Sandály a ponožky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
SAJ
17073
25.5.07 10:09

Sandály a ponožky?

Ahoj, řešíme doma oblékací problém.

Manžel nosí ve vedrech (i do práce) rád krátké kalhoty a k nim vypadají uzavřené boty opravdu blbě - takže nosí sandály. Ale když je má na holou nohu, potí se mu, dřou ho a nijak mu to nevyhovuje - takže k nim nosí ponožky. Přemluvila jsem ho, aby nosil kotníkové, přeci jen vypadají lépe…

Jak to mají vaši chlapi? Jsme jen my za ty „burany v ponožkách“? Dětem dávám ponožky také, já chodím naboso - je fakt, že mě to nedře, nevadí mi to, ale manžel má pokaždé nohy sedřené… A není to o sandálech, ty mu sedí a má už několikáté a pokaždé dobré, celokožené, žádné ťamanské…

SAJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
25.5.07 10:35

saj ahojky :lol: .tak to ja bych mu nedovolila takle vylezt z baraku :lol: .taky ho to nejdrive drelo,ale koupil si poradny boty a uz ho to nedre :wink: ,ale jestl tvemu manzelovy odrou nohy vsechny boty,tak holt si bude muset na ponozky zvyknout :wink:
a neni to tim ze jsou pokazde kozene??ja bych vyzkousela nejaky latkovy z takovou tou nedrouci vyztuzi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
25.5.07 10:44

Dalmatinko, tak přesně moje slova, s ponožkama v sandálech by nesměl ani s košem…, naštěstí ani on by si je nevzal. To by snad měl nohy sedřený do krve :lol: …hihi. Ale je to každého věc. manžel má boty (sandály) z Olympikus nebo jak se to píše a jsou v pohodě, moc pohodlné.
SAJ, tak nevím, jestli jsem Ti nějak poradila…doufám, že si to nebudeš brát osobně, hele, každý ať si nosí co chce, když je mu to pohodlné…nedávno jsme nosili legíny - za pár let…pak zase ten, kdo je měl na sobě, byl akorát buran z rypákova a teď kdo, je nemá je totálně out…kdo ví, třeba se letos začnou nosit zase ponožky v sandálech, kdo se má v té módě vyznat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
25.5.07 10:48

Ahoj,
můj manžel má taky tendenci nosit k sandálům ponožky, ale vypadá to fakt hrozně, což uznává i on. Naštěstí se mu podařilo sehnat super sandále Vagabondy, které už má tři roky (koupil si dvoje, černé a béžové, ať se mu hodí ke všemu) a je spokojený i bez ponožek.
Ale myslím, že pokud Tvého manžela boty opravdu dřou, tak se nedá nic dělat, ponožky mít musí. Ale pokud bude mít ty kotníkové ponožky ve stejné barvě jako sandále, tak to bude vypadat dobře a je přeci důležitější pohodlí než design.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
25.5.07 11:01

SAJ,
jako kdybych viděla toho svého :lol: ..... taky nosí do sandálů ponožky a nějak mu to nepříjde...... no, vlastně většina chlapů u nás (jako ve vsi) to tak nosí, tak jsem to přestala řešit.
Třeba je to ve městě jiný, ale neřekla bych, že se mužský u nás oblékají jako burani, taky mají moderní značkový oblečení.
Snažím se alespoň ovlivnit to, aby měl ponožky co nejkratší a nevýrazné.
Než aby měl rozedřený nohy, tak ať má radši ponožky. Maká jako kůň nejen v práci, ale i doma, tak ať se cítí pohodlně. Toť můj názor.

Prostě každý tak, jak se dobře cítí a je mu dobře..... To bych mohla za chvíli řešit, jestli by si do krátkých kalhot neměl oholit nohy …

Ahoj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
25.5.07 11:18

My jsme ve městě :D

Problém není ani v tom, že by sandále mažela tlačily - tam jde o to, že se mu v klidu nohy zapotí a pak je jasné, že mu nohy rozedřou jakékoli boty… I domácí pantofle. Říkám mu, že je moje žabí nožka :) Kdyby měl být ve vedrech v uzavřených botech - to bych ho fakt litovala, to by bylo dost strašný…

My o tom diskutujeme co jsme spolu - takže hezkých pár let. Fakt jsme zkoušeli různé varianty - kotníkové ponožky a sandály mi přijde jako nejrozumnější kompromis - protože aby mi chodil domů s bolavýma nohama.. To fakt nechci.

http://www.hudy.cz/…big/3486.jpg /> teď má něco takového. Stejné sandály mám já, nosím je už několik let s maximální spokojeností - ale manžel z nich měl naboso problém - a to měkčené jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.07 11:31

co zkusit nějaký sprej na nohy proti pocení? Treba by ho to pak nedřelo. lepší než kožený jsou látkový.
Annyk a Olivie

• Citovat
  • Upravit
1754
25.5.07 12:04

Ja se priznam, ze nad timto tematem se vzdycky bavim. Manzel by do sandalu nedal ponozky ani za nic. Ja mam treba problem, ze mam studene nohy a rano je mi v sandalech proste zima. To same pozdeji vecer. Takze si tam ty ponozky klidne dam a az je mi teplo, tak je vyzuju. Nebudu prece kvuli tomu v tasce tahat druhe boty. Snazim se volit nejake nevyrazne ponozky, nejlepe silonkove nebo nejake peknejsi a nevytahuju je az nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
25.5.07 12:22

SAJ my to řešíme úplně stejně - kotníkové ponožky + sandály a nevidím v tom extra problém. Horší mi to přijde u ženské. ale pokud se jen trošku sladí barvy ať to moc nerazí tak se to dá…Taky to občas udělám, když se třeba vracíme odněkud navečer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
25.5.07 12:31

Já si myslím, že když budou ty ponožky tělové barvy a nebudou až pod kolena, tak se nic neděje. Důležité je přece pohodlí. A navíc letos ponožky letí všelijaké. Vůbec to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
25.5.07 12:33

já si taky myslím, že to není zas tak velký problém. Ale jediný, co nesnáším je, když má ženská ponožky v žábkách :! To bych překousla i chlapa v sandálích s podkolenkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.5.07 12:49

Ponožky v žabkách, jo? To je hustý :D

Ale kotníkové ponožky nevypadají až tak hrůzně jako ty klasické co sahají až k lýtku. Hlavně, když je ten chlap voňavý a čistý - kdyby smrděl potem, nepomůže mu ani ta holá noha :D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
25.5.07 12:49

já mám sandále ze zdr. potřeb, který maj pod tema paskama (tusim kozenyma) takovou jako latku (jakoby 3 vrstvy v jednom, siroke asi milimetr), která ty pásky přesahuje cca o 0,7cm. a i ty pásky jsou měkké. to dřít nemůže i kdybxy měkl kdo chce jaký chce nohy. zkuste sehnat něco takového…mkožná dražší,male nosim už asi 4-5let a stáleskvělé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
25.5.07 12:53

Jo, noemmi, ty má taky - a dřou. Tam nejde o to jak je to měkké a vypolstrované, ale právě o tu zpocenou ledovou nohu… Právě proto jsem hned psala, že nejde o levné boty, snažili jsme se kupovat kvalitní.

Dneska vyrazil do práce naboso, ale ponožky si vzal sebou - v devět mi volal, že se to nedalo vydržet…

SAJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
25.5.07 14:07

ahoj

já zase mám zkušenost tu, že mě zase spíš dřou ty s těma látkovejma výztuhama. Pokud je to jen čistej koženej pásek (nejlépe neprošívanej protože ona umí dřít i ta nit v prošití koženého pásku) tak je to v pohodě…

Manžel má bushmany a nestěžuje si… s ponožkama bych ho nepustila z domu… ale jen za podmínky kdy mu boty naboso nijak nevadí. Pakliže by měl chodit s krvavejma nohama, tak ať si radši vezme ponožky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková