Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj,
prosím nevíte, kde by se dali sehnat tyhle botičky. Hrozně se mi líbí, i jsem viděla, že se hodně nosí, ale nikde jsem je neviděla prodávat. Praha a okolí by bylo super.
Ten, kdo je vlastní, chodí se v nich dobře? Nepotí se nohy? Kolik stojí?
Děkuju
Ahoj ! Určitě je mají v Praze na IP Pavlova u tram. č. 11 - jeden obchůdek je má za výlohou. Jinak myslím že jsem je viděla už i na Národní třídě v Bankrotu ???
Botky prodává Rock Point. Jsou třeba v Letňanech nebo na Chodově. Podívej se na www.rockpoint.cz a najdi si prodejnu, kterou máš blízko. Včera jsem je viděla v Letňanech (je to v pasáži naproti KIKA) a měli je ve všch barvách. Nohy se nepotí, jsou z nějakého spešl materiálu (pěna) a jsou boží!!
Johannka
Děkuju moc, dívala jsem se i na ty barvičky a jelikož mi manžel stále nekoupil šatičky za našlý zoubky ( nemůžu sehnat to co bych chtěla ), tak si nechám koupit tyhle botky, se mi tak moc líbí.
Cena je 1.190 Kč. To mně teda spadla čelist. V Thajsku jsme jich nakoupili plný kufr v přepočtu za 150 Kč, tam je to u moře hit. Na ulicích v Praze mi připadají směšné. Ale proti vkusu… Já je mám na zalévání zahrady - ideální: voda z nich dobře vyteče.
Míša.
Mají je všude možně - co vím, stačí se projít centrem a třeba na Václaváku jsem je viděla stopro. Jak se v nich chodí a tak to netušim, protože mě se prostě děěěěsně nelíbí
![]()
Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:08
Anonymni píše:
Cena je 1.190 Kč. To mně teda spadla čelist. V Thajsku jsme jich nakoupili plný kufr v přepočtu za 150 Kč, tam je to u moře hit. Na ulicích v Praze mi připadají směšné. Ale proti vkusu… Já je mám na zalévání zahrady - ideální: voda z nich dobře vyteče.
Míša.
No jo, ale já do Thajska nepojedu, to bych si jich taky dovezla plný kufr
takhle se budu muset spokojit s jedněma ![]()
mě se teda taky nelíbí, ale prej je maj i vietnamvi z pár kaček. le to není tak super materiál. Za kvalitku se platí ![]()
Ty levnější nejsou originálky, asi to bude i jiný materiál. Originál jsou Crocks (?) a jsou od loňska hitem mezi celebritami. Určitě jsem je viděla na Chodově.
Já je viděla i ťamanů a i v Hypernově.
Na obrázku vypadají super, v Hypernově jsem je zkusila a děs. Na noze to bylo jako kopyto.
mava
Ahoj,
kazdy ma nejaky vkus, ale podle MEHO vypadaji jako kopyta. Mu pritel je dostal pri velkem nakupu za 1-KC ale za 1200 bych je rozhodne nekoupila. Na zalevani nevo k vode super-vody vytece, ale na chozeni ne.
Pritel nakopnec v nich chodi v praci-teda nechodi sedi u PC.
Ale kazdy ma danou vec jiny nazor, ani by nam nebylo vhod kdybychom byli jako vojaci vsichni ve stejnem.
Kac
u nas je maj taky na kazdem rohu a stoji kolem 1100
zrovna jsem si rikala ze abych nosila takovy hruzy gumovy,tak by mi ten litr musely dat oni
![]()
Amynka píše:
Děkuju moc, dívala jsem se i na ty barvičky a jelikož mi manžel stále nekoupil šatičky za našlý zoubky ( nemůžu sehnat to co bych chtěla ), tak si nechám koupit tyhle botky, se mi tak moc líbí.
Já jsem se do nich taky zamilovala, takže doporučím Harvis sport - je v každým obchodním centru a jinak koho znám, že je má, tak si chválí, jak jsou pohodlný a jak se v nich noha vůbec nepotí
Zítra budou říkat pane i mě
Jen tápu nad barvou, asi zelená ![]()
janine24 píše:Amynka píše:Já jsem se do nich taky zamilovala, takže doporučím Harvis sport - je v každým obchodním centru a jinak koho znám, že je má, tak si chválí, jak jsou pohodlný a jak se v nich noha vůbec nepotí
Děkuju moc, dívala jsem se i na ty barvičky a jelikož mi manžel stále nekoupil šatičky za našlý zoubky ( nemůžu sehnat to co bych chtěla ), tak si nechám koupit tyhle botky, se mi tak moc líbí.Zítra budou říkat pane i mě
Jen tápu nad barvou, asi zelená
Já půjdu asi do červených, ty se mi líbí tak nějak nejvíc. Budou ideální v létě na dovču a i příští rok k moři, hrozně se na ně těším, až si je zkusím, doufám, že nebudu zklamaná, chci originál, né kopii ![]()