Sandály a ponožky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
22.5.14 23:03

Ja tedy ponozky do sandalu nenosim, ale drive jsem nosila a zadnej problem ;)
Obcas se ty ponozky hodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31277
22.5.14 23:10

Do takového typu sandálů bych se ponožkám nebránila-černé kotníčkové ;)
něco jiného jsou do opravdu otevřených bot zářivé, barevné vysoké fusky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.5.14 23:24

@vykyluci ty nízké kotníčkové ponožky tělové barvy by v tom neměly být skoro vidět a i kdyby ano vůbec bych to neřešila, jsi těhotná a u toho se odpouští skoro vše :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
22.5.14 23:29

Do sportovnich sandalu klidne, zejmena do tehle uzavrenych. Do elegantnich bych je nebrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
23.5.14 02:30

@vykyluci ponožky do sandálů bych sic já osobně nenosila, ale pokdu jsou to ty sandály, cos poslala, tak ta kotníková ponožka se tam snese. a jinak- co zkusit sprej na nohy proti poceni? mému taťkovi funguje prý výborně :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.5.14 07:56
@vykyluci píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Vždycky jsem chodila v sandálech na boso. Teď jsem těhotná a nevím, jestli je to tím, ale nohy se mi v sandálech na boso hrozně potí a začaly se mi na chodidle a zdola na palcích i loupat (a to je „léto“ asi 3 dny :lol: ). Myslíte, že do takových těch uzavřenějších sandálů (např. http://www.sportisimo.cz/…ore-w/63455/) by se daly nízké ponožky nosit?
Díky moc za odpověď nebo za nějaký typ.
Ještě mě napadly nějaké boty typu crocs, tam se ponožky „můžou“? A dají se v nich ujít i delší procházky?

prosím tě dej si ponožky a neřeš to, nebo si chceš odrovnat nohy? pokud máš takové problémy tak bych neváhala a bylo by mi fuk, co si kdo o tom myslí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
23.5.14 08:28
@vykyluci píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Vždycky jsem chodila v sandálech na boso. Teď jsem těhotná a nevím, jestli je to tím, ale nohy se mi v sandálech na boso hrozně potí a začaly se mi na chodidle a zdola na palcích i loupat (a to je „léto“ asi 3 dny :lol: ). Myslíte, že do takových těch uzavřenějších sandálů (např. http://www.sportisimo.cz/…ore-w/63455/) by se daly nízké ponožky nosit?
Díky moc za odpověď nebo za nějaký typ.
Ještě mě napadly nějaké boty typu crocs, tam se ponožky „můžou“? A dají se v nich ujít i delší procházky?

Já tedy sandály nenosím vůbec, ale tyhle bych si klidně vzala i s nízkýma ponožkama, jsou to spíš sportovní boty. Rozdíl jsou fakt páskové sandálky k šatům. To je pak hustý :mrgreen: A croscy nosím bez ponožek a nosím je celé léto, takže klidně i delší procházky jsou v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
23.5.14 08:43

Zrovna včera jsem viděla těhotnou paní v modrých sportovních sandálech a měla v nich kotníkové ponožky taky laděné nějak lehce do modra. měla to hezky sladěné nevypadlo to tak strašně jako některé jiné ponožkovo-sandálové modely, co jsem zahlédla :)
Tak do toho bych šla, i když jinak ponožky do sandálů nikdy nenosím a radši si vezmu zavřené boty a nízké ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.5.14 08:53
@Mar__tanka1983 píše:
Do takového typu sandálů bych se ponožkám nebránila-černé kotníčkové ;)
něco jiného jsou do opravdu otevřených bot zářivé, barevné vysoké fusky…

Jé, to nosila moje teta do lodiček, takové ty fosforové proužkaté :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1259
23.5.14 08:56

Neřeš, neptej se a udělej vše pro své nohy ;) budou tě nosit celý život, zaslouží péči :)

ponožky klidně bych oblékla, byť jsem odpůrce sandálů a fuseklí-nicméně v patvaru ryze českém a to vytahané fusky až ke kolenům.
mě se takhle chodidla loupou celý život, mám atopický (netypicky) ekzém právě na chodidlech a toto je výsledek. je to dost otravné a nepěkné a nic na to nezabírá, ale udělám cokoliv aby mi bylo líp. v těhlech vedrech je to ještě horší, vím že musím hlavně volit botu vzdušnou a pokud ponožky tak bavlna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
23.5.14 08:56
@rozmary píše:
Jé, to nosila moje teta do lodiček, takové ty fosforové proužkaté :roll: :mrgreen:

Ja jsem tesne po revoluci byla na druhem stupni zakladni skoly a do lodicek jsem nosila frote ponozky. A aby nebylo videt, ze jsou frote, tak jsem je mela naruby :lol:…proste zacinaji pubertak :lol:

Ale je pravda, ze tenkrat ponozky v botech nikdo neresil a nosili se bezne. Dnes se tomu smeju a cekam s cim jednou prijdou me deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
23.5.14 12:52

Do takového typu sandálů běžně nízké ponožky nosím a ani nejsem těhotná. Když se barevně sladí, tak ani není na prvná pohled poznat, že to nejsou kecky. Nosím takhle uzavřené sandále s ponožkou, když už je na kecky teplo, ale na sandále zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
23.5.14 13:23

Moc díky. Mě se taky v sandálech ponožky nelíbí, byť to hodně lidí neřeší. Mě zajímalo, jestli se ty nízké ponožky v takových uzavřenějších sandálech taky nenosí nebo o není zase taková hrůza. Tak si asi takové pořídím, ať můžou nohy trošku větrat. Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
23.5.14 14:08

Do tehle sandalu bych hodila ty snizene=teniskove ponozky. A jako vubec nechapu, proc by se do sportovnich sandalu nemohli ponozky nosit. Jako chapu to do sandalku k sukni a k satum… :mrgreen:
Ale vubec mi napriklad nevadi ponozky prave v takovych sportovnich az muzskych sandalech. A je mi uplne jedno, ze nekdo vymyslel, ze se to nema. Ja jsem vymyslela, ze by se to melo… noha se tolik nepoti, neni spinava z prachu, necumim nekomu na nevhledne nechty… Takze ponozky do sandalu ano. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
27.4.18 17:23

Resim letni problem - davate malejm detem do sandalu ponozky? Hodne to vidam a nevim, jestli to ma nejakej logickej duvod, jako ze je to fakt lepsi/zdravejsi? Mala ma prvni sandale, kozene barefooty Bobux, a nejak nad tim s manzelem badame, jestli ji mame davat ponozky nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková