Jak naučit

46
20.9.15 15:15

Jak naučit

Ahoj maminky, měla bych dotaz. Můj syn má za 2 měsíce 4 roky ( takže už docela velký k tomu aby věděl co mu říkám). Asi jako každé dítě si po sobě nerad uklízí vytažené hračky. Ale za boha ho to nemůžu naučit. Chtěla bych aby to nedělal s takovou nechutí ( jak podpořit?). A taky druhá věc. Při jídle se chová jako čuňátko (ale naschvál)!!!. Každé dítě se sem tam ušpiní nebo pokype, ale náš malý naschvál vylévá polívku, míchá jídlo dohromady s kompotem a pak to nechce jíst, rozmazává to po stole. Ovšem dělá to i ve školce a to je trochu problém pořád převlíkat. U jídla sedíme hezky u stolu. Když už nechce jíst, tak nenutím. Pokud ale nesní nedostane potom nic sladkého, ale to on ví. Máte na toto nějaké fígle nebo radu? Jsou i dny kdy jí nádherně, přímo ukázkově. Bohužel častěji katastrofa :nevim:

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
20.9.15 15:26

S jidlem, davej pidiporce, mne se to hodne osvedcilo, klidne jen treva polivkovou lzici kase, tri ctyri kousicky bramboru atd. Pridat se da vzdycky. Kazit jidlo se u nas nesmi, pokud by to dite zkusilo, slo by okamzite od stolu, i kdyby rvalo, ze ma hlad.

Hracky, zalezi kolik nepiradku je potreba uklidit, s kompletne zabordelenym pokojickem ma problem i sestilety, nei kde zacit. Skorotriletemu se tez nechce, zkratka nad nim stojim, hucim at uklidi tu konkretni vec a nenecham ho odejit. Pozitek z toho nemame ani jeden. Prostredni syn sice remca, ale kdyz se do toho pinori, tak uklizi neefektivneji, peclive a z vysledku je nadseny. To je povahou, po mne to nezdedil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.9.15 15:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat