Jak oblékáte nyní v mrazech?

1498
31.1.12 11:16

Jak oblékáte nyní v mrazech?

Ahoj mamči,

prosím jak nyní oblékáte dítka do školky? U nás dnes bylo -20*c. Do školky jezdíme autem, odpoledne jde většinou ze školky pěšky.
Dnes jsem mu dala nátělník, triko s dlouhým rukávem, svetr a froté punčocháče od Wolfa a na to kombinézu, šálu, rukavice a čepici. Neoblekla jsem ho málo? Myslím, že za tu chvilku mu zima být nemohla, a když by šli ven, tak jsem mu říkala ať si vezme ještě i tepláčky a pak teprve kombinézu. Tak nevím má 3,5 roku a v tom oblíkání pořád nějak tápu a nerada bych, aby mi zase omarodil. :oops:
Snad mi poradíte jak oblíkat. ;)

Příspěvek upraven 31.01.12 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
31.1.12 11:22

Maty chodí oblečenej o fous míň a nestěžoval si, že by mu byla zima.
Nosí:
tílko, slipy, ponožky, tričko s dlouhým rukávem, bavlněné legíny, zateplené kalhoty na kšandy s vyšším pasem, fleecovou mikinu, bundu, čepici, rukavice a boty. Tečka.
Mám ještě v záloze teplé legíny, ale ty vytáhnu tipuju až ve čtvrtek. No když koukám na ČHMÚ , tak radši už zítra. Do školky chodíme pěšky 15-20minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
31.1.12 11:22

Já klukovi dávám triko,na to takový slabší rolák,mikinu a kombinézu.Punčochy a teplý ponožky do bot.Máme tady taky kolem -20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
31.1.12 11:23

Ahoj. Oblíkám stejně, akorát místo kombinézy dávám teplé kalhoty a bundu (nemáme sníh). Myslím, že školky při velkém mrazu ven nechodí, že mají limity.

Včera jsme byly na čtyřkilometrové procházce přes hřiště a zima holkám snad nebyla (Mája byla velkou část cesty na golfkách bez deky). Dneska ráno bylo teda „jen“ -10°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.1.12 11:33

ahoj
mala ma kosilku, triko, rolak, mikinu a bundu, dole kalhotky, termo puncochy a teple kalhoty.
Skolky myslim v takovych mrazech ani ven nechodi.
Kombinezu nebo otelovacky nedavam, nemame snih, ted je venku -15C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
31.1.12 11:37

U nás v těchhle mrazech ven chodí. Ale nesmí foukat a jen na zahradu nebo nikam daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
31.1.12 13:20

díky za příspěvky, tak jsem ho oblekla akorát. U nás sníh je, tak má kombinézu, protože chodí ven a oteplené šusťáky míval mokré. Jinak včera v mraze venku nebyli a to bylo míň ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
31.1.12 17:29

Zatím pořád stejně, tedy slabé punčochy, zateplené šusťáky, tričko, mikinu (teď teda dávám fleesovou), bundu, teplejší čepici, šálu, rukavice. Až ještě přituhne, tak dám akorát teplejší punčocháče a teplejší mikinu, ale už takhle je malej docela zpocenej. Já ho od malička oblíkala spíš míň, takže se nijak nestresuju. V naší školce zatím ven chodí, i když mrzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková