Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi úplně tupá otázka, ale všude nacházím, jak někdo někomu napíše DOBŘE TY. Mně tam chybí dopsat dobře ty kr.vo, prostě nechápu význam toho. Jako DOBŘE TY, že super nebo vtipný nebo co vlastně? Já toho teda z dnešní mluvy nechápu víc, ale tohle mi vrtá v hlavě, čtu to stále častěji ![]()
Je to jeden z těch puberťáckých výrazů, který se rozmohl díky facebooku
Vlastně pitomě řečená pochvala ![]()
Díky za vysvětlení, já si to myslela, ale teda je to stupidní. A bohužel se to nepoužívá jen u puberťáku ![]()
@Veruš1 píše:
Asi úplně tupá otázka, ale všude nacházím, jak někdo někomu napíše DOBŘE TY. Mně tam chybí dopsat dobře ty kr.vo, prostě nechápu význam toho. Jako DOBŘE TY, že super nebo vtipný nebo co vlastně? Já toho teda z dnešní mluvy nechápu víc, ale tohle mi vrtá v hlavě, čtu to stále častěji
To je něco jako ZABILS.
![]()
OMG je jako jen tak mimochodem? Zbytek netuším. No do háje, já jsem úplně mimo
A když si představím, že se mnou budou takhle jednou mluvit děti, tak mě odvezou
Co ty zkratky znamenají? ![]()
To je šílená hláška! Jeden můj kamarád jí používá snad v každý druhý větě a v každý první zase krutopřísně
. Např: Viděla si ten novej film? Jo? Dobře ty! Je krutopřísnej, co?
@Veruš1 píše:
@Ivonek jooo, to je taky dobrý - mocinky moc tě milískuju![]()
![]()
Tohle říct příteli, tak se opupínkuje a uteče ![]()
Dobře ty jsme říkali v první třídě, to není žádná novota (i když jsem teda mladice a v první třídě jsem byla v roce 98) ![]()
ale dlouho jsem to neslyšela ![]()
@meringa píše:
To je šílená hláška! Jeden můj kamarád jí používá snad v každý druhý větě a v každý první zase krutopřísně. Např: Viděla si ten novej film? Jo? Dobře ty! Je krutopřísnej, co?
No, to by si se mnou moc nepokecal, bych nevěděla co mi to povídá
A to nejsem zas tak stará ![]()
TY v tomto připadě znamenán zkratku pro Thank You, si myslim, ne osobni zájmeno