Jak nebýt workoholik

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.9.22 18:47

Jak nebýt workoholik

Otázka už v nadpisu. Jsem krátce po VŠ, práce mě strašně baví, jsem snaživá, ale poslední dobou vidím, jak mě to ničí. Mám tendence kontrolovat pracovní e-maily ve volném čase, přemýšlet, jak vyřeším různé problémy v práci, co musím udělat apod. :,( Poslední dobou je to toho hodně, cítím se psychicky unavená a mám pocit, že ani moc neumím odpočívat. Jak přestat myslet na práci ve volném čase?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2583
14.9.22 19:04

Tohle dělají všechny moje bezdětné kamarádky, že čtou pracovní maily ještě po nocích. Pořiď si rodinu a přejde to samo. Fakt! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9655
14.9.22 19:39

Mně pomohlo pořídit si děti :mrgreen: Ne, že by člověk nebyl unavený a měl čas odpočívat, ale problém s neustálou potřebou věnovat se práci se vyřešil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.22 20:05

Mě aktuálně nepomáhá ani to dítě :zed:. Práce je moc, sama se neudělá, neumím položit tužku na konci pracovní doby a odejít, pořád mám pocit, že to je moje zodpovědnost…

• Citovat
  • Upravit
2379
14.9.22 20:17
@mokkk píše:
Tohle dělají všechny moje bezdětné kamarádky, že čtou pracovní maily ještě po nocích. Pořiď si rodinu a přejde to samo. Fakt! :D

Tohle je o povaze, já pracovní maily ze vzdáleného přístupu neřešila ani za bezdětna, pracovní mobil vypínala a co? Teď je naopak trochu řeším, protože už se vzhledem k pozici očekává, ale taky jen tím, že mrknu, kdo píše a tím to hasne. Je dost velká šance, že než ráno dorazím, někdo už to vyřeší místo mě. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.9.22 13:47

Dělat pravidelně nějaký koníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie