Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Noo tak tohle bych vůůůůůůůbec neřešila.....
švagr má lepší chuťovku… bílé normální ponožky v černých cuklích… áááno.. normálních cuklích s hrubým páskem přes nárt… ale je to u nich v rodině. švagrovka tak chodí taky a děti taky… fááááááááákt paráda ![]()
Ale on má i lepší kreace. … jako třeba tepláky a koženou bundu
![]()
A pokud manžela ty boty fakt řežou, tak to vůbec neřeš.. prostě bude chodit v ponožkách a hotovo…
Ahoj SAJ,
manžel má podobný problém, prostě skoro KAŽDÉ sandály ho dřou (podotýkám, že si zá:,–(ně kupuje kožené, kvalitní sandály - v poslední době dokonce zdravotní - ostatně jeho táta je švec, takže žádný šunt by si nekoupil). A já to teda neřeším vůbec . Kdo si chce pro krásu trpět, ať si trpí, jeho věc, ale mně to přijde zbytečně a dětinské. Ale je fakt, že to takhle beru skoro u všeho, co se týká oblečení - vůbec mě nebere, jestli manžel nebo já nosíme něco, co je nebo není „in“ - hlavní je, že se v tom cítíme dobře, komu se nelíbíme, ať se na nás nekouká
Jinak stopro souhlas s Lesinou - důležité je být čistý a mít vyprané, voňavé věci - smradlavé tričko Adidas s ušmudlanými Leviskami moc parády nenadělají
.
Světlana
Tak to manža nosí taky ponožky v sandálech. Ale snažíme se sladit barvu k ostatnímu oblečení
. Navíc, já bych ho zase asi nepustila bez ponožek, protože má šíleně chlupatý prsty na nohou
![]()
Už jsem do téhle diskuze přispívala, ale musím reagovat ještě jednou.
V Instinktu byl článek o módě a ponožkách a bylo tam vysloveně napsáno, že pokud někdo má ponožky v sandálech, tak je in. Protože letos prý ponožky letí. Klidně si to někde najděte bylo to asi dubnové číslo.
mava
No tak mě se to jako buranství nezdá i když sme taky vesničani a manža nosí taky ponožky do sandálů páč má stejný problém, hrozně se mu potí noha a tak… A já když je hladnějc a du v sandálech tak si klidně ty ponožky vemu taky.
Dobrý deň,
volám sa Pavol Sekáč a ja v lete nosím sandále a bosé nohy. Môj synovec Andrejko nosí v lete iba sandále a bosé nohy. Bosé nohy si v lete dá aj vtedy, keď si obuje botasky ako aj ja.
![]()
s pozdravom Samuel
Samuel píše:
Dobrý deň,volám sa Pavol Sekáč a ja v lete nosím sandále a bosé nohy. Môj synovec Andrejko nosí v lete iba sandále a bosé nohy. Bosé nohy si v lete dá aj vtedy, keď si obuje botasky ako aj ja.
s pozdravom Pavol![]()
![]()
Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Vždycky jsem chodila v sandálech na boso. Teď jsem těhotná a nevím, jestli je to tím, ale nohy se mi v sandálech na boso hrozně potí a začaly se mi na chodidle a zdola na palcích i loupat (a to je „léto“ asi 3 dny
). Myslíte, že do takových těch uzavřenějších sandálů (např. http://www.sportisimo.cz/…ore-w/63455/) by se daly nízké ponožky nosit?
Díky moc za odpověď nebo za nějaký typ.
Ještě mě napadly nějaké boty typu crocs, tam se ponožky „můžou“? A dají se v nich ujít i delší procházky?
@vykyluci já bych nedala
třeba někdo poradí nějakou vychytávku ![]()
Můj názor je, že si každý má nosit to, v čem se cítí dobře. Já ponožky do sandálů nosím neustále, protože mi vadí městská špína na mých nohách.
Teď jsou naštěstí k sehnání takové ty nízké - kotníčkové ponožky. Vůbec nechápu, kdo to jako stanovil a určil, že do sandálů se nenosí ponožky. ![]()
Pro me jsou ponozky do sandalu absolutni „faux pas“ a nikdy bych tak nevysla ani na zahradu, ale jak bylo napsano jiz vyse…kazdy at si nosi, co se mu libi a v cem se citi dobre ![]()
Pokud mas problem hodit naboso, chod v ponozkach. Zivot me naucil, ze mam delat, co vyhovuje me( samozrejme s ohledy) a neresit, jestli se to nekomu zda divne nebo ne. Nakonec, jsou to moje nohy. Moda me sice zajima, ale zdravi je pro me nepomerne dulezitejsi.
Dnes jsem oboum synum kupovala stejný tep sandálků a oba nich měli dnes ponožku kotníkovou a nebyla skoro vůbec vidět. Každý ať si nosí to v čem se cítí dobře at si každý říká co chce.