Maminky,odkdy jogurt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.3.16 07:28

Maminky,odkdy jogurt?

Ahoj holky,
Odkdy jste davaly prckum jogurt? Malej ma 6,5 měsíce a doktorka mi rekla, že už může jogurt, ale zda se mi to brzy, pry rano misto jen ovoce mu mam dávat i jogurt. A jak často ho dáváte? Každý den? Děkuji moc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Poison Eve
6.3.16 07:31

V sesti a pul jsem nedavala urcite, nepamatuji se presne, ale driv nez 10plus to nebylo

• Citovat
  • Upravit
6.3.16 07:35

Takhle brzo bych jogurt teda nedala, ted si nejsem uplne jista, ale myslim, ze jsem zacala davat od 9m ;) Takove doktorce bych teda pekne podekovala za takovouhle radu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
6.3.16 07:37

Vetsinou rikaji po 8m, dcerce jsem dala ochutnat uz v 6m a jelikoz byla nadsena a zadnou reakci nemela, tak ho od tech zhruba 6,5m basti denne.

• Citovat
  • Upravit
3
6.3.16 07:42
@Klára23lukin píše:
Ahoj holky,
Odkdy jste davaly prckum jogurt? Malej ma 6,5 měsíce a doktorka mi rekla, že už může jogurt, ale zda se mi to brzy, pry rano misto jen ovoce mu mam dávat i jogurt. A jak často ho dáváte? Každý den? Děkuji moc :dance:

Ahoj, ja davala jogurt od 6mesice na doporuceni dr. malá ma 7,5mesice a davam ji ho jako odpo nebo dopo svacu bud samotnej nebo s ovocem :) ale samozrejme bily a cisty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
6.3.16 07:43

Nedávala bych dřív, než v osmém měsíci. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
6.3.16 07:51

@Klára23lukin co člověk, to názor :oops:
my dáváme od 5 měsíců, třeba jednou za 3 dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
6.3.16 07:54

Ahojky dávali jsme od sestého měsíce, nechtěla vubec um tak jsme hradili i ted ve trech letech ji nejvice chutná cistě bíly jogurt hollandia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
6.3.16 07:58

Dáváme bílý jogurt k dopo svačině od šesti měsíců, miluje ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
6.3.16 08:08

Já u mladší dávala od šesti, pomohlo to na zácpy, který měla při prvních příkrmech a na které nepomohlo ovoce. Ale každý ti řekne něco jiného. Starší měla jogurt myslím až od 10m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
6.3.16 08:10

Je to o názoru pediatra, někdo říká od 6 měs, jiný od 10 měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
6.3.16 08:13

Také dáváme jogurt od šestého měsíce na doporučení doktorky (dcera není a nebyla kojená). Dostává cca tři lžíce jogurtu Hollandia (jiný nedávám) do rozmačkaného banánu každé ráno.. Nejdřív jsem začala postupně, ne každý den a ne takovou dávku, ale odhaduji, že už tři týdny v kuse ten jogurt každý den má. Pak jsem koupila rýžovou krupičku a do té jí strouhám jablko, někdy přidám kousek hrušky. Kupované kašičky jí moc nechutnaly. Do zeleninových příkrmů jsem začala přidávat ovesné vločky, jáhly a nebo červenou čočku (vše mixuju). Obyč. brambory zatím nahrazuju batáty. Dnes je Lucince osm měsíců… Není to velký jedlík, ale už se pomalu dostáváme s dávkou na cca jednu přesnídávkovou skleničku (tedy cca 200gr):palec: Držím palce, ať chutná ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
6.3.16 08:17

Já jsem dávala dětem až po ukončeném 8. měsící, nejmenší dceři dávám až od roku a jen sporadicky, protože dřív jí nedělal dobře(i když ABMK prokázanou nemá).Všechny děti kojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.3.16 08:41

8. mesic a ne kazdy den…ale vim, ze nekdo radi od 6. mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.3.16 08:54

U prvního syna mi bylo řečeno že nejdřív v 8 měsících, ale protože jednu dobu v 7 měsících začal bojkotovat mlíko, tak dostal jogurt a vše v pohodě. Teď podruhé jsem zvědavá, co se dozvím. Mám pocit, že se to každý rok mění :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí