Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Díky všem za radu, oblékla jsem ji do toho fleesovýho kompletu a fusaku a bylo to úplně akorát.
Aktuálně přes den cca 10°C - jak v tomhle počasí obléct mimčo na cestu z porodnice? Mám nachystané body, teplejší mikču a kalhoty, ponožky, pletené botky a čepičku. A nevím jestli to bude stačit když dáme ještě dečku nebo dát ještě nějakou vrstvu? Na kombinézu je podle mě ještě teplo, navíc to bude přece jen přechod z porodnice do auta a pak z auta do domu. V autě nějakou vrstvu svléknout? ![]()
Oblékla bych ho jak píšeš a do autosedačky ještě fusak a do toho ho zapla. Anebo bych udělala díry na pásy v dece a do té ho pak zachumlala.
@Anonymní píše:Šestitýdenní mimčo oblékám tak, jak píšeš a dávám do jarního/podzimního fleecového fusaku Emitex, přes který jdou zapnout pásy.
Aktuálně přes den cca 10°C - jak v tomhle počasí obléct mimčo na cestu z porodnice? Mám nachystané body, teplejší mikču a kalhoty, ponožky, pletené botky a čepičku. A nevím jestli to bude stačit když dáme ještě dečku nebo dát ještě nějakou vrstvu? Na kombinézu je podle mě ještě teplo, navíc to bude přece jen přechod z porodnice do auta a pak z auta do domu. V autě nějakou vrstvu svléknout?
Dala bych body s dlouhým rukávem, dupačky či polodupačky a šoupnout do kombinézy (pokud bude kolem 10 stupňů, tak do nějakého přechodového overalu). Plus ještě deku do vajíčka… Na ty rychlé přesuny to stačí…
Už to mimčo máš?
Obléknout novoše do mikiny, kalhot a ponožek je nadlidský úkol.
Daleko lepší jsou dupačky nebo rovnou kombinéza s ťapkami, dělají se přece různě teplé od fleesových po echt zimní do mrazu, tak vybrat nějakou do tohoto počasí a máš vyřešeno.
Do autosedačky pak tu autosedačkovou deku, kterou v autě rozepneš a odkreješ.
Jen ne zimni kombinezu do autosedacky. To bych se bala, ze po ni pasy sjedou. Lepsi je ten fusak, ktery se dava pres pasy, takze dite je v autosedacce dobre pripoutane.