztah jakžtakž…
Blbá otázka, ale jak zblbly telo? jakože si zvykli na malej přísun potravy? Ja teda žížala sem, i když mě můj muž i děcka hlídají. To je furt-jedla si? co budeš veceret? mám ti něco připravit…?občas mám chuť zařvat něco hodně sprostyho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.15 15:36
@lllucie píše:
@martina.se já od 14ti…moje matinka mi tenkrát vysvětlila, ze ma velkou p@dell a malý prsa…dodnes ji za to nenávidím…i když teď v dospělosti máme vztah jakžtakž…
Blbá otázka, ale jak zblbly telo? jakože si zvykli na malej přísun potravy? Ja teda žížala sem, i když mě můj muž i děcka hlídají. To je furt-jedla si? co budeš veceret? mám ti něco připravit…?občas mám chuť zařvat něco hodně sprostyho…

jsme 2, opravdu miluju otázku - co jsi jedla, co budeš jíst atd.. :cert: přitom denně vařim atd, ale jaksi nekonzumuju. Ono mi stačí ochutnat. Jinak ano - tělo zvyklé na tak malý příjem, že stačí cokoliv navíc a váha letí nahoru.. teď jsem tedy trochu shodila, ale je to pořád málo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová