Kluk na prázdninách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
6.7.20 13:47
@tezi píše:
@Kikiva mě napadlo zkusit požádat zdravotníka, ten by měl být na každém táboře.

Maximalne poda diteti instrukce. Ale je fakt, ze u ditete muze mit vetsi respekt, nez ma mamka. Na ni to zkousi, ze samo nee. Ale jineho cloveka poslechne. Takze by postacilo vysvetlit, ale provedeni si zajisti dite samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.7.20 13:48

Tak proč ho na ten tábor posíláš? Neměl by tam raději jezdit, když s tím pak může mít velký problém, to sis měla probrat dopředu s lékařem. Ale chtít po vedoucích nebo zdravotnících na táboře, aby tvému synovi přetahovali, považuji ta hloupý vtip :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
6.7.20 13:52

PROSTĚ VYSVĚTLÍ S NOVÝ, ŽE JE NEZBYTNÉ NUTNÉ ABY SI PINDU PRETAHOVSL SAM, STEJNĚ JAKO SI SÁM MYJE RUCE, UTIRÁ ZADEK A TAK DÁLE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
6.7.20 14:01

8o vedoucí to opravdu dělat nebude. A kluk už je dost velký, aby to zvládl sám. Zkusila bych mu to vysvětlit. No ale jestli to bude dělat, těžko říct :nevim: U nás se myjeme v řece, takže tam to asi žádný kluk nedělá, moc soukromí na toto není.
Poradila bych se s lékařem zda to bude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.7.20 14:11

To je zase ten fetišista s různými vypečenými sexuálně mateřskými tématy, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.7.20 14:17

Asi máte pravdu holky, vezmu malého zitra k dětské ať mu na to koukne, ale má celkem dlouhou předkožku má tam takový chobůtek tak to moc pozitivně nevidím a zkusíme s mudr malému to vysvětlit, aby si to dělal, třeba před mudr si sám přetáhne, když mu řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7200
6.7.20 14:17

Pošleš ho na 14 dní na tábor (což je dost ale pokud chce tak klidně) a přitom není schopný si myslet na to že si má přetahovat? Nechce? Takže když řekne že nechce dělat úkoly tak je uděláš za ně?
Je dost velký na tábor tak mu prostě zadej i tuhle povinnost. Pokud se na tábor těší tak mu to dej jako ultimátum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
6.7.20 15:14

Ne 8o, nějak nechci věřit tomu, že chceš nechat takto sahat na syna cizím člověkem (nemluvím o lekarich) a stejně tak nevěřím tomu, že by to kdokoliv z tábora udělal. Jako jsi syna naučila čistit zuby a utřít si zadek, tak ho nauc i toto, jako součást hygieny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44192
6.7.20 15:58

:lol: :lol: :lol: Minulý týden fekální diskuze a teď toto :mrgreen:

Nevím, jestli krmím trolla, ale teď vážně, syn mel ve věku pěti, šesti let také problémy, dvakrát byl na bolestivém chirurgickém pretazeni a mazal hormonální mast, aby mu to zase nesrostlo. V tomto věku by na dítě měl dohlédnout dospělý, jestli přetahne pořádně a správně. Úkon by mělo provést dítě, ale pod dohledem dospělého. Jsou dvě možnosti, buď nikam neposílat nebo riskovat problémy. Při nesprávné péči je u nachylnych chlapců riziko problémů reálné, ne zanedbatelné.

Ale obávám se, že toto zdravotník kontrolovat nebude. Přesto si myslím po zkušenostech, že by na požádání rodičů třeba dvakrát týdně zkontrolovat mohl(ne udělat, zkontrolovat). Syn jel poprvé na tábor po první třídě, bylo mu čerstvě 7 a to už měl stabilizované, myslím, že si tam vezl masti, už si to nepamatuji. Masti měl u sebe, jedna hormonální, druhá promazavaci, nikam jsem to nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44192
6.7.20 16:03
@Aletheia píše:
Pošleš ho na 14 dní na tábor (což je dost ale pokud chce tak klidně) a přitom není schopný si myslet na to že si má přetahovat? Nechce? Takže když řekne že nechce dělat úkoly tak je uděláš za ně?
Je dost velký na tábor tak mu prostě zadej i tuhle povinnost. Pokud se na tábor těší tak mu to dej jako ultimátum

Jde i o to, že tu zuzenou předložkou částečně prilepenou dítě v tomto věku nemusí pořádně přetáhnout, nemá na to sílu. Součást hygieny je to pro chlapce, kterému se uvolní sama a potom to jde hladce, ale syn měl problémy od malinka, vždy na preventivce to dr. kontrolovala, že to nejde přetáhnout a říkala, ještě nechat, že kolem 5 let by se měla uvolnit sama, ale neuvolnila. Potom se mu to slepilo ještě jednou, i když si to přetahoval, prostě to šlo čím dál hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
7.7.20 21:07

Jsem učitelka. Pokud by mě při odjezdu na školu v přírodě u prvňáků maminka požádala, abych na to jenom DOHLÉDLA, tak stejně odmítnu, max. připomenu. Nejsem zvědavá, aby mě někdo obvinil ze sexuálního zneužívání.
V situaci jakou popisuješ bych určitě syna na pobytový tábor neposlala.
Navíc si myslím, že sedmiletý kluk by měl tuto činnost, samozřejmě s možným dohledem (spíš tatínka než maminky) dělat sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
7.7.20 21:43

No, u 7 leteho kluka bude na tabote uspech, když si jednou za 3 dny vymeni slipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
7.7.20 21:59

Jezdím na tábor jako vedoucí a tohle mi někdo říct, tak nevěřím, že to myslí vážně. Za prvé to vůbec není možný, kdyby někdo vyhověl tvému požadavku, což se nestane, ale jen teoreticky, mohl by mít pěkné oplétačky a za druhé chudák kluk, určitě by byl nadšený, kdyby jsi tohle říkala vedoucím. Je už dost velký a je nejvyšší čas, aby jsi tohle zvládal dělat sám. Myslím, že už ani ty by si neměla tohle dělat. Dohlédnout, vysvětlit, ok, ale ne mu na něj sahat, skolákovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.7.20 22:10

Probrala bych s lékařem, jestli 14 dní nějak vadí.
A pak bych tu plánovanou kontrolu o měsíc posunula (ono se to nepotento), aby se to případně mělo čas zase srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.7.20 10:04

Právě jsem přišla se synem od dětské mudr. Uklidnila mě trochu. Předkožku mu zkontrolovala a bez obtíží. Řekla, jsem jí, že si to malý nechce přetahovat, tak chtěla, aby si to tam přetáhl a nechtěl. Nakonec po přemlouvání mu mudra vedla ruku a potom už si to i sám přetáhl. Tak jsem zvědavá jak se budeme večer koupat, jestli si to udělá také sám. Podle mudr se to nezúží během 14 dnů, ale může se to vlivem nahromadění nánosu přilepit, což není takový problém jak kdyby se to zúžilo. Malý dostal lízátko a už jsme doma. Nechám to být, snad si syn vzpomene nejen na to, že si má vzít spodní prádlo čisté, ale i na to, že má aspoň dvakrát za týden přetáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí