Jak naučit pít čaj a vodu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak naučit pít čaj a vodu
Mám ročního chlapečka, ale nemůžu ho naučit pít nic jiného než mlíčko (z prsu nebo Nutrilon) nebo čerstvou štávu z ovoce. Chtěla bych aby pil i čaj a vodu, ale když zjistí, že má ve flašce něco jiného tak to nechce. Poradíte prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co to nedávat do flašky, ale dát do hrnečku nebo skleničky „jako má maminka“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyzkouset brcka, ruzne hrnecky a lahvicky. Ale moje deti, dokud mely k dispozici prso, tak moc vody nepily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej má taky k dispozici prso, ale to neni bezedné. Stále znakuje, že chce mlíčko, ale já ho moc nemám, proto má žízeň…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pufik20 kdyz bude mit zizen napije se vody proste nic jineho nedej a je…Jak vi ze dostane lepsi nema duvod pit vodu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zacni sladkym cajem (ne zas moc sladky jen mirne) a ubirej na sladkosti. A nejaky ovocny ne cerny. Me maly nechtel taky vubec pit. Nesladila jsem je. A v nemocnici mi dali trochu slazeny. Dala jsem misto mlika a nutila mu to. Nejprve di treba jednou lokl a pak to plival. Pak dvakrat, trikrat. Doma jsem pokracovala s mene a mene slazenym. Dnes vypije i flasku neslazeneho
caje. Vody mene. Delam predevsim hodne redene ovocne caje ( 1 sacek caje na min.600 ml vody, podle kvality a aroma i vic vody).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tak rozhodne bych nesladila to je nejvesti hloupost co muzes udelat, dcera taky nechtela moc pit a bylo ji jedno co ji nabizim, stale zkouset a nabizet, nakonec se ji docela zalibilo kdyz jsem ji strikala vodu z lahve od Kubika-byly vedra a neco pit musela, a dodnes pije spis malo jsou ji 4 roky a porad ji musim nutit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pufik20 píše:ředit a postupně čim dál tim víc..
Mám ročního chlapečka, ale nemůžu ho naučit pít nic jiného než mlíčko (z prsu nebo Nutrilon) nebo čerstvou štávu z ovoce. Chtěla bych aby pil i čaj a vodu, ale když zjistí, že má ve flašce něco jiného tak to nechce. Poradíte prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme bojovali a fakt na to časem přišel sám - měl takové období, třeba jeden den chtěl šťávu z hrnečku a vodu z flašky, další den jen vodu ze skleničky, tak jsme zkoušeli. Dneska má nejradši vodu nebo čaj z flašky po Jupíku. Ale bylo fakt období, kdy jsem nedělala nic jiného, než ho honila s hrnkem a nabízela pořád dokola ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda, jak mám naučit syna(10.měsíců) aby pil něco jiného než mléko, čaj mě z flašky pít nechce, když mu to dám na lžičku tak si to veme
…nějaké rady, tipy…děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit