Oblečení z porodnice

852
5.11.07 14:51

Oblečení z porodnice

Ahoj mám takový dotaz, na začátku dubna se nám má narodit mimčo, ale nevím jak ho obléct z porodnice? je mi jasný, že dám body, dupajdy mikinu a co dál? Overal nebo co? AL na dupajdy ještě kaklhoty? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
5.11.07 14:58

Ahoj,
Honzik se narodil v prosici. Mel na sobe bodycko s dlouhym rukavem, dupacky, svetrik, cepicku a bundicku a v autosedacce jsem mela zavinovacku do autosedacky a bylo mu dobre, bude hodne zalezet na tom jake bude pocasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
5.11.07 15:04

Ahojky,

nám se Liborek narodil v březnu.

Když jsme šli domů, měl na sobě body, dupačky, svetřík, flaušouvou bundičku a kalhotky. Na hlavě měl bavlněnou čepku a na tom kapucu od bundy, na ručkách rukavice a na nožkách bačkůrky. Byl v zavinovačce, v tašce z kočáru a zakrytý dekou. Venku ještě mrzlo, takže byl celý zakuklený.

mava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
5.11.07 15:53

Ahoj,
Lucinka se narodila v únoru a měla dlouhé body, dupajdy, rukavičky, přes to teplý overálek a v autosedačce jsem jí přikryla dekou a bylo jí fajn. Do fusaku byla ještě moc malinkatá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
5.11.07 16:15

Hlavně mimčo obleč podle teploměru a ne podle kalendáře - v dubnu může stejně dobře mrznout jako být + 25 stupňů… (jako třeba v roce 1999, kdy to bylo na krátké rukávy a kraťasy už před Velikonoci - pokud si dobře pamatuju).

Takže to teď klidně řeš, ale pak to bude stejně jinak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
5.11.07 19:34

Spuhlasím s elindou, já šla z porodnice 18.12. a bylo 12 stupňů.
Takže připrav takový základ, který dáš určitě a pak tenčí a tlustší varianty…nejlepší je vzít třeba dvě tři tenký flees deky a podle potřeby zababušit v autosedačce.

• Citovat
  • Upravit
9534
10.11.07 09:31

Ahojky záleží moc na počasí. Kajda je březnová ale svítilo sluníčko měla košilku dupajdy svetřík a bundičku, a byla v autosedačce pod dekou a bylakrásně teploučká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
10.3.08 13:47

Hola :)
Mela bych dotaz.. v cem pojede miminko z porodnice, tak to bych predstavu mela.. ale absolutne nemam predstavu do ceho se oblecu ja :lol: :lol:
termin mam zacatkem cervna, tak si rika, ze snad bude dostatecne teplo, aby stacily volne saty..

• Citovat
  • Upravit
papu
10.3.08 20:18

No tak já jela v tom, v čem do porodnice…těhu džíny, maželovo mikina a manželovo svetr :D :D Jak jsem to v porodce sbalila, tak mi taky přivezl…

• Citovat
  • Upravit
5648
10.3.08 20:33

ahojky ja jela z porodnice zac. cervence

ad obleceni pro mimco - mela jsem doma igelitku s vecickami,kde byla tepla i studena varianta.V porodnici jsem si vybrala a zbytek odvezli v tasce :-).Ale rikali nam,ze vsechno mame mit doma nachystane a jenom vysvetlit manzelovi,ze tohle priveze,az pro nas pojede.

ad me obleceni - to v cem jsem tam prijela,jsem si zase odnesla na sobe.Bylo to hruza - velke atd.,ale zvladla jsem to (tehotenske rifle a tehu tricko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
10.3.08 20:40

Fiku, taky jsem odjizdela v tom, v cem jsem prijela…vezla jsem si domu jeste porad brisko jako v 5.mesici, takze tehu dziny byly pohodlny… a trika a mikiny jsou vetsinou v pohode i kdyz jsou volny …

Uvidis jaky bude pocasi, ale spis pocitej jeste s tehu oblecenim… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
10.3.08 21:04

Jak to tak ctu.. tak prichazim o iluze, ze by ze me tehu obleceni padalo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pri navratu z porodnice :lol: :lol:
No kruta realita.. tim padem neni co resit..

• Citovat
  • Upravit
618
11.3.08 10:52

Jo, jo, já taky jela dom v těhu kalhotech a triku. Sice jsem v porodce nechala 9 kg, ale „normální“ džíny obleču teprve teď, a to jsem měsíc po porodu. Mmch tam se mnou byla paní s dvojčaty, která při propuštění vypadala, jako kdyby měla teprve rodit :roll: ,takže když bude teplo, tak šaty budou OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
11.3.08 22:05

Já si také z porodnice odvážela bříško asi tak z pátého měsíce. Oblečení na mimko jsem vzala 2 varianty, teplejší a studenější. Když jsme vezli Honzíka v květnu, bylo 12 stupňů a měl svetr a ještě deku. Renatku jsme vezli v červnu když bylo asi 35 ve stínu a měla jen krátké bodynko a dupačky. Já ji chtěla navlíkat, měla jsem zimnici a dětská sestra mi to naštěstí rozmluvila, v tom rozpáleném autě bylo jak v peci. Dětská sestra ti určo poradí, některé dítka oblékají samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková