Žiletka na tábor

Anonymní
7.7.20 14:42

Žiletka na tábor

Ahoj, dceři je 13 a pojede na 10 dní na tábor. I když už se dávno holí sama, tak nevím jestli jí mám dovolit aby si vzala holítko na tábor. Letos na lyžáku ho neměla ale přece jenom byla zima a teď už je léto. Mám ji holítko dovolit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35938
7.7.20 14:44
@Anonymní píše:
Ahoj, dceři je 13 a pojede na 10 dní na tábor. I když už se dávno holí sama, tak nevím jestli jí mám dovolit aby si vzala holítko na tábor. Letos na lyžáku ho neměla ale přece jenom byla zima a teď už je léto. Mám ji holítko dovolit?

Jasně :palec: otázka je jestli se nebudou mýt v řece, aby si je měla kde oholit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
7.7.20 14:58
@JancaS84
@JancaS84 píše:
Jasně :palec: otázka je jestli se nebudou mýt v řece, aby si je měla kde oholit

I v řece se dají oholit nohy. Osobní zkušenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
7.7.20 15:00

A důvod zákazu by byl s dovolením jaký? Jako zákaz břitvy bych asi pochopila, ale žiletky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
7.7.20 15:07

@Pruhovaný_mýval Opravdovou žiletku bych jí nedala. Holítko ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.7.20 15:08

Já bych ji to tam pribalila :) pokud to není nějak mimo pravidla, co se na tábor smí a nesmí, tak bych tohle vůbec neresila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.7.20 15:10

No a jak se k tomu staví vedení tábora? jestli děti mohou (nebo dokonce mají doporučené) mít s sebou nože, tak holítko nebude problém. pokud mají zákaz veškerých ostrých věcí, tak pak by asi slečna měla smůlu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
7.7.20 15:10
@divine woman píše:
@Pruhovaný_mýval Opravdovou žiletku bych jí nedala. Holítko ano.

Dobrej postřeh :D Ale teď mi dochází, že jsme na tábor měli vždycky jednu žiletku v kápezetce, abychom mohli… no nevím, asi amputovat zraněné končetiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
7.7.20 15:12

@Pruhovaný_mýval No dnešní mladí už ani neví, jak opravdová žiletka vypadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.7.20 15:13
@Pruhovaný_mýval píše:
A důvod zákazu by byl s dovolením jaký? Jako zákaz břitvy bych asi pochopila, ale žiletky?

tak jako sestra jsem zažila, že se dítě pořezalo v koupelně holítkem, které tam nechal nejspíš někdo z hospitalizovaných rodičů. jako byl to vopruz - zranění nic moc, nicméně bylo nutno řešit možné riziko infekce, protože jsme neznali zdravotní stav předchozího „majitele“ holítka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
7.7.20 15:21
@sagina píše:
tak jako sestra jsem zažila, že se dítě pořezalo v koupelně holítkem, které tam nechal nejspíš někdo z hospitalizovaných rodičů. jako byl to vopruz - zranění nic moc, nicméně bylo nutno řešit možné riziko infekce, protože jsme neznali zdravotní stav předchozího „majitele“ holítka :nevim:

Koukám, že bych coby matka asi podcenila nebezpečí. No, já bych jí to holítko asi stejně povolila s tím, že to nesmí nechat nikde povalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.7.20 15:41
@Pruhovaný_mýval píše:
Koukám, že bych coby matka asi podcenila nebezpečí. No, já bych jí to holítko asi stejně povolila s tím, že to nesmí nechat nikde povalovat.

tak moje děti byly zvyklé jezdit na skautské tábory, takže zavírací nože přiměřené velikosti měly mezi doporučeným vybavením. tam bych holítko fakt neřešila. ale u „fajnovějších“ táborů to může být jinak, proto bych se právě řídila pravidly daného tábora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.7.20 15:45

Holitko bych sebou nedala. Ale před táborem ji koupila depilační krém. To by ji mělo vydržet celý tábor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
7.7.20 19:07

Já jsem si brala normálně na tábor ta jednorázová holitka a holky taky. Společně jsme si holili nohy v korytu s tekoucí vodou 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí