Vánoční menu pro 9 měsíčního prcka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vánoční menu pro 9 měsíčního prcka
Ahoj maminky, co budete svým ratolestem Vánoce k večeři? Já jsem myslela, že bych udělala lososa a k tomu jí namixovala brambory, protože kapr se mi zdá dost bleee pro takhle malé mimi. Co myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jasně, udělej lososa, tresku, nebo třeba jen maso a kaši mixni
Náš dostane řízek a kaši.
Příspěvek upraven 06.12.15 v 14:53
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Macice13 Ještě mně napadla taková "prasárna, myslíš, že by šla udělat kaše z UM, když ještě nesmí mlíčko? Já teda používám Hipp, třeba by jí potom ta kaše víc chutnala, než jenom mixnutý brambůrky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem teda řešila před lety menu pro 11 měsíčního a udělala jsem mu zeleninu na kousky s kysanou smetanou a k tomu uvařené kuřecí maso.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bobule86 no jasně, že do kaše UM, to považuju za normální, to jsem dělala taky.
A vánoční menu bych udělala stejně. Vlastně totéž bude mít náš 18měsíční.
EDIT: A totéž bude mít i čtyřleťák. Oba budou mít kaši s lososem.
Příspěvek upraven 06.12.15 v 11:54
- Citovat
- Upravit
Jasně, co jsem četla recepty tak jak v pudincích tak kaších doporučujou um místo klasickýho, to na vaření až po roce… jinak jak jí? jestli kousky, tak bych to rozštouchla s mrkví a hráškem, takovej salátek
a z ryb ještě je dobrej platýz, jsem ho koupila malý a má takovou hrozně příjemnou chuť a je barvou kapr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bobule86 ty jo losos - dobrej tip, díky nebo kuřecí řízek na přírodno
s tou kaší a UM - úplně v pohodě
já jednou objednala malé Hipp (chtěla jsem ho zkusit) a ona se mi po něm celá osypala, tak jsem nevěděla co s načnutou krabicí, tak jsem z toho udělala palačinky a to bys viděla jak se manžel oblizoval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle jsou zas odpovědi
to už dospělé ženy neumí mluvit normálně? Občas to tu vypadá, jak v ústavu
@bobule86 zakladatelo, normálně to neřeš a buď dej co večeří normálně, nebo jestli ti už jí lososa, tak klidně toho a brambor. A jo, do kaše jsem dávala normálně UM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozmačkané brambory jsem běžně vylepšovala UM, lososa klidně, nebo maso na přírodno. Náš měl kapra, ale na Vánoce už měl rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi No mrkev a hrášek do toho je dobrej typ, díky. Naše malá baští krásně, hlavně když vidí, že jíme taky, tak baští a má radost, když jí dám od sebe kousek rohlíku. (když ho nejím já, tak se na něj šklebí). @Conulka My s Hippem problémy nemáme, ale teda palačinky by mě z něj nenapadly
@araw Jojo, když jí ho naštouchám, tak mi ho zbaští. @Billi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bobule86 Holka bude mít asi k obědu mrkev/petržel/brambor/ žloutek. Toť variace na bramborový salát. Možná jí tam šoupnu i kus vykoštěného na páře uvařeného kapra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mimochodem sladkovodni nase ryby jsou pro prcky mnohem vhodnejsi, nez morske ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nas bude mit 10m a br. kasi mu teda udelam s mlekem, ta troska je jako nic. do toho i mkev a petrzel a normalne kapra, mame z domaciho chovu, na tom nic spatneho nevidim. upecu mu susenky s medem nebo trtin. cukrem ![]()
- Citovat
- Upravit
Náš bude mít tresku s brkaší. ale teda UM bych vůbec netešila do kaše, a dala ybch tam klidně normální mlíko, však toho sní trochu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jelikož je štědrovečerní večeře večeří, dám to, co obvykle jí-kaši a mléko. Taky jí bude necelých 9m. Zkoušet nějaké novoty na noc se mi nezdá jako dobrej nápad. Na druhý den jí k obědu schovám trochu kapra a udělám k tomu kaši z mm s namačkanou mrkví a hráškem. Tomu dítěti je přeci úplně jedno, jestli má kapra nebo banán ![]()
- Citovat
- Upravit