Jak oblékat v teple 5 týdenního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
5.4.14 20:09

@natyber s tim odkopavanim souhlasim. Resim to spacim pytlem a ten, si nemuzu vynachvalit, doporucuju :pankac: i kdyz teda prp tak velke deti se asi nedelaji - zatim mame doma mrne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
5.4.14 20:18
@kaca68 píše:
@Fjodorka poznám, ale až když je pozdě a je v kočáru, kde se má oddávat vzácnému dennímu spánku…pak ho musím slíkat, dooblíkat, přikrývat apod. a on nezaspí v klidu…nevím, zatím si nikdy nestěžoval a to byl obléčen různě a po vytažení měl různou teplotu :-) jedinkrát jsem ho přehřála v autě, když jsem mu blbka oblékla overálek s nějakou umělinou :?
Prostě to vždycky řeším, kouknu na teploměr, vylezu ven a stejně si pak nejsem jistá :-)
Pak ho obleču na cestu do města, velmi lehce, protože jede autem a pak je ve fusaku a on řve vzteky připoután v autosedačce a přijede tchýně a začne málem plakat, že to dítě umrzne, že pláče zimou a že je venku hrozná zima, snad pod nulou (bylo 16st)… a pak má člověk získat nějakou jistotu :-)Overálky jsem měla ráda první týdny po porodu, ale teď už je taky považuju za pyžamo…
kromě toho přes látkovku nejdou zapnout, v noci má syn jednorázovku…

Normálně ho ustroj jako sebe plus mu dej navíc nějakou bundičku nebo svetřík, spodní část má většinou v dece, nebo fusaku. Vždycky měj v kočáru fusak a pod kočárem deku(až bude fakt teplo, tak ti stačí jen slabší deka).Když bude teplo, rozepneš fusak, když bude zima dáš do fusaku, nebo přes, ještě deku, nic složitého :nevim: Já vozím deku pořád. Mám tuhle, aha nesmím sem dát ten odkaz 8o 8o
Je výborná, flaušová, skladná. Mám jí do narození syna až do teď. V zimně jsem dávala přes fusak, když bylo fakt zima.Na jaře parádní, když bylo teplo a najednou se ochladilo. V létě taky parádní, přes den vedro a večer zima :roll: (v létě teda vozím ještě slaboučkou bavlněnou) Prostě deka je základ ;) Navíc do té korby fakt skoro nefouká a praží do toho slunce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.4.14 20:19

@natyber Tak na spaní určitě, to také dávám overal (tedy od doby, co ji převlékám na noc), jinak přes den je v body a dupačkách. Poslední dobou ale praktikuji BKM, takže je po většinu dne v body, v ponožkách a s návleky na kolenou (+ plena a svrchňáky). Co je tepleji, tak jen v body a ponožkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
5.4.14 20:20

Dcera má teda už 15měsíců, ale overaly jsem nenáviděla vždycky, stejně tak jako dupačky! na spaní má normálně dvoudílné pyžamko, když byla úplné mimino, tak jeden overal měla a já se u toho vždy tak vztekala, že jsem nebyla líná a ve 3ráno letěl milý overal do koše a malé jsem dala na spaní body a punčošky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
5.4.14 20:26
@my_nickname píše:
Ahoj, trochu se vetřu s dotazem..
malému jsou 3,5měs. teď jsme byli venku, měl body s krátkým, tepláky, ponožky a mikinu, čepičku jsem vzala pro případ, že by foukalo, ale nepoužili jsme. v kočárku už nic víc..

pak malý začal ale brečet a byl červený, tak jsem mu sundala mikinu. měl teda jenom krátký rukáv a tepláky a byl klid.

koukám ale, že všechny maminky kolem ještě používají fusak i na větší děti.. je krátký rukáv ještě málo?

pozn. venku je asi píše: Více

Je fakt, že je teplo, ale tak malému bych asi nejspíš dala body s krátkým, na to slabší triko s dlouhým a dále jen tepláky a ponožky :nevim: samozřejmě mít sebou deku nebo klidně fusak, ten se dá rozepnout. Jinak pokud ti třeba chvíli stojí kočár, nejlépe černý ;) chvíli na slunci, kde bylo mimochodem předevčírem asi 30°C :dance: Tak to do něj pěkně pere a zafáčované dítě ještě s nánožníkem se podle mě musí vařit :nevim: Prostě podle počasí, je ve stínu, je chladno přiobleču. Je slunce, je teplo/vedro, vysvleču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
5.4.14 20:31
@marrlinka píše:
@natyber s tim odkopavanim souhlasim. Resim to spacim pytlem a ten, si nemuzu vynachvalit, doporucuju :pankac: i kdyz teda prp tak velke deti se asi nedelaji - zatim mame doma mrne :)

Taky mám spací pytel :pankac: je mu rok a ještě mám v záloze jeden o trochu větší :P pak už ho asi nechám normálka pod peřinou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
5.4.14 20:34
@Fjodorka píše:
@natyber Tak na spaní určitě, to také dávám overal (tedy od doby, co ji převlékám na noc), jinak přes den je v body a dupačkách. Poslední dobou ale praktikuji BKM, takže je po většinu dne v body, v ponožkách a s návleky na kolenou (+ plena a svrchňáky). Co je tepleji, tak jen v body a ponožkách.
:pankac: My máme všude dlažbu a dřevěnou podlahu, je to studený jak sviňa :cert: když chvíli ležím na zemi tak si říkám jak musí mrznout, ale nechci ho balit, tak má punčochy nebo tepláky a ponožky a body s dlouhým, nebo krátkým jak kdy.Co že to praktikuješ :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.4.14 20:38

@natyber Tady máme lino, tak to není až tak ledové. Má svůj úžasně měkký koberec, který docela dobře izoluje. Ale tak ona se zatím jen přetáčí na břicho a pak dokola.
Bezlenkovou metodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
5.4.14 20:40

@Fjodorka Jo bezplenkovou metodu :oops: tak tu bych měla asi taky začít trénovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková