Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Chtěla bych poprosit o tipy na těhotenské punčochové kalhoty. Před těhotenstvím jsem si oblíbila punčocháče české značky Novia (výborný poměr mezi kvalitou a cenou), ale co jsem se dívala na jejich www stránky, tak těhotenské punčocháče nevyrábějí. Jaké punčocháče jste v těhotenství nosily vy a jak jste s nimi byly spokojené?
Zároveň bych chtěla požádat o rady ohledně dalších netypických punčocháčů - nadměrných. Sháním je pro svoji babičku, která se do klasických nevejde. Potřebuji nějaké, co jsou opravdu široké přes stehna. Nemá některá z vás zkušenost, kde takové široké punčocháče sehnat?
Za tipy moc děkuji.
renata123 píše:
Chtěla bych poprosit o tipy na těhotenské punčochové kalhoty. Před těhotenstvím jsem si oblíbila punčocháče české značky Novia (výborný poměr mezi kvalitou a cenou), ale co jsem se dívala na jejich www stránky, tak těhotenské punčocháče nevyrábějí. Jaké punčocháče jste v těhotenství nosily vy a jak jste s nimi byly spokojené?Zároveň bych chtěla požádat o rady ohledně dalších netypických punčocháčů - nadměrných. Sháním je pro svoji babičku, která se do klasických nevejde. Potřebuji nějaké, co jsou opravdu široké přes stehna. Nemá některá z vás zkušenost, kde takové široké punčocháče sehnat?
Za tipy moc děkuji.
Já jsem byla spokojená s těh. punčocháčema z HM, teď jsem si je koupila znovu. S nadměrnými neporadím, ale možná v HM by je taky měli (mají tam nadměrné velikosti oblečení).
Mně vyhovují těh. punčocháče sehnané nové na MMB. Jsou silnější na zimu, asi 80den. TYTO!