Zvracení po jídle
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zvracení po jídle
Ahojki, už jsem z toho zoufalá-máme 20měsíční holčičku, která nám po jídle zvrací-nejvíc krupicovou kaši, ale zvládne vyzvracet i jogurt,nejhorší je to večer při usínání- začne řvát až se jí z toho zvedne žaludek a vyblinká všechno za celý den.Je to celkem horor ji přes den nakrmit, jídlo není její priorita,nemá na něj prostě čas, a když mi to nakonec večer všechno vyhodí ven, tak jsem z toho zoufalá.Nemáte někdo taky takové dítko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nepisete, jak dlouho tohle dela. Ale pokud opravdu vyzvraci vse, chtelo by to asi konzultaci u doktora.
Moje dcera to ma treba pri ryme, to ji pak taky „natahuje“ zejmena takova slizka strava (maso s bramborem ji normalne.) A pokud se obcas rozcili a zacne vrestet, taky vypada, ze vse pujde ven (coz je velmi pusobive napr. na navsteve lekaru). Jako mala mela reflux, tak to pricitam tomu. Taky jsem zjistila, ze pokud tomu venuju prehnanou pozornost, tak zacne schvalne vydavat ty „blici“ zvuky, asi ji to prijde vtipne.
Příspěvek upraven 18.06.10 v 09:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja trochu podobne ditko mam, i kdyz ted uz jsme na tom lepe. Driv zvracival vzdy, kdyz se vecer jen trochu rozerval. I pres den teda, stacilo, kdyz se nekde prastil, zacal brecet a pozvracel se. Jidlo mu take nic moc nerika, takze kdyz uz jsem do nej neco dostala, tak jsem se vzdy snazila ho zabavit, aby nemel duvod k placi. Bylo ale obdobi, kdy vecer bez revu neusnul, takze bliti jsme meli dost caste. Ted uz se to nejak upravilo, sice se take obcas poblinka, ale musi k tomu byt treba jeste nastydli nebo neco. Podle me se s tim neda nic moc delat, ale myslim, ze mala z toho vyroste.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
začala to dělat tak před dvouma měsicema a zvládle se pozvracet tak 3* za týden
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky mi přijde, že to dělá večer schválně, že si tak vynucuje pozornost, ale manžel mi tvrdí, že si nemuže takhle malé dítě vyvolat samo zvracení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,náš malej byl to samý.Každý večer se vyřval a pak vyblinkal kaši nebo jinou večeři.I teď to někdy má,že když urputně řve po jídle tak se poblinká
Co zkusit dávat večeři dřív naž nadejde čas spaní a tím i čas brečení atd…
Nebo krmit po menších dávkách přes den,stále nabízet.Je to opruz,ale mohlo by to zabrat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tobias to rozhodne schvalne delal. Moc dobre vedel, ze kdyz nechce byt v postylce, tak staci se poblit a vyndat ho proste musim, abych to uklidila. Podle me je nejlepsi delat to bez jakohokoliv komentare, litovani, cehokoliv. Pres den se o tom v pritomnosti ditete nebavit. Jak se na to blinkani zacne upozornovat, je to jeste horsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit