Jak naučit 10měsíční pít čaj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak naučit 10.měsíční pít čaj
Ahojda, jak mám naučit syna(10.měsíců) aby pil něco jiného než mléko, čaj mě z flašky pít nechce, když mu to dám na lžičku tak si to veme
…nějaké rady, tipy…děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Andy1988 Nenutit mu flašku. Dej mu učící hrnek s tvrdým pítkem, normální hrnek. Prostě jinou nádobu. Flašku má spojenou s mlíkem, když ze lžičky si čaj vezme (takže o chute to nebude).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše děti taky čaj odmítaly, ale jim nechutnal..až mi lékárnice poradila místo ovocného dětský černý musím říct, že ho okamžitě milovaly (bez cukru)
V tvém případě bych zkusila jinou flašku, třeba zdravou lahev, anebo hrníček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy1988 Ani vodu nechce? Mně děti pily pouze vodu. Čaj mu nemusí chutnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý jsem dala učící hrneček s pítkem na hraní. V tom měla obyč převařenou vodu a v podstatě pila zezačátku jen to. Pak taky samozřejmě už čaj. Naší tvrdý pítko vadilo, měla silikonový. Jak si s tím hrála, začla to strkat do pusy a tak postupně ochutnávala, i když neúmyslně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jiný nápoj než mlíko jsem dávala od začátku z jiné flašky. učícího hrníčku, nejdřív nuk s měkkým pítkem, teď má od aventu netekoucí, ale už umí pít z normálního hrnku s pomocí. a čaj v této době taky nechtěla, pila jen vodu. čaj začla pít až nedávno.
- Citovat
- Upravit
Zkoušela jsem dávat i hrníček s tvrdým pítkem a hnedka mě to odstrčí, máme i učící od MAM s měkkým pítkem, z toho si někdy vezme ale málokdy…vodu taky nechce a hlavně když mu chci něco dát a není v tom mléko tak začne řvát jak pominutej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mu to mlíko řeď víc vodou, a zkus nabízet třeba za pár dní, časem se to změní
- Citovat
- Upravit
@Andy1988 Za prve bych nedavala caj, ale vodu a jedina rada je trpelivost nase mala taky nechtela a ted pije pekne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy1988 a jak dlouho už to zkoušíš? Ono to bude chvíli trvat, jednou se naučí. Zkus mu to dávat na to hraní, on si hrníček „osahá“ a pak to přijde. Mně se malá zprvu i dávila, když si cucla malinko vody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka od února zkoušíme, no já mu to zkusím dát na hraní a uvidím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy1988 tak to je krátká doba
Já měla hrníček od Avent se silikonovým pítkem. Tento http://www.avent-cz.cz/…00-ml-zelena
Ne každému dítěti ale všechno vyhovuje. Měla jsem i od MAM s plastovým pítkem a to do pusy nechtěla. Je fakt, že to byl ten začátek, to nechtěla nic, takže by ho třeba pak vzala taky, ale už jsem to pak nezkušela. Pila z Aventu skoro doteď, až teď jsem koupila s větším obsahem a tvrdým pítkem, páč tamto rozkousla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy1988 zkus pítko nebo hrníček, naše taky nechtěla z lahve, měla to spojené s UM a pije mi jen vodu, jsem ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit