Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj všem,jsem tu nová,mám 5 ti měsíčního raubíře Jonáška,který mi dává pěkně zabrat
stopro od vás budu každou chvíli potřebovat nějakou radu,víc hlav víc ví,že?
zatím pěkný večer..
Super volba e-mimino:) te tu vitame:)) presne tak, hodne mi tu damy pomohly.. a clovek tu muze mluvit o cemkoliv:)a nikdo ho neodsoudi
Vítám tě!!!
![]()
Ale bacha, získané závislosti na emiminu se děsně blbě zbavuje
![]()
Příspěvek upraven 05.10.10 v 21:45
Monjie píše:
prodigy hele ta zavislost to je trefny!!!!
hi hi
taky jo?
Dřív jsem byla pečená vařená na facebooku, ale tady si člověk pokecá prostě líp, pač máme všechny něco společnýho hold ![]()
no to je presny, navic kdyz napises v 10vecer a potrebujes poradit, vzdycky ti nekdy poradi… nikdo te neposle nekam
vsichni se snazi navzajem podporit
Příspěvek upraven 05.10.10 v 22:15
prodigy222 píše:
Vítám tě!!!![]()
![]()
Ale bacha, získané závislosti na emiminu se děsně blbě zbavuje
Příspěvek upraven 05.10.10 v 21:45![]()
Také vás vítám. A s tou závislostí - je to přesně tak, jak píše prodigy222.
Taky te vitam, at ti to vydrzi! ![]()
Ja tu odcekala prvni dite (jeste pod starym nickem), takze tu strasim uz nejakou dobu a snad budu jeste dlouho. Kazdopadne jak se tady jednou zaseknes, uz se neodsekas ![]()
Monjie píše:
no to je presny, navic kdyz napises v 10vecer a potrebujes poradit, vzdycky ti nekdy poradi… nikdo te neposle nekamvsichni se snazi navzajem podporit
Ale se svíčkovou mi zatím nikdo neporadil - v 10 večer. ![]()
LucaLuca píše:Monjie píše:Ale se svíčkovou mi zatím nikdo neporadil - v 10 večer.
no to je presny, navic kdyz napises v 10vecer a potrebujes poradit, vzdycky ti nekdy poradi… nikdo te neposle nekamvsichni se snazi navzajem podporit
Poradil. Nezapnula jsem zasílání upozorňování na mail. ![]()
už poradily, ne? já bych Ti ráda poradila, diskusi jsem četla, ale nevííííím
já dávám smetanu ke šlehání
![]()