Problem s prikrmem!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
27.6.10 13:27

Problem s prikrmem!

Ahoj

potrebovala bych radu, mam skoro 7 mesicniho chlapecka, s prikrmem jsem zacala v 5 mesici , papal uplne vsechno, nebyl velky jedlik ale vsechno co jsem mu strcila do pusinky zbastil. Pred 14 dni mi zacal stavkovat a nechce mi vubec jist prikrm ani v poledne a odpoledne uz vubec ne, tak jsem se zase vratila k sunaru. Zajimave je ze kdyz obedvam ja tak se na to kouka a ze by si taky mozna dal. Diky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
27.6.10 15:12

Ahoj, stalo se mi to samé. POdle toho, co zde holky píšou je to asi obvyklé, potká to každé dítko. Pokud pije sunar, tak není myslím žádný problém. U Toma se z toho nakonec vykluali zuby. Nejdřív NE příkrmy, jen kojení, po 4 dnech zas jen příkrmy a Ne prso. Po dalších 4 dnech vykoukl zu a už baštil zas všechno. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17042
27.6.10 15:56

Taky jsme měli podobné období asi 3 týdny. Adámek nechtěl žádné příkrmy kromě ovocných přesnídávek, a ani těm moc nedal. U dětí je to obvyklé, že prý chvílemi s jídlem zlobí.
No ale u nás to zřejmě taky způsobily zuby :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.7.10 12:51

ahojte mám stejný problém jako zakladatelka:/malému jsem začla dávat příkrmy před měsícem a posled.3dny prostě jako odmítá obídek:/a to chci příští týden začít s přesnídávkama:/uvidim no:/at sou to ty zuby:(at se potvůrky vykubou co nejdřív..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
11.7.10 13:42

Taky to může být těmi vedry, člověk sám nemá chuť na jídlo.

Nicméně u nás to bylo někdy kolem šestého měsíce taky na týden, zub to nebyl, prostě najednou jedl mnohem míň, pak se zas rozjedl.

Nabízej mu každý den, klidně 2×. Pokud pije místo příkrmu aspoň mléko, nic se nestane. Však on se zas chytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí