Bulka na penisuu 2letého dítěte

57
4.10.10 19:02

Bulka na penisuu 2letého dítěte

ahoj,
u mého 2letého syna sem objevila při přetahování předkožky, že se mu na žaludu když přetáhnu udělá po straně taková boule. Nesetkala jste se s tím některá maminka ? Jsem z toho teda taková vyděšená !!
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
4.10.10 19:05

Ahojky,náš malý to měl taky.Tedy jestli je bulka taková bílá??Adámek tam měl takovou blanku a pod tím se hromadil mázek :-? Na urologii mu tu blanku odtrhli a byl klid.Pár dní tedy bolení pinďourka,ale teď jde krásně přetáhnout.Prve jsem myslela,jak mu to jde krásně a ono prdlajs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
4.10.10 19:11

bílá teda není, má barvu pokožky žaludu, prostě mi přijde jako by tam měl dva žaludy, no je to takový divný :-D ale bílý to fakt není… no asi zajdu k doktorce, bude to chtít určitě vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
4.10.10 19:11

bílá teda není, má barvu pokožky žaludu, prostě mi přijde jako by tam měl dva žaludy, no je to takový divný :-D ale bílý to fakt není… no asi zajdu k doktorce, bude to chtít určitě vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.10.10 19:15

Jj,to bude nejlepší.Takhle na dálku se nedá radit a fotit to asi nebudeš :lol: :lol: Uvidíš,že tonic nebude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
4.10.10 19:50

my jsme měli taky ale byla žlutá na dětským vzal doktor ubrousek a a praskl.Pár dní bylo krutých protože ho to při čůrání pálilo,jinak pak hodně sprchovat aby se to neudělalo znovu.Každopádně být Tebou zajdu na dětský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.10.10 20:02
apel píše:
my jsme měli taky ale byla žlutá na dětským vzal doktor ubrousek a a praskl.Pár dní bylo krutých protože ho to při čůrání pálilo,jinak pak hodně sprchovat aby se to neudělalo znovu.Každopádně být Tebou zajdu na dětský

My museli čůrat do vody a máchat pinďu v heřmánku.Chudák prve zkusil :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
4.10.10 20:21

holky, takové ty bílé malé buličky - krásné slovo - nebo spíš bouličky :palec: jsou na pindíkách normální, jsou tam proto, aby se dala předkožka lépe přetáhnout, vždy když jakoby praskne, jde to zase o kousek lépe, je to normální a v pořádku, alespoň tak mi to bylo vysvětleno tenkrát u malého :palec: ale myslím si, že podle toho, co popisuje zakladatelka, je u nich jiný problém a asi bych zašla k pediatrovi.
verčo- ahoooj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.10.10 20:24

šárko ahojky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
4.10.10 20:56

vereniko taky jsme máchali v heřmánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
6.10.10 22:05

ahoj,
u doktora jsme s tou bouličkou byly, prý jde o cystu, která když se nevstřebá do 14 dnů tak k urologovi vyříznout, prý to není nic vážného, celkem běžné…
máte s tím teda některá zkušenosti ? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
25.7.16 13:16

Ahoj holky, dneska jsme našli u malého na pindíky bouličku. Je na levé straně uprostřed. Má velikost malinké fazolky, nebolí ho, je měkká. U doktorky jsme byli a ta řekla nic s tím nedělat, jen sledovat jak čurá a jestli se zvětšuje. Za 14 dní na kontrolu i s močí. Nemáte s tím zkušenost někdo? Jsem z toho i tak vyplašená. Prý tuková bulka asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí