Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
jsem tady nováček - 3tí den. Předevčírek jsem tady zahlédla příspěvek o pasivním přivýdělku při recyklaci i s odkazem. Paní psala, že to dělá její manžel. Docela mne to zaujalo, tak jsem se podle návodu také zaregistrovala, dostala bonus nakoupila suroviny k recyklaci. A tady jsem se zasekla. Pořád mi to píše, že recykluji…a nic sse neděje. Paní nabízela i radu a pomoc, jenomže ten příspěvek nemohu najít. Ani vyhledavač mi nic nenašel. Můžete mi někdo poradit, prosím?
Naletěla jste na pyramidový podvod. Hlavně jim neposílejte další peníze.
Obecně je pasivní příjem, pokud nemáte nemovitosti co pronajímáte pohádka pro líné mileniály a vějička pro hejly, co dají vydělat podvodníkům.
Recyclix byl podezřelý už před rokem, kdy začínali - tedy hledali se vysoké pozice v pyramidě. Teď už je to jen čistý podvod.
@krunýřek a ja myslela, ze jim na ten podvod nikdo neskoci… tema bude smazane, proto nejde najit… penize bych odepsala jako ztratu a poucila se pro priste…
Dobrý den,
téma bylo skutečně smazáno z důvodu vkládání nepovoleného obsahu, proto není dohledatelné.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
Dobrý den, potřebovala bych radu. S přítelem čekáme miminko a jsem teprve v 9tt. Oba jsme slovaci a v Praze žijeme necelých 5let bez přechodního bydliště a trvalý máme na Slovensku. Zaměstnaná a pojištěná jsem tady v ČR. Teď akorát nevím jak to mám udělat v práci, jelikož dělám servírku a pracovní doba je 12-15hodin, což znamená, že do doby než mi začne mateřská asi makat určite nebudu. Chci ale rodit a bydlet na Slovensku. Mám dát v práci výpověď a znova se pojistit na Slovensku nebo mám zůstat pojištěná tady v ČR a jít na rizikový? Jde mi o to abych dostávala mateřskou jak mám. Akorát nevim jak teď postupovat.
Moc děkuji za případné rady ![]()
P.
@nozu
Tak dík za upozornění. Já jsem jim žádné peníze neposlala. Vím, ze těch podvodů je hodně nebo skoro všchno, ale tohle mi přišlo, že by mohla být pravda. No tak nic. Jsem zase o něco chytřejší.
Děkuju vám