Jaké pečivo pro dvouleté dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7631
22.6.10 14:54

Jaké pečivo pro dvouleté dítě?

Prosím o radu. Kamarádka mě dnes upozornila, že grahamové pečivo je vhodné pro děti starší 12. let. Pátrala jsem na netu a pořádné odpovědi jsem se nikde nedočetla. Ano, vím, že celozrnné pečivo obsahuje mnoho vlákniny, kterou batolata hůře tráví, ale myslela jsem, že v malém množství jim prospívá. (Malý trpí zácpou). Nevíte, jak je to s tím pečivem? Začíná se světlým,.. kdy zařazovat tmavé a celozrnné? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9217
22.6.10 15:15

mne lekarka povedala, ze biele pecivo a ze nemam moc davat tie celozrnne tmave peciva, pretoze je v nich pridane farbivo..
ale aj u nas v okoli su rozlisne nazory,lekarky im zas odporucili tmave pecivo.. vela maminiek dava grahamove rohliky a celozrnne chlebiky..a aj nas drobec jedava sem tam grahamovy rohlik, velmi mi chuti..
a minule v telke som zas videla, ze by sa to s tym celozrnnym nemalo moc prehanat, ze ako je tam cele to zrnko, obsahuje viac lepku a moze to drazdit a nasledne zevraj preto je teraz viac celiaklie..
ale tiez neviem, velmi rada sa dozviem viac :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
22.6.10 17:36

Tak to by mně také zajímalo.Jenže koukám,že nikdo nic přesného asi neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
22.6.10 22:31

Ja zasadne malimu davam bile pecivo.tmave a celozrnne se spatne travi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
22.6.10 22:37

Ahoj,

taky jsem slyšela názor že malým dětem se tmavé a celozrnné pečivo dávat nemá, tuším do 5ti let se má dávat normální bílé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
23.6.10 14:45

Radši mu ho už dávat nebudu. Naštěstí jsem ho kupovala jen vyjímečně. Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí