Jak naučit dítě stavět z lega

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
9.7.20 19:40

@Jana206 Nemas typ na dvou a vice stovkova puzze s detskymi motivy? Deti taky rady skladaji, ale ta vetsi puze uz jsou obvykle s pro ne nezajimavymi motivy typu fotky zvirat, mest, krajiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
9.7.20 21:09
@Svistice píše:
@Jana206 Nemas typ na dvou a vice stovkova puzze s detskymi motivy? Deti taky rady skladaji, ale ta vetsi puze uz jsou obvykle s pro ne nezajimavymi motivy typu fotky zvirat, mest, krajiny.

Ano, my jsme nakoupili v Lidlu v akcích od značky Trefl. Holky mají různé princezny-Ariel, Sipkovou Ruzenku, Sněhurku a 7 trpaslíků, pro kluky jsem tam videla Cars, Letadla, Mimone. Mají i takové, že dílky jsou větší a obrázek potom třeba 50 krát 100 cm, ale jsou bezvadné. Holky to rady opakovaně skládají.

Značku Trefl mají i normálně v hračkářství, akorát ta cena je vyšší než když to bylo v akcích v Lidlu. My to máme už po dcerach, kterým je 11 a 8 let, něco jsme kupovali pětileté. Já už hračky kupuji minimálně, ale v Lidlu toto dvakrát až třikrát do roka mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16173
9.7.20 21:18

@Svistice Já se většinou koukám na puzzle-puzzle.cz a tam se dá dobře filtrovat vlevo podle počtu dílků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí