Kde sehnat tyto botky

6597
27.6.07 11:02

Kde sehnat tyto botky

Ahoj,

prosím nevíte, kde by se dali sehnat tyhle botičky. Hrozně se mi líbí, i jsem viděla, že se hodně nosí, ale nikde jsem je neviděla prodávat. Praha a okolí by bylo super.
Ten, kdo je vlastní, chodí se v nich dobře? Nepotí se nohy? Kolik stojí?

Děkuju

http://i.idnes.cz/…bendova5.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TAPTINKA
27.6.07 11:12

Ahoj ! Určitě je mají v Praze na IP Pavlova u tram. č. 11 - jeden obchůdek je má za výlohou. Jinak myslím že jsem je viděla už i na Národní třídě v Bankrotu ???

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.6.07 11:14

botky

Botky prodává Rock Point. Jsou třeba v Letňanech nebo na Chodově. Podívej se na www.rockpoint.cz a najdi si prodejnu, kterou máš blízko. Včera jsem je viděla v Letňanech (je to v pasáži naproti KIKA) a měli je ve všch barvách. Nohy se nepotí, jsou z nějakého spešl materiálu (pěna) a jsou boží!! :D :D Johannka

• Citovat
  • Upravit
6597
27.6.07 11:34

Děkuju moc, dívala jsem se i na ty barvičky a jelikož mi manžel stále nekoupil šatičky za našlý zoubky ( nemůžu sehnat to co bych chtěla ), tak si nechám koupit tyhle botky, se mi tak moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.6.07 11:52

Cena je 1.190 Kč. To mně teda spadla čelist. V Thajsku jsme jich nakoupili plný kufr v přepočtu za 150 Kč, tam je to u moře hit. Na ulicích v Praze mi připadají směšné. Ale proti vkusu… Já je mám na zalévání zahrady - ideální: voda z nich dobře vyteče.
 Míša.

• Citovat
  • Upravit
20656
27.6.07 11:55

Mají je všude možně - co vím, stačí se projít centrem a třeba na Václaváku jsem je viděla stopro. Jak se v nich chodí a tak to netušim, protože mě se prostě děěěěsně nelíbí :-( :lol: :lol:

Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.6.07 11:56
Anonymni píše:
Cena je 1.190 Kč. To mně teda spadla čelist. V Thajsku jsme jich nakoupili plný kufr v přepočtu za 150 Kč, tam je to u moře hit. Na ulicích v Praze mi připadají směšné. Ale proti vkusu… Já je mám na zalévání zahrady - ideální: voda z nich dobře vyteče.
 Míša.

No jo, ale já do Thajska nepojedu, to bych si jich taky dovezla plný kufr :lol: :wink: takhle se budu muset spokojit s jedněma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
27.6.07 12:00

mě se teda taky nelíbí, ale prej je maj i vietnamvi z pár kaček. le to není tak super materiál. Za kvalitku se platí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.6.07 12:10

Ty levnější nejsou originálky, asi to bude i jiný materiál. Originál jsou Crocks (?) a jsou od loňska hitem mezi celebritami. Určitě jsem je viděla na Chodově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
27.6.07 12:13

Já je viděla i ťamanů a i v Hypernově.
Na obrázku vypadají super, v Hypernově jsem je zkusila a děs. Na noze to bylo jako kopyto.
 mava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
27.6.07 12:48

Ahoj,
kazdy ma nejaky vkus, ale podle MEHO vypadaji jako kopyta. Mu pritel je dostal pri velkem nakupu za 1-KC ale za 1200 bych je rozhodne nekoupila. Na zalevani nevo k vode super-vody vytece, ale na chozeni ne.
Pritel nakopnec v nich chodi v praci-teda nechodi sedi u PC.

Ale kazdy ma danou vec jiny nazor, ani by nam nebylo vhod kdybychom byli jako vojaci vsichni ve stejnem.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.6.07 14:40

u nas je maj taky na kazdem rohu a stoji kolem 1100
zrovna jsem si rikala ze abych nosila takovy hruzy gumovy,tak by mi ten litr musely dat oni :! :! :!

• Citovat
  • Upravit
23505
27.6.07 14:49
Amynka píše:
Děkuju moc, dívala jsem se i na ty barvičky a jelikož mi manžel stále nekoupil šatičky za našlý zoubky ( nemůžu sehnat to co bych chtěla ), tak si nechám koupit tyhle botky, se mi tak moc líbí.

Já jsem se do nich taky zamilovala, takže doporučím Harvis sport - je v každým obchodním centru a jinak koho znám, že je má, tak si chválí, jak jsou pohodlný a jak se v nich noha vůbec nepotí :wink: Zítra budou říkat pane i mě :P Jen tápu nad barvou, asi zelená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.6.07 17:01
janine24 píše:
Amynka píše:
Já jsem se do nich taky zamilovala, takže doporučím Harvis sport - je v každým obchodním centru a jinak koho znám, že je má, tak si chválí, jak jsou pohodlný a jak se v nich noha vůbec nepotí :wink: Zítra budou říkat pane i mě :P Jen tápu nad barvou, asi zelená :roll:

Já půjdu asi do červených, ty se mi líbí tak nějak nejvíc. Budou ideální v létě na dovču a i příští rok k moři, hrozně se na ně těším, až si je zkusím, doufám, že nebudu zklamaná, chci originál, né kopii :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková