Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Neboj se, nenech se zastrasit. Jestli s klidnym srdcem muzes rict, ze to je v ramci slusnych mezi pres den, a vis kdo to tuka, zasla bych k nim, a ze jestli tohle jejich chovani neprestane, je to omezovani lidske svobody nebo tak neco, ne? Nenech se terorizovat a per se za sebe, hlavu vzhuru a nepusob jak posera. Zapni si pisnicky, normalne. A kdyz budou tukat, pridej. Na dvere si klidne nalep sama neco srandovniho, proste trosku se uvolni.
@pikola píše:
Co je gamaty?
Vygooglila jsem, že to jsou vafky
Ale že by klepání na ně bylo slyšet do jiného bytu…? ![]()
@Ju21na píše:
Vygooglila jsem, že to jsou vafkyAle že by klepání na ně bylo slyšet do jiného bytu…?
No vidíš to, diky
to musí mít asi papírový barák když slyší notebook z druhého bytu
Cim vic se budes podrizovat a nechas se zastrasovat, tim vic si oni na tebe dovoli. Kdyby na me nekdo klepal, kdyz bych rozhrnovala zavesy, to bych si pomyslela leda neco o pr.deli. Co to jako ma byt
Pokud se chovas v byte uplne normalne, neporadas hlucne party a dodržujes nocni klid, tak na tebe nema kdo co bouchat. Nemas nejakyho chlapa, co by to sousedům dosel vysvetlit?
@pikola píše:
No vidíš to, dikyto musí mít asi papírový barák když slyší notebook z druhého bytu
Coz si trochu odporuje s tim, ze jsou v nich wawky. Ty jsou spíš v hodně starých bytech. I kdyz co ja vim…
@alena1995 píše:
@Ju21na Co to jsou vafky?
Vis, jak byvaji na fasadach starych domu pod okny takové černé nahubky? V zimě z nich jde para… Tak to je z tohohle topení
máš v každý místnosti zvlášť takovou hovadskou plechovku a v ty hoří plyn.
Tak zatahování závěsů, a puštěný notebook, mi fakt nepřijde jako hlučost. Sousedi jsou asi malinko mimo. Vůbec bych na ně nereagovala, oni si dovolej jen to, co jim dovolíš ty sama. To dělá jen jeden soused? Nebo je jich víc?
U nás bylo něco podobného v podnájmu… Když jsem byla těhotná 14 dní na neschopence, s mužem jsme to trávili u mých rodičů, kde mám lékaře. V podnájmu vůbec nebyli a stále každý den volal předseda majiteli, že tam každý den máme párty a chlastáme (nikdo tam 14 dní nebyl. My ani alkohol nepijeme). Vyvrcholilo to tím, že když tam byl jeden den muž přespat, tak v 10 večer, když už byl v posteli, na něj zavolali Policii za rušení nočního klidu. Hnus, hnus, hnus. A to nemluvě o tom, že nás špehovali, fotili a,,tajně" poslouchali za našimi dvěřmi. Blázni prostě… Odstěhovali jsme se asi po měsíci. Dodnes je mi z toho zle.
Nám psala SMS sousedka, že děti běhají. Překvapivě, děti, co jsou doma vydávají zvuky. Kluci jsou normální, ale ženská je dost mimo. Jako kdybych ji psala já, že její mimino řve tak, že mě v noci několikrát budí.
Hele manžel mi na ni nedal číslo a ví proč ![]()
Mmch dávej jim lístečky taky
přece nebudeš pozadu
.
A tu party bych uspořádala jakmile to půjde
Ahoj, zacaly mi zneprijemnovat zivot sousedi. Pomluvy jsou na beznem poradku nebo kdyz si dam notebook na vetsi hlasitost tak klepou na gamaty.. Treba dneska se mi stalo to ze jsem natahovala zavesy a delaji randal mela jsem otevrene okno a ozvalo se klepani, dupani na gamaty.
Ja si ve svem byte prijdu jako v kleci. Dosahla to toho ze se bojim byt hlucna aby si nekdo nestezoval, netukal na me, nelepil mi vzkazy na dvere nebo nedaval vzkazy do schranky.
Posledni dobou mam k bytu strasny odpor, necitim se ve svem byte dobre. Negativni energie ma na me dopad.
Nevim jestli stehovani je reseni?
Prosim o jakoukoliv radu.
Dekuji