Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím nevíte prosím někdo jak na stránkách Castoramy v košíku zadat že chci dopravu do ČR? Píšou že stále dovážejí přes hranice ale bohužel nevím já to zadat, když dám svou adresu tak mi ji nevezme. ![]()
@Doma1011 píše:
Zdravím nevíte prosím někdo jak na stránkách Castoramy v košíku zadat že chci dopravu do ČR? Píšou že stále dovážejí přes hranice ale bohužel nevím já to zadat, když dám svou adresu tak mi ji nevezme.
No a nebude to tím, že jsou prostě zavřené hranice? Napsala bych tak asi prvně maila, zda vůbec rozváží
.
Tak jsem teď psala do Castorami co mam nejblíže, zda rozváží přes Hranice a odpověď byla, že ne. Viz : Sklep internetowy nie sprzedaje wysyłek za granicę. Jeśli chcesz zobaczyć listę, skontaktuj się z nami pod adresem Castorama (lista lokalizacji sklepów w Castorama z numerami telefonów dostępnymi pod adresem). Takže asi bych si tam opravdu osobně zavolala, zda se něco nezměnilo
.
Ach jo Poláci no
minulý týden tam známá právě volala a do telefonu ji bylo řečeno jasně není problém… ![]()
@Doma1011 píše:
Ach jo Poláci nominulý týden tam známá právě volala a do telefonu ji bylo řečeno jasně není problém…
Ono taky záleží, který a navíc se to každým dnem mění.
@Doma1011 dobry den, prisla jste na to, zda.to tedy do cr poslou? Dekuji za info ![]()
@Lenkasm84 bohužel
ale jsou prý lidé kteří pendlují přes hranice a převezou vám co potřebujete… Já už jsem si vše sehnala jinde ![]()