Jak naučit dítě držet uši

1027
5.7.10 10:53

jak naučit dítě držet uši

malá krásně pije z pítka i s hrnečku vůbec se nepocintá,ale musím jí to držet,když jí dám ouška do ruky a trochu zvednu tak je hned pustí a spoléha na to že jí to budu držet a když jí nechám třeba pítko na podlaze tak ty uši sice chytne ale pítko nezvedne a snaží se chudák napít, tak jí trochu pomůžu a ona ho zase pustí. Mám to nějak trénovat nebo na to časem přijde sama,je nám 9.měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
5.7.10 10:56

máme stejný problém, mládě zoufale tahá z pítka skloněného dolů. začala jsem mu to zvedat tak, že si to sám drží a já mu zvedám ruce. uvidíme, co to udělá.

hehe, zvažovala jsem i, že bych to přivázala a zavěsila hubičkou dolů jako pítko pro nějaká hlodavce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
5.7.10 11:04

já jsem tedy hrnečky s oušky dávala už od 5 měsíce,taky jsem jí pomáhala,ale postupem času na to přišla jako to držet,a problém už nemáme.Teď máme 13 měsíců a už si drží flašku bez oušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.7.10 11:12
milhaus píše:
já jsem tedy hrnečky s oušky dávala už od 5 měsíce,taky jsem jí pomáhala,ale postupem času na to přišla jako to držet,a problém už nemáme.Teď máme 13 měsíců a už si drží flašku bez oušek.

to my to začali taky učit od 5 měsícu,hrneček z toho jí to šlo snad hned a z pítka to nám chvíli trvalo,jen to držet ne a ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
5.7.10 11:12

No taky se s tim perem,malej ma flasku s cajem nebo vodou od 7.mesice a teda nedrzi si ji sam vubec.Ted uz skoro mesic ani nekojim,takze i mliko ma z flasky a kdybych si ji drzel sam,tak bude celej mokrej.
Zkousela jsem mu davat obyc flasku,s drzatkama,hrnicek s ouskama,proste nic,jak to ma v ruce,zacne s tim lomcovat a do pusy si to da,ale jen okusuje dudak :)
No doufam,ze to brzo pochopi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.7.10 11:14
Pudloslava píše:
máme stejný problém, mládě zoufale tahá z pítka skloněného dolů. začala jsem mu to zvedat tak, že si to sám drží a já mu zvedám ruce. uvidíme, co to udělá.hehe, zvažovala jsem i, že bych to přivázala a zavěsila hubičkou dolů jako pítko pro nějaká hlodavce :-)
:lol: :lol: jo obšas je to dost komicky jak se tam chuděra naklání je mi ji pak líto
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
5.7.10 13:19

haha, jsem sem nakoukla, jakeze usi ma dite drzet :-) a vy mate na mysli ucha od hrnecku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
5.7.10 13:26
MadGirlNancy píše:
haha, jsem sem nakoukla, jakeze usi ma dite drzet :-) a vy mate na mysli ucha od hrnecku :-)

taky taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
5.7.10 14:15

taky jsem si lámala hlavu na co je dítěti držení uší :mrgreen: :mrgreen: a ejhle ono jde o ucha :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.7.10 14:30

A co tak vyzkoušet láhev s brčkem? Prodávaj v DM, ale určitě i jinde, nemusí zvedat celou lahvičku, prostě se napije jen tím že tahá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
5.7.10 14:39

katy pije z toho srkaciho uzaveru ne PET (napr rajec) - celkem rada bych ho naucila z toho, protoze je to fakt levna zalezitost, nez zkouset dalsi lahvicky (napriklad mam vyhozeny prachy do sosadel avent). samozrejme,pokud by to neslo, tak asi bude brcko - ale tohle se snadno meje a mjuzu to dost cato vyhodit a koupit nove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.7.10 14:43

Pudlo no ten hrníček s brčekm stojí okolo 70kč, tak že myslím že to by za pokus stálo a pokud by s toho nepil teď, tak myslím že až bude starší tak určitě s toho pít bude. Já sama to vyzkoušela, protže mi ELi s ničeho pít nechtěla a to přitom UM pije s dudlíku, ale čaj ani nic jiného s dudla pít nebude, no a brčka se teda chytla. Pokud nemáme jako zrovna teď žádný zdravotní problém, tak s brčka pije pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
5.7.10 14:44

JO a dají se pak koupit i náhradní brčko, to stojí tuším nějak 30kč a je k tomu u štětka na čištění toho brčka, my teda zatím nekupovali, ELi má hrníček už asi 2 měsíce a zatím v pohodě drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
5.7.10 15:30

Tak já mám doma malýho lenocha :mrgreen: vždycky když má žízeň, přinese mi flašku, abych mu dala napít. Sám se nenapije z ničeho, prostě mi vždycky jen přinese flašku a „mámo dej mi napít“. A pořád máme na vodu, mléko, čaj, šťávy cucáček, nic jiného nechce… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
5.7.10 19:57

Pije z hrnečku s brčkem od canpol, prodávají v DM, ten je cca za 70, není tam žádný ventilek, takže sem tam ukápne, ale zase celé brčko jde protáhnout kartáčkem.
Naučil se pít z úplně obyč brka a pak jsem koupila toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko