Jak obléct miminko do auta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
11.2.12 20:47

Díky všem za radu, oblékla jsem ji do toho fleesovýho kompletu a fusaku a bylo to úplně akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.20 20:52

Aktuálně přes den cca 10°C - jak v tomhle počasí obléct mimčo na cestu z porodnice? Mám nachystané body, teplejší mikču a kalhoty, ponožky, pletené botky a čepičku. A nevím jestli to bude stačit když dáme ještě dečku nebo dát ještě nějakou vrstvu? Na kombinézu je podle mě ještě teplo, navíc to bude přece jen přechod z porodnice do auta a pak z auta do domu. V autě nějakou vrstvu svléknout? :think:

• Citovat
  • Upravit
13753
12.11.20 21:01

Oblékla bych ho jak píšeš a do autosedačky ještě fusak a do toho ho zapla. Anebo bych udělala díry na pásy v dece a do té ho pak zachumlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
12.11.20 21:46
@Anonymní píše:
Aktuálně přes den cca 10°C - jak v tomhle počasí obléct mimčo na cestu z porodnice? Mám nachystané body, teplejší mikču a kalhoty, ponožky, pletené botky a čepičku. A nevím jestli to bude stačit když dáme ještě dečku nebo dát ještě nějakou vrstvu? Na kombinézu je podle mě ještě teplo, navíc to bude přece jen přechod z porodnice do auta a pak z auta do domu. V autě nějakou vrstvu svléknout? :think:
Šestitýdenní mimčo oblékám tak, jak píšeš a dávám do jarního/podzimního fleecového fusaku Emitex, přes který jdou zapnout pásy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
12.11.20 21:59

Dala bych body s dlouhým rukávem, dupačky či polodupačky a šoupnout do kombinézy (pokud bude kolem 10 stupňů, tak do nějakého přechodového overalu). Plus ještě deku do vajíčka… Na ty rychlé přesuny to stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
12.11.20 22:04

Už to mimčo máš?
Obléknout novoše do mikiny, kalhot a ponožek je nadlidský úkol.
Daleko lepší jsou dupačky nebo rovnou kombinéza s ťapkami, dělají se přece různě teplé od fleesových po echt zimní do mrazu, tak vybrat nějakou do tohoto počasí a máš vyřešeno.
Do autosedačky pak tu autosedačkovou deku, kterou v autě rozepneš a odkreješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
12.11.20 23:37

Jen ne zimni kombinezu do autosedacky. To bych se bala, ze po ni pasy sjedou. Lepsi je ten fusak, ktery se dava pres pasy, takze dite je v autosedacce dobre pripoutane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková