Oblečení do autosedačky ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1315
26.11.07 13:31

Oblečení do autosedačky ?

Ahoj maminky,

prosím o radu - absolutně netuším, jak mám mou 4 měs holčičku oblékat do autosedačky, když jedeme nakoupit - doma teplo, venku zima, v autě zpočátku zima, pak teplo, venku zima, v nákup centru teplo… 8O zatím to řeším svetýrkem + vestičkou a přehozenou dekou, ale bojím se, až bude tuhá zima, že to brzy odstoná. Bundičku sice máme, ale to bych ji pořád z autosedačky musela vytahovat a svlékat a oblékat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
26.11.07 13:34

Nu, Bára se narodila na konci září, na zimu jsem dala do autosedačky fusak a do něj šla - kaťata, bodýčko, mikinka, čepička. V autě a v obchodě jsem fusak rozepínala. I tak byla zpocená až na prdce…

Jinak pokud není fusak, na slabou mikču bych dala kabátek (nedávala bych kdovíjak teplej) a na to deku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
26.11.07 13:54

Taky bych doporučila fusáček - dnes seženeš i speciálně zabalovací do sedaček (a je nádherně měkoučký). My ho měli půjčený od kámošky a chtít další dítě, určitě ho pořídím.
pro inspiraci… http://www.moje-miminko.cz/…autosedacek/

pod to jsme dávali punčošky, body s dl. rukávem, mikinu a čepku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
26.11.07 14:18

My to řešíme stejně, fusak do autosedačky, pak malé obleču na bodýčko kabátek, čepičku třeba slabší, protože má ještě kapucu a v obchodě ji rozepínáme. Fusak se nám osvědčil, mám půjčenou i tu zavinovačku do autosedačky jak tu o ní byla zmínka, ale zatím jsem ji nevyzkoušela. Slyšela jsem na ni zatím jen chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
26.11.07 14:25

Já jen dodám, u prvního jsem koupila v obchodě s dětským zbožím a potřebami obyčejný univerzální fusak do autosedačky (teplý až až).

na druhé budu mít zavinovačku od emitexu do zavinovačky

Někdo kupuje fusaky od emitexu či aestethicu kombi 3v1, kdy je lze použít jak do kočáru, tak do autosedačky a mají nastavitelnou délku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
26.11.07 16:01

Minulá zima byla teplá, takže jsem malému dávala teplou fleeceovou teplákovku a balila ho do deky. Ty fusaky nejsou špatné, ale hodně zmenšují prostor sedačky, takže je lepší ta zimní zavinovačka od Emitexu. Jinak dalším dobrým řešením je autosedačka i s nánožníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
26.11.07 17:23

jak už psaly holky, já jsem taky dávala fusak a do něj jenom lehce oblíkla. v obchodě jsem pak rozepnula co nejvíc vrstev. teď už máme velkou autosedačku, tak dostane mikču a kalhoty a čepici a na cestu přes ní hodím deku, upoutám do sedačky a než se auto zahřeje, tak má deku na nohou. zatím to je OK, tak uvidíme dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.11.07 17:51

V sedacce mame fusak specialne pro autosedacky- manzuv rozmar, ale jsem za nej rada

Jinak malej davam body, puncosky a kalhoty, nebo dupajdy, mikcu a cepicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
26.11.07 21:20

Používáme kombinézu a deku. Pod kombošku to co na doma, v obchodě buď rozepnout nebo sundat, když tam budem déle (a to děláme neradi, myslím, že větší nebezpečí hrozí od nachrchlaných spolunakupujících než ze změny teploty). Fusak do autosedačky považuju za typ kombinézy, záleží co se vám líp oblíká/svlíká. Já dávám deku, naše auta topí dobře a deku můžu sundat i za jízdy. V supermarketu taky dekou jednoduše reguluju výkyvy regály s oblečením/chladící pulty a tak.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
28.11.07 17:39

ten fusak je fakt báječnej..my máme flaušovej, navrch takovej tvrdší šusťák a do něj už jí neoblíkám nic navíc oproti doma (max.bavlněnej kabátek a bavlněnou čepičku). vevnitř pak odepnu „pěřinku“ fusaku a hřeje jí jen zespoda…stojí asi 600,–Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
28.11.07 17:42

Jů, já obyčejnej univerzální koupila za 300,–- novej.....a teplej je až až…Ale jo, mít první dítko, asi bych klidně koupila dneska už nějakej ten třeba 3v1, i na druhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dornicka
17.3.10 15:08

Ahoj holky, čekáme mimčo na konci května, a kdo ví, jaké bude počasí, že? 8-) Myslíte si, že má smysl kupovat letní zavinovačku do autosedačky, nebo je lepší škvrně do sedačky zapnout a zvenku ho překrýt nějakou dekou? (Nejen na cestu z porodky k autu, ale i pro jízdu v autě, kdyby byla fakt kosa, tak než by auto zatopilo?)
 Děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková