Jak obléci dítě do šátku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
7.1.08 09:16

Jak obléci dítě do šátku?

Dobré ráno, mám 7týdenní holčičku a chtěla bych ji nosit v šátku, ale nevím jak ji do něho mám obléci, aby jí nebylo moc teplo když jí budu nosit doma a nebo aby mi zase venku nezmrla. Včera jsem to zkusila po domě - měla košilku a dupačky a přišla mi zpocená. Ale nějak nevím co míň bych jí oblíkla. Jak ty mrňousky oblékáte vy? Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
7.1.08 09:48

Ahoj, doma nosím Tobíka v dupačkách a body s dlouhým, na nohách má papučky nebo ponožky. Ale my tu nemáme extra teplo a nosím ho už na stojáka.
Ven si v tomhle moc netroufám (teď se hlavně bojím, že bych s ním někde uklouzla), ale když bylo nad nulou tak jsem dávala:
*nátělník nebo body bez rukávů
*body s dlouhým
*punčocháče
*návleky na nohy nebo tepláčky když byla víc zima
*slabou flaušovou mikinu
*botky - suprově se mi osvědčily takové ty ponožky s koženou podrážkou od H&M, jsou vysoké a teplé a perfektně na nožičce drží *čepici *úplně nahoru trochu zateplenou bavlněnou kombinézu s kapucí - když foukalo, tak jsem mu ji nasazovala a taky ta kapise dobře kryla zádíčka
Ještě byl schovaný u mě pod zimní bundou. Já ho oblíkám docela dost, jenže on má teplo rád, většinou holky oblíkaj na ven míň. Stejně to budeš muset nejspíš vyzkoušet a otestovat sama, fakt každýmu minču vyhovuje něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.1.08 09:57

Ahoj, přesunula jsem diskusi do Jak obléct?

A podobná diskuse tu běžela:

http://emimino.cz/modules.php?…

Joj, koukám, že jsem zase opačný případ než Novire - holky do šátku nosily (a Ela nosí) jen bodýčko, kaťata a případně triko s dlouhým. A čepičku :) Jen ve vyložených echt mrazech i mikinku. Ale Eli zatím ne, ze šátku mi ramínka nevystrkuje, tak má jen čepici. :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
7.1.08 10:52

LESINO, právě tebe jsem myslela, že oblíkáš daleko míň :) To by mě Tobík zmrzl 8O Ale já fakt oblíkám dost i do kočárku, kámoška se divila, že půlročáka zachumlávám jak ona čerstvé miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.1.08 11:15

Hmm, je fakt, že máme trochu problémy i ve školce, holky mají studenější odchov, nosí daleko méně vrstev - no a já si občas připadám jak matka asociálka :o

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.1.08 12:18

Ahoj
Tak dneska jsme měli premiéru,když jsem vedla nejtaršího do školky. :wink: Venku byly +2 stupně.
Malý měl na sobě:

*body s dlouhým rukávem
*dupačky
*ponožky
*teplý svetřík
*rukavice *čepičku
Ještě byl „přikrytý“ mojí šálou,ať mu netáhne na záda.A měla jsem ho pod ne moc teplou zimní bundou.(Do jiné se s ním nevejdu :oops: )
A výsledek?
*Nožky měl trochu studené=zítra dostane navíc ještě jedny ponožky nebo botičky.
*Jinak se celkem potil=na delší vzdálenost bych to oblečení tak nechala.Zítra mu dám tenčí svetřík. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.1.08 13:03

Jíro, zkus ho místo teplejších ponožek překrýt příčným pruhem látky - i přes nožky. Nám se to hodně osvědčilo…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.1.08 13:06

tak my satkujeme jen doma protoze nemam takovou bundu do ktere by se mala vesla

Oblikam jen body a puncosky a slabe ponozky.. vetsinou sme splavene obe a to doma nemame vic jak 21-22 stupnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.1.08 14:40

Lesino
Já vážu kolíbku z dvojitého kříže.Takže nohy má schované pod dvěma pruhy látky.Na kříž s kapsou si ještě netroufám.Nemám si u koho osobně ověřit správnost úvazu a nerada bych malému ublížila. Ale i tak moc díky za radu.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.1.08 18:08

díky za rady, jen jsem to hledala na Miminku, a nevšimla jsem si přesunutí :lol:,ale díky noemmi jsem to našla :P
Zkusím to, ale teď tam venku sněží, takže si procházku v šátku necháme na lepší počasí, nerada bych riskovala uklouznutí.
Pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.10.11 08:59

Jak oblékat dítě v šátku?

Dobrý den, právě řeším, jak obléci dceru do šátku… Minulý týden jsem stála frontu na poště, kde dost plakala nejspíš vedrem. :-( Máte tu někdo nějaký levný tip nebo radu, jak to řešíte vy? Zatím se mi asi nejvíc líbí tzv. Vak přes dítě v šátku za cca 450,–, ještě váhám, jestli nenajdu něco jiného. Máte s ním někdo zkušenost? Moc díky Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.10.11 09:49
Jarka64 píše:
Dobrý den, právě řeším, jak obléci dceru do šátku… Minulý týden jsem stála frontu na poště, kde dost plakala nejspíš vedrem. :-( Máte tu někdo nějaký levný tip nebo radu, jak to řešíte vy? Zatím se mi asi nejvíc líbí tzv. Vak přes dítě v šátku za cca 450,–, ještě váhám, jestli nenajdu něco jiného. Máte s ním někdo zkušenost? Moc díky Jarka

Pokud řešíš chladnější počasí, tak je opravdu výhodnější nějaká vnější zateplovací vrstva, která jde v obchodě apod snadno sundat… Dneska vyrážím do města a taky teda mohutně přemýšlím :think: moje dítě je otužilec a na zimní kapsu se mi zdá ještě dost teplo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.10.11 20:44
pomeranca píše:
Jarka64 píše:
Dobrý den, právě řeším, jak obléci dceru do šátku… Minulý týden jsem stála frontu na poště, kde dost plakala nejspíš vedrem. :-( Máte tu někdo nějaký levný tip nebo radu, jak to řešíte vy? Zatím se mi asi nejvíc líbí tzv. Vak přes dítě v šátku za cca 450,–, ještě váhám, jestli nenajdu něco jiného. Máte s ním někdo zkušenost? Moc díky Jarka
Pokud řešíš chladnější počasí, tak je opravdu výhodnější nějaká vnější zateplovací vrstva, která jde v obchodě apod snadno sundat… Dneska vyrážím do města a taky teda mohutně přemýšlím :think: moje dítě je otužilec a na zimní kapsu se mi zdá ještě dost teplo :nevim:

Teplo? :-) Aha… :-) Ty bundy jsou na nás moc peněz. Opravdu tu nikdo zkušenost s tím vakem přes dítě na plenkovedorty.estranky. Rešení do pěta mě docela láká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.10.11 21:24

Tak dneska mel nakonec triko s dlouhým, mikinu, navléky, flisove kalhoty, ponožky, boty, kuklu. Přes manducu jsem dala ještě malou deku z ikey. Bohatě to stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.10.11 21:27

Zimní kapsu nosím když mrzne, je pod tím oblečený podobně, jako byl dnes. Ten vak, co se ptáš, neznám, ale asi bude ok. Nevim jestli úplně do mrazu.
Letos si koupím nosící bundu, protože nosím už jen na zadech a vázat na bundu se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková