Kluk na prázdninách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
6.7.20 13:12

kluk na prázdninách

Maminky, jak řešíte prázdniny svých synů u babiček, tetiček nebo letních táborech? Mám syna 7 let a poprvé jede na tábor na 14 dnů do přírody, jsem z toho taková nesvá.
Byli jsme uvolňovat předkožku na pinďovi v únoru a pořád to není úplně dokonalé.
Syn si sám odmítá přetahovat, takže mu to dělám sama pečlivě jak nám ukázala doktorka, máme jít za půl roku na kontrolu, což bude v srpnu a syn odjíždí v neděli 12.7. takže se vrátí koncem července a když se to zanedbá už mu to asi nestihnu uvolnit nějak.
Jak to maminky řešíte? Mám požádat vedoucí, jestli by mu to přetahovala? Ale i tak mám obavy, že to odflákne, zapomene…
Nerada bych musela zbytek prázdnin lítat po doktorech, že nepřetáhneme pindíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64992
6.7.20 13:17

No vedoucí to fakt dělat nebudou. Prostě mu to musíš vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
6.7.20 13:19

To je vtip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
6.7.20 13:19

Proboha, to bys synovi udělala, aby na něj sahala jiná osoba, v tak osobní věci? U lékaře to prostě vysvětli, že byl syn mimo domov a myslím že je velký na to, aby si uvědomil, co má sám za povinnost dělat. Ovšem na táboře určitě dodržovat nebude…pochopitelně, kamarádi, cizí prostředí, společně sprchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
6.7.20 13:20

Mlady to bude muset zvladnout sam. Uz to neni zadne mimino. Tychle chlapke zalezitosti si musi zaopatrit sam, jestli nechce mit bolesti nebo potize.
Takze mu to vysvetli, proskol a je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15119
6.7.20 13:20

Vedoucí mu to fakt přetahovat nebudou. Ještě by je někdo narkl že sexuálního obtěžování. Já bych tedy tak malé dítě ani na tábor neposlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14862
6.7.20 13:23

V žádném případě ho neztrapňuj a nežádej o to vedoucí 8o V době, kdy se vysvětluje dětem, jak je důležité umět si ochránit svou osobní zónu, umět říct ne, nikde se neobnažovat apod, tak ty bys z jeho pindíka udělala věc veřejnou? To nemyslíš vážně, že ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
6.7.20 13:30

To neni mysleno vazne, ze ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
6.7.20 13:33

Delam vedouci na tabore. Kdyby tohle vyzadovala maminka, tak reknu, ze jeji dite na tabor nebereme, jestli bude mit takove pozadavky.
U majitelky agentury bych si to obhajila.
Zajisti si, aby tve dite bylo sobestacnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689

Z pozice vedoucí bych si asi myslela že si ze mě děláš srandu, tohle nemůžeš chtít. Vzpomeň si na situaci kdy uca dohlížela!!! na kluky ve sprše a jak to pak vygradovalo. Jako matka 6 kluka co si to sám nepretahuje tak taky Teda zírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18

Byl to jen nápad, je mi jasné, že to nebude jako doma. Takže vedoucí nepřichází v úvahu, to nemám ani zkoušet. Syn si to nechce sám dělat, byli s tím problémy a zřejmě si to pořád pamatuje jak ho to bolelo. Myslíte, že se to za 14 dní na táboře zvrtne a bude to tam, kde to bylo? Jsem bezradná, proto zkouším tady získat názory jiných maminek, co řešili podobné problémy. Synek zase nemá problémy se stydlivostí, ale je fakt, že v dnešní době by mě vedoucí poslali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14862
6.7.20 13:41

@Kikiva poraď se s lékařem, jestli za 14 dní se to nějak hodně ovlivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
6.7.20 13:41

@Kikiva mě napadlo zkusit požádat zdravotníka, ten by měl být na každém táboře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
6.7.20 13:43
@pannda píše:
Proboha, to bys synovi udělala, aby na něj sahala jiná osoba, v tak osobní věci? U lékaře to prostě vysvětli, že byl syn mimo domov a myslím že je velký na to, aby si uvědomil, co má sám za povinnost dělat. Ovšem na táboře určitě dodržovat nebude…pochopitelně, kamarádi, cizí prostředí, společně sprchy

Nebo taky žádné sprchy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64992
6.7.20 13:43
@tezi píše:
@Kikiva mě napadlo zkusit požádat zdravotníka, ten by měl být na každém táboře.

Ani zdravotník by to neměl dělat, já bych to rozhodně nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí