Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Vypada to, ze problem je hlavne v hlave. Ale to zvraceni tomu neprida, asi mas i podrazdeny zaludek. Podivej se, co se tak ji pri prujmu nebo zvraceni a jestli bys na to mel chut. Zkus jist po malych davkach, treba si nakrajet neco do krabicky a proste uzobavat, kdyz po vetsi porci zvracis.
@Anonymní píše:
@Mibuna Nemám. Právě, že se nutím a i když mám hlad, tak je mi z toho jídla zle.
hele komplexní vyšetření je to nejlepší pro ujištění se, ale říkám ti na rovinu, mně už stres udělal tolik nemocí, že tomu pomalu ani lékaři nevěřili, takže po vyšetření bych zvážila změnu práce, odpočinek a tak, držím palce, ale opravdu stres z práce za zničený zdraví nestojí.-)
@Anonymní píše:
Vypada to, ze problem je hlavne v hlave. Ale to zvraceni tomu neprida, asi mas i podrazdeny zaludek. Podivej se, co se tak ji pri prujmu nebo zvraceni a jestli bys na to mel chut. Zkus jist po malych davkach, treba si nakrajet neco do krabicky a proste uzobavat, kdyz po vetsi porci zvracis.
Díky moc, zkusím
@Mibuna Dobře, tomu určitě věřím, co dokáže stres. Díky moc, zkusím to nějak dnes ještě a pak promyslím toho lékaře.
@Anonymní píše:
@jahuhudka Díky moc za odezvu. Nene, nemám takle špatný pocit jíst, naopak vím, že jíst musím a chci. Počítal jsem kolik kalorií vychází ta tekutá strava a jestli by mi to stačilo.
Většina lidí ze stresu jí a pak určitá menší část lidí při stresu jíst schopná není. Ty asi patříš ke druhé skupině. Kup si v lékárně něco na uklidnění (např. Novo-passit), případně se poraď s lékařem, jinak si vypěstuješ žaludeční vředy. Ještě jiná varianta je, změnit zaměstnání.
@Anonymní píše:
@Mibuna Dobře, tomu určitě věřím, co dokáže stres. Díky moc, zkusím to nějak dnes ještě a pak promyslím toho lékaře.
lékař je určitě základ, abys vyloučil nemoc
a pak vyřešit zbytek, až ti bude líp zkus třeba saunu nebo jógu, pomáhá… ![]()
@Pruhovaný_mýval píše:
A nemůžeš mít třeba žaludeční vředy nebo nějakou jinou zažívací chorobu? Jakože když hlad máš, jíst chceš, ale ono to nejde, může tam bát nějaká patologie. Jinak my dáváme dědečkům a baičkám, co toho moc nesnědí vysoce dávkovaný B komplex a Nutridrinky, existuje i verze kompakt, aby do sebe člověk nemusel lít litry. Nech se vyšetřit a až vyloučíte nějaký onemocnění, tak se pak uvidí, co dál
Určitě pravda, to mě moc nenapadlo, protože jsem měl furt za to, že jsem zdravý. Tož doufám, že ne, ale radši se fakt zkusím ještě vyšetřit, protože i když jsem v klidu a mám hlad, tak je to spíš o tom nevolnu a nechuti
Mam VŠ Vyziva cloveka a urcite bych navstivila gastroenterologa. Pokud se vylouci priciny zdravotní, hledala bych psychologa, který se specializuje na poruchy prijmu potravy a mozna i nekoho, kdo pracuje s hypnozou..
Jinak nevím, jestli by to bylo reakce na určité potraviny, protože je mi zle téměř ze všeho