Příkrmy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příkrmy
Ahoj maminky, mám holčičku, které budou za týden 4 měsíce. Už od narození ji musím přikrmovat, protože mám málo mléka. V posledních týdnech už moje mlíčko chce jen hodně málo, asi přišla chvíle kdy zjistila, že z flašky to jde přeci jen snáž. Když tedy není plně kojená, měla bych jí od čtvrtého měsíce začít připravovat nějaké ovocné a zeleninové šťávy, nebo jí bude stačit jenom Beba, kterou jí krmím. Nevím, zda bude mít dostatek vitamínů, které by měla z kojeného mlíčka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, měla jsem to stejně. Prakticky od narození jsem musela přikrmovat Nutrilonem, kolem toho čtvrtého měsíce už pil jenom umělé mléko.
S příkrmy jsme začali až po uk. 5 měsíci a to ještě zvolna, v podstatě se rozjedl až kolem 7 měsíce.
Ve čtvrtém se mi zdá ještě brzy
Pokud mu stačí UM, nepláče hlady a přibírá, nechala bych ještě chvíli to UM.
- Citovat
- Upravit
Ahojky,já jsem kojila jen do 4 měsíce,pak jsem začala dávat sunar,ale s příkrmy jsem začala až od 6 měsíce.Pokud ti UM pije,tak bych ještě počkala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, jestli jí stačí UM, nepláče hlady, čůrá, kaká, přibírá, zkrátka prospívá, počkej klidně do ukončeného 6. měsíce.
My dokrmovali taky a od 3. měsíce jsme plně na UM a začala jsem s mrkvičkou v den jeho 5ti-měsíčních narozenin, protože jsme měli ale problémy s mlíkem, pil čím dál míň.
Když UM v pohodě stačí, není kam spěchat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také bych nespěchala, pokud ji mléko stačí. Malý byl od narození na UM a s příkrmy jsme začala až po ukončeném 6. měsíci a to hodně pomalu. Používala jsem také Bebu a Mudr. mi říkala, že teď ty UM jsou vyráběny tak, aby na nich dítě do 6. měsíce mohlo klidně být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju moc holky. Malá přibírá a UM jí zatím stačí. Krmíme po třech až čtyřech hodinách a v noci se mi budí jen jednou, takže ještě počkáme
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit