Jak nandat piercing do nosu?

lucineeccka
18.11.12 20:48

Jak nandat piercing do nosu?

Ahoj maminky,
prosím vás, které máte zkušenost s piercingem v nose, jak ho nandám? Mám ho skoro měsíc, dneska jsem si omylem vyndala při smrkání a nejde mi to tam nandat :zed: :zed: Mám takový ten zahnutý banánek…jsem z toho úplně nešťastná :,(
Díky moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
113
18.11.12 20:57

No, prostě ho zkus postupně nasunout do té díry a přitom ho natáčet, abys to tam pokud možno vždycky tlačila kolmo, když to nejde, tak zkus ten konec trošku víc roztáhnout, aby ten oblouček byl širší, mně to tak šlo líp. No a když to nepůjde, tak co nejdřív jít tam, co ti to píchli (nebo do jinýho podobnýho salónu), ať to nandá profík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
18.11.12 21:01

Po mesici je dirka jeste dost pruzna, tak se priprav ze to mozna bude dost bolet.
Nejdriv navliknout tu spodni zahnutou cast sikmo k dirce a pak otacet a zaroven tlacit dokud nezajede cely dovnitr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
18.11.12 21:11

@Petulinaxx bolí to hrozně :,(

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
18.11.12 21:11

@zázvorka děkuju moc, ještě to chvíli budu zkoušet, když tak hned ráno zajedu do toho studia.. :(

• Citovat
  • Upravit
2282
18.11.12 21:16

Jestli muzu jeste poradit, tak tam zkus dat jinou nausnici, klidne rovnou a klidne delsi, ale cim dele bude dirka prazdna, tim hur tam neco pujde strcit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
18.11.12 21:32

@Petulinaxx díky…je to v háji hrozně to bolí i když tam dávvám jinou naušnici…asi se na to vybodnu a nechám to zarůst:(:(:(

• Citovat
  • Upravit
11592
18.11.12 21:43

Tak mi se stalo něco podobného, ale po 14dnech. Ráno jsem hned klusala k tomu, co mi to píchnul a ten jen konstatoval- nechat zarůst, a že mám přijít až se to zhojí a píchne to znova. to byla otázka týdne, 14dnů asi. Dírka s náušnicí se mi osobně hojila pěkně dlouho, několik měsíců než byla hotová. Dneska tam mám už uzounkou náušnici oproti tomu, co mi dali ve studiu- to bych tam už nedala- zatahuje se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.11.12 21:43
@lucineeccka píše:
@Petulinaxx díky…je to v háji hrozně to bolí i když tam dávvám jinou naušnici…asi se na to vybodnu a nechám to zarůst:(:(:(

to je blbost!!! ráno zajdi tam kde ti to píchly a nech si to nandat, za noc bez se ti dirka nestáhne.

• Citovat
  • Upravit
11592
18.11.12 21:45
@K.Black píše:
to je blbost!!! ráno zajdi tam kde ti to píchly a nech si to nandat, za noc bez se ti dirka nestáhne.

Pokud ot má ještě živé, tak se ji to zalepí a má asi smůlu. Ale to byl můj případ, může to mít úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
18.11.12 21:46

@cheekymonkey já tam mám něco takového http://www.zbozi.cz/…ns2-crystal/ mě se to docela hojilo, ale dneska jak jsem se to tam pokoušela nandat, tak se mi to rozprasilo :(

• Citovat
  • Upravit
K.Black
@cheekymonkey píše:
Pokud ot má ještě živé, tak se ji to zalepí a má asi smůlu. Ale to byl můj případ, může to mít úplně jinak.

já si myslím po měsíci, že už to živé nebude :think: já bych tam zašla, pinejhorším ni řeknou to co tobě.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
@K.Black píše:

já se obávám, že jo :(

• Citovat
  • Upravit
K.Black
18.11.12 21:47
@lucineeccka píše:
já se obávám, že jo :(

neházej flintu do žita ;) ráno tam zajdi a uvidíš, už v tom teda nevrtej ;)

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
18.11.12 21:48

@cheekymonkey a to za to další píchnutí zase chtěli zaplatit?…budu vypadat jako sociál, ale nemám na další piercing :(

Mě tam nejde zatočit ten banánek…:( akorát mám z toho depku :(((

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová