Nutrilon comfort a sab simplex
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nutrilon comfort a sab simplex
Ahoj, malá byla od narození na Nutrilonu Nenatal (pro nedonošené). Před týdnem jí začali zlobit prdíky, dostala sab simplex (kapky zabraly druhý den), ale od té doby má tmavě zelenou smradlavou stolici. Takže nám byl doporučen Nutrilon comfort, na který máme postupně přecházet. Myslíte, že je nutné i do nutrilonu comfort přidávat sab simplex? Četla jsem tady na diskuzích, že jenom samotný Nut. Comfort hodně miminkům od prdíků pomohl. Tak abych to nepřekombinovala… Ale jelikož budeme přecháze postupně, tak do dávek s N. nenatalem bych ho asi ještě dala - strašně pění a do toho N.com už ne. Co vy na to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na nutrilon comfort si nemůžu stěžovat.Je fakt skvělej.Já bych ho tam teď zatím nedávala, počkala bych, co to samotný udělá.Malá papala nejdřív celou dobu nutrilon, pak jsem zkusila sunar a začaly nám příšerný prdíky a zácpa.Strašně brečela a já taky.Pak následovaly rektární rourky a teploměry.Podotýkám, že jen teploměr do zadečku zabral.Jo a nahřátá plenka na bříško.Takže jsem milý sunárek vzala a vyhodila.Pustily jsme se zase do nutrilonu.Ještě to chvilku trvalo, ale teď máme parádní kakání a prdíme pořád.Sice jednou za tři dny, ale žádný šílený tlačení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Petro,
udělala bych to přesně tak, jak píšeš
Samotný Comfort bez Sabu, uvidíš, jak to malá zvládne, přidat se dá vždycky
Taky jsem Sab do Comfortu nedávala a v pohodě
Přeju, ať má malá spokojené bříško ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, používáme Nutrilon Comfort zároveň se sirupem Lactulosa, ale ten máme skrze kakání a malý je spokojený, prdí o 106 … leckterej chlap by mu záviděl
, určitě nejdřív zkus jen ten Nutrilon, přidat můžeš vždy …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, my jeli od začátku na kojení + dokrmu Comfortem i Sab simplex zároveň, ale pak jsme Sab nahradili kapkama Baby calm, dávala jsem je před každým krmením a od jednoho měsíce jsme nevěděli, co jsou koliky
(plně na Comfort jsme přešli ve třech měsících)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit