Příkrmy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
155
27.6.10 09:49

Příkrmy

Ahoj maminky, mám holčičku, které budou za týden 4 měsíce. Už od narození ji musím přikrmovat, protože mám málo mléka. V posledních týdnech už moje mlíčko chce jen hodně málo, asi přišla chvíle kdy zjistila, že z flašky to jde přeci jen snáž. Když tedy není plně kojená, měla bych jí od čtvrtého měsíce začít připravovat nějaké ovocné a zeleninové šťávy, nebo jí bude stačit jenom Beba, kterou jí krmím. Nevím, zda bude mít dostatek vitamínů, které by měla z kojeného mlíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
27.6.10 10:21

Ahoj, měla jsem to stejně. Prakticky od narození jsem musela přikrmovat Nutrilonem, kolem toho čtvrtého měsíce už pil jenom umělé mléko.
S příkrmy jsme začali až po uk. 5 měsíci a to ještě zvolna, v podstatě se rozjedl až kolem 7 měsíce.
Ve čtvrtém se mi zdá ještě brzy :wink: Pokud mu stačí UM, nepláče hlady a přibírá, nechala bych ještě chvíli to UM.

• Citovat
  • Upravit
5907
27.6.10 10:26

Ahojky,já jsem kojila jen do 4 měsíce,pak jsem začala dávat sunar,ale s příkrmy jsem začala až od 6 měsíce.Pokud ti UM pije,tak bych ještě počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
27.6.10 11:05

ahoj, jestli jí stačí UM, nepláče hlady, čůrá, kaká, přibírá, zkrátka prospívá, počkej klidně do ukončeného 6. měsíce.
My dokrmovali taky a od 3. měsíce jsme plně na UM a začala jsem s mrkvičkou v den jeho 5ti-měsíčních narozenin, protože jsme měli ale problémy s mlíkem, pil čím dál míň.
Když UM v pohodě stačí, není kam spěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
27.6.10 12:49

Také bych nespěchala, pokud ji mléko stačí. Malý byl od narození na UM a s příkrmy jsme začala až po ukončeném 6. měsíci a to hodně pomalu. Používala jsem také Bebu a Mudr. mi říkala, že teď ty UM jsou vyráběny tak, aby na nich dítě do 6. měsíce mohlo klidně být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.6.10 14:07

Děkuju moc holky. Malá přibírá a UM jí zatím stačí. Krmíme po třech až čtyřech hodinách a v noci se mi budí jen jednou, takže ještě počkáme :o).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí