Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Jana206 Nemas typ na dvou a vice stovkova puzze s detskymi motivy? Deti taky rady skladaji, ale ta vetsi puze uz jsou obvykle s pro ne nezajimavymi motivy typu fotky zvirat, mest, krajiny.
@Svistice píše:
@Jana206 Nemas typ na dvou a vice stovkova puzze s detskymi motivy? Deti taky rady skladaji, ale ta vetsi puze uz jsou obvykle s pro ne nezajimavymi motivy typu fotky zvirat, mest, krajiny.
Ano, my jsme nakoupili v Lidlu v akcích od značky Trefl. Holky mají různé princezny-Ariel, Sipkovou Ruzenku, Sněhurku a 7 trpaslíků, pro kluky jsem tam videla Cars, Letadla, Mimone. Mají i takové, že dílky jsou větší a obrázek potom třeba 50 krát 100 cm, ale jsou bezvadné. Holky to rady opakovaně skládají.
Značku Trefl mají i normálně v hračkářství, akorát ta cena je vyšší než když to bylo v akcích v Lidlu. My to máme už po dcerach, kterým je 11 a 8 let, něco jsme kupovali pětileté. Já už hračky kupuji minimálně, ale v Lidlu toto dvakrát až třikrát do roka mají.
@Svistice Já se většinou koukám na puzzle-puzzle.cz a tam se dá dobře filtrovat vlevo podle počtu dílků.