Jak naučit dítě skákat?

343
5.10.10 22:53

Jak naučit dítě skákat?

Ahojky, nevím jestli to vůbec jde naučit, ale naše malá (22 měsíců)se strašně snaží skákat, je úplně fascinovaná skákáním, ale nejde jí to, nožky se jí od země neodlepí. Za chvíli jí budou 2 roky, tak jsem myslela třeba na takovou tu malou trampolínku s držadlem, co myslíte? Nebo jak se to naučily vaše děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30628
5.10.10 22:56

Malá skáče, jako by měla na nožkách pružiny, dělá to asi měsíc, pořád to zkoušela, šla jí jen jedna noha. Až do návštěvy herny, kde vyzkoušela trampolínu…a skoro bych řekla, že teď nic jiného nedělá :mrgreen: :wink:
Skáče na gauči i na zemi a huláká u toho"hopa, hopa" :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.10.10 22:59

Malý se naučil skákat na našem pružném gauči. Viděl o rok starší bratrance jak skáčou a prostě to pořád zkoušel (vypadal jak skokan na lyžích na konci odrazového můstku :lol: ). Až přítele napadlo chytit ho za ruce a pomáhat mu právě na gauči. Malého to nadchlo a za pár dní už se odlepil i od země. Takže si myslím, že trampolína by určo pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
5.10.10 23:07

no tak nejlepší trampolínou pro malýho jsem já :cert: pak vypadam jako týraná matka protože jsem samá modřina!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
5.10.10 23:10

Takhle se rozparádila malá, když mi skákala po břiše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
6.10.10 09:03

Kačka se to naučila na naší posteli.Máme 10 let staré čalouněné letiště a na něm to miluje dodnes.V pokojíku má postel s kvalitní matrací,tam jí to neskáče,tak je zklamaná :mrgreen: Jo a nejlepší je právě zastlané a upravené letiště :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
6.10.10 11:05

Starší syn se to tak nějak naučil sám společně s kamarádkou (o dva měsíce starší než on). Skáčou nám po posteli, po gauči a jsou naprosto nadšení :) Ani jsem netušila, že se to nějak mají učit, ale v podstatě žádné pohybové aktivity syna učit nemusím, protože na to tak nějak přirozeně přichází sám… Každé dítko je jiné, to je jasné…
Skákání Matyho s kamarádkou u nás na gauči :lol:
 http://1.bp.blogspot.com/…DSC07202.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
6.10.10 14:23

Taky mě původně nenapadlo, že jí to budu učit, ale když ona je tak nešťastná, že ty nožičky drží u země…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.10.10 21:04

Ádovi to taky nešlo a naučil se ve vou letech na trampolíně v zahradní restauraci. Utíkejte, ještě nektré je nezabalily. Jen tam musí být sám a nebo se stejně těžkým dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí