Pití čaje - kolik může vypít miminko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
pití čaje
Ahoj,potřebuji zjistit kolik čaje může vypít čtyřměsíční mimi???Už rozezná čaj od mléka a kolikrát,když má papat,tak mléko vůbec nechce,ale čaje vypije třeba 200.Je to normální???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Úplně normální, my taky bojujeme s prsem prakticky od toho čtvrtého měsíce… Nám pomáhá trošku „přiuspat“ v náručí, a teprve pak dát prs. Není to sice ideální, ale večer usíná normálně, takže holt přes den to funguje takto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pití čaje
mi už dávno nekojíke,už od prvního měsíce ne.papáme sunar,ale teď jak jsou ty vedra nechce Majda papat,ale pije čaj,jak jsem již psal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Zajímal by mne Váš názor. Od 1. měsíce jsme na UM. Dcerce jsou teď 4 měsíce, za den vypije asi 850 ml mléka. Ještě nijak nepřikrmujeme. Doktorka nám od samého začátku doporučovala dávat čaj - nedávali jsme. Teď ale poslední dva dny jsem zkusila mezi jídlem nabízet čaj a ovocné šťávy. Dopoledne ani moc nechce. Ale odpoledne, jak příjdeme z procházky vypije naráz klidně i 100ml a večer před spaním to samé. Zdá se mi to moc - tak nevím. Jaký je na to Váš názor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teru, urcite bych takhle nezatezovala ledviny. Pokud nema horecky nebo nejsou vedra neni nutny davat extra caj. Pak az s prikrmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a proč dáváte čaj? Já jenom,jestli jsem něco nepropásla.Já jsem čaj nikdy nedávala,malému je 5 měsíců.Právě bych se bála toho,že nebude chtít mlíko.K čemu je vlastně čaj dobrý? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já nevím…doktroka říkala od žízně - že prý kojené děti si to korigují samy a děti na UM nemají tu možnost…tož já nevím..do ted jsem ho nedávala, přišlo mi to zbytečné jako tobě, ale když jsem ted zkusila nabídnout, tak jak říkám 200 ml za den padlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale UM je taky drink. Je to zbytecny davat caj, to jsou teorie z totace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych čaj klidně dávala…ve čtyřech měsících mi přijde tak akorát začít navykat na pitnej režim, když dítě není kojené. Moje obě děti od mala pily čaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit