Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj,
u mého 2letého syna sem objevila při přetahování předkožky, že se mu na žaludu když přetáhnu udělá po straně taková boule. Nesetkala jste se s tím některá maminka ? Jsem z toho teda taková vyděšená !!
Díky za odpovědi.
Ahojky,náš malý to měl taky.Tedy jestli je bulka taková bílá??Adámek tam měl takovou blanku a pod tím se hromadil mázek
Na urologii mu tu blanku odtrhli a byl klid.Pár dní tedy bolení pinďourka,ale teď jde krásně přetáhnout.Prve jsem myslela,jak mu to jde krásně a ono prdlajs
bílá teda není, má barvu pokožky žaludu, prostě mi přijde jako by tam měl dva žaludy, no je to takový divný
ale bílý to fakt není… no asi zajdu k doktorce, bude to chtít určitě vidět..
bílá teda není, má barvu pokožky žaludu, prostě mi přijde jako by tam měl dva žaludy, no je to takový divný
ale bílý to fakt není… no asi zajdu k doktorce, bude to chtít určitě vidět..
Jj,to bude nejlepší.Takhle na dálku se nedá radit a fotit to asi nebudeš
Uvidíš,že tonic nebude ![]()
my jsme měli taky ale byla žlutá na dětským vzal doktor ubrousek a a praskl.Pár dní bylo krutých protože ho to při čůrání pálilo,jinak pak hodně sprchovat aby se to neudělalo znovu.Každopádně být Tebou zajdu na dětský
apel píše:
my jsme měli taky ale byla žlutá na dětským vzal doktor ubrousek a a praskl.Pár dní bylo krutých protože ho to při čůrání pálilo,jinak pak hodně sprchovat aby se to neudělalo znovu.Každopádně být Tebou zajdu na dětský
My museli čůrat do vody a máchat pinďu v heřmánku.Chudák prve zkusil ![]()
holky, takové ty bílé malé buličky - krásné slovo - nebo spíš bouličky
jsou na pindíkách normální, jsou tam proto, aby se dala předkožka lépe přetáhnout, vždy když jakoby praskne, jde to zase o kousek lépe, je to normální a v pořádku, alespoň tak mi to bylo vysvětleno tenkrát u malého
ale myslím si, že podle toho, co popisuje zakladatelka, je u nich jiný problém a asi bych zašla k pediatrovi.
verčo- ahoooj ![]()
ahoj,
u doktora jsme s tou bouličkou byly, prý jde o cystu, která když se nevstřebá do 14 dnů tak k urologovi vyříznout, prý to není nic vážného, celkem běžné…
máte s tím teda některá zkušenosti ? Díky.
Ahoj holky, dneska jsme našli u malého na pindíky bouličku. Je na levé straně uprostřed. Má velikost malinké fazolky, nebolí ho, je měkká. U doktorky jsme byli a ta řekla nic s tím nedělat, jen sledovat jak čurá a jestli se zvětšuje. Za 14 dní na kontrolu i s močí. Nemáte s tím zkušenost někdo? Jsem z toho i tak vyplašená. Prý tuková bulka asi.