Jak nebýt workoholik
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tohle dělají všechny moje bezdětné kamarádky, že čtou pracovní maily ještě po nocích. Pořiď si rodinu a přejde to samo. Fakt! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně pomohlo pořídit si děti
Ne, že by člověk nebyl unavený a měl čas odpočívat, ale problém s neustálou potřebou věnovat se práci se vyřešil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě aktuálně nepomáhá ani to dítě
. Práce je moc, sama se neudělá, neumím položit tužku na konci pracovní doby a odejít, pořád mám pocit, že to je moje zodpovědnost…
- Citovat
- Upravit
@mokkk píše:
Tohle dělají všechny moje bezdětné kamarádky, že čtou pracovní maily ještě po nocích. Pořiď si rodinu a přejde to samo. Fakt!
Tohle je o povaze, já pracovní maily ze vzdáleného přístupu neřešila ani za bezdětna, pracovní mobil vypínala a co? Teď je naopak trochu řeším, protože už se vzhledem k pozici očekává, ale taky jen tím, že mrknu, kdo píše a tím to hasne. Je dost velká šance, že než ráno dorazím, někdo už to vyřeší místo mě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otázka už v nadpisu. Jsem krátce po VŠ, práce mě strašně baví, jsem snaživá, ale poslední dobou vidím, jak mě to ničí. Mám tendence kontrolovat pracovní e-maily ve volném čase, přemýšlet, jak vyřeším různé problémy v práci, co musím udělat apod.
Poslední dobou je to toho hodně, cítím se psychicky unavená a mám pocit, že ani moc neumím odpočívat. Jak přestat myslet na práci ve volném čase?