Sandály a ponožky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
752
25.5.07 14:12

Noo tak tohle bych vůůůůůůůbec neřešila..... :wink: švagr má lepší chuťovku… bílé normální ponožky v černých cuklích… áááno.. normálních cuklích s hrubým páskem přes nárt… ale je to u nich v rodině. švagrovka tak chodí taky a děti taky… fááááááááákt paráda :DDDD

Ale on má i lepší kreace. … jako třeba tepláky a koženou bundu :twisted: :lol: :lol: :lol:

A pokud manžela ty boty fakt řežou, tak to vůbec neřeš.. prostě bude chodit v ponožkách a hotovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
25.5.07 14:20

Ahoj SAJ,

manžel má podobný problém, prostě skoro KAŽDÉ sandály ho dřou (podotýkám, že si zá:,–(ně kupuje kožené, kvalitní sandály - v poslední době dokonce zdravotní - ostatně jeho táta je švec, takže žádný šunt by si nekoupil). A já to teda neřeším vůbec . Kdo si chce pro krásu trpět, ať si trpí, jeho věc, ale mně to přijde zbytečně a dětinské. Ale je fakt, že to takhle beru skoro u všeho, co se týká oblečení - vůbec mě nebere, jestli manžel nebo já nosíme něco, co je nebo není „in“ - hlavní je, že se v tom cítíme dobře, komu se nelíbíme, ať se na nás nekouká :wink: Jinak stopro souhlas s Lesinou - důležité je být čistý a mít vyprané, voňavé věci - smradlavé tričko Adidas s ušmudlanými Leviskami moc parády nenadělají :D .

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
25.6.07 12:30

Tak to manža nosí taky ponožky v sandálech. Ale snažíme se sladit barvu k ostatnímu oblečení :wink: . Navíc, já bych ho zase asi nepustila bez ponožek, protože má šíleně chlupatý prsty na nohou 8O :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
25.6.07 12:41

Už jsem do téhle diskuze přispívala, ale musím reagovat ještě jednou.

V Instinktu byl článek o módě a ponožkách a bylo tam vysloveně napsáno, že pokud někdo má ponožky v sandálech, tak je in. Protože letos prý ponožky letí. Klidně si to někde najděte bylo to asi dubnové číslo.
 mava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
25.6.07 16:23

No tak mě se to jako buranství nezdá i když sme taky vesničani a manža nosí taky ponožky do sandálů páč má stejný problém, hrozně se mu potí noha a tak… A já když je hladnějc a du v sandálech tak si klidně ty ponožky vemu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Samuel
3.11.09 14:36

Ja nosím bosé

Dobrý deň,

volám sa Pavol Sekáč a ja v lete nosím sandále a bosé nohy. Môj synovec Andrejko nosí v lete iba sandále a bosé nohy. Bosé nohy si v lete dá aj vtedy, keď si obuje botasky ako aj ja. :-P :lol: :oops:

s pozdravom Samuel

• Citovat
  • Upravit
Samuel
3.11.09 14:37
Samuel píše:
Dobrý deň,

volám sa Pavol Sekáč a ja v lete nosím sandále a bosé nohy. Môj synovec Andrejko nosí v lete iba sandále a bosé nohy. Bosé nohy si v lete dá aj vtedy, keď si obuje botasky ako aj ja. :-P :lol: :oops:

s pozdravom Pavol
  • Citovat
  • Upravit
373
22.5.14 22:44

Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Vždycky jsem chodila v sandálech na boso. Teď jsem těhotná a nevím, jestli je to tím, ale nohy se mi v sandálech na boso hrozně potí a začaly se mi na chodidle a zdola na palcích i loupat (a to je „léto“ asi 3 dny :lol: ). Myslíte, že do takových těch uzavřenějších sandálů (např. http://www.sportisimo.cz/…ore-w/63455/) by se daly nízké ponožky nosit?
Díky moc za odpověď nebo za nějaký typ.
Ještě mě napadly nějaké boty typu crocs, tam se ponožky „můžou“? A dají se v nich ujít i delší procházky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.5.14 22:46

@vykyluci já bych nedala :oops: třeba někdo poradí nějakou vychytávku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.5.14 22:47

Můj názor je, že si každý má nosit to, v čem se cítí dobře. Já ponožky do sandálů nosím neustále, protože mi vadí městská špína na mých nohách. :mrgreen: Teď jsou naštěstí k sehnání takové ty nízké - kotníčkové ponožky. Vůbec nechápu, kdo to jako stanovil a určil, že do sandálů se nenosí ponožky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
22.5.14 22:49

Existuje sprej - silonky. možná by to stálo zato zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
22.5.14 22:51

Pro me jsou ponozky do sandalu absolutni „faux pas“ a nikdy bych tak nevysla ani na zahradu, ale jak bylo napsano jiz vyse…kazdy at si nosi, co se mu libi a v cem se citi dobre ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
22.5.14 22:53

@tiffany Taky nosím :mrgreen: a ostatní ať si myslí, co chtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35315
22.5.14 22:57

Pokud mas problem hodit naboso, chod v ponozkach. Zivot me naucil, ze mam delat, co vyhovuje me( samozrejme s ohledy) a neresit, jestli se to nekomu zda divne nebo ne. Nakonec, jsou to moje nohy. Moda me sice zajima, ale zdravi je pro me nepomerne dulezitejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
22.5.14 23:00

Dnes jsem oboum synum kupovala stejný tep sandálků a oba nich měli dnes ponožku kotníkovou a nebyla skoro vůbec vidět. Každý ať si nosí to v čem se cítí dobře at si každý říká co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková