Jak oblékáte 4měsíční mimi ven do kočárku?

Gibbo
11.12.11 13:00

Jak oblékáte 4měs mimi ven do kočárku?

Jsem zmatená (ač druhe ditko, tak už si to nepamatuju), jak oblect prcka ven do kočárku… Přijde mi totiž, že tam je tak nějak „na prosinec“ teplo a nechci ho zbytečně navlekat, jelikož celkově teplo moc nemusi, má chladnějši odchov (ani doma netopim moc, jen tak akorát prostě) a hnedka je spocený a vzteklý z toho… Co dáváte miminkům na sebe?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101710
11.12.11 13:09

Já přes domácí oblečení, tj. bodíčko a punčocháče dám fleesku a kulicha a strčím do fusaku. Mám tedy už roční miminko, ale ani loňskou zimu jsem toho nedávala v tomhle počasí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
11.12.11 13:12

Když je okolo nuly: To, co má doma (tepláky, tričko), vlněné botičky na nohy, na hlavu jednovrstvou vlněnou kuklu, flísovou mikinu, fusak.
Pokud je okolo těch 5st, tak dávám jen bavlněnou čepičku a slabší bavlněnou mikinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
11.12.11 14:04

já mám měsíční mimi a do fusaku když je kolem 5 stupňů má body s dl. rukávem, dupačky ponožky nějakou mikinku a fleesovou čepičku a přes ní kapucku z mikiny a rukavičky a vždycky když ho vyndaVÁM DOMA Z FUSAKU TAK JE TEPLOUČKÝ, TAKŽE MU TO ASI STAČÍ.. FUSAK MÁM ZIMNÍ EMITEX :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.12.11 14:22

Kolem nuly- body s dlouhým rukávem, teplé punčošky, mikinku a do fusaku (máme beránka) někdy ještě přikreji fleesovou dekou, fleesovou čepku s podšívkou (je dost teplá) a zachumlám ji… když ji vyndám, je krásně teploučká, někdy se mi i zpotí :roll: rukavičky jsem zatím nedávala, má ručky schované..
Ale máš pravdu..na prosinec je tam teplo..nejde to pod nulu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
11.12.11 15:23

My máme 2měsíční holčičku a oblékám ji do bodýčka, bavlněného overalu, navrch tričko s dlouhým rukávem a punčocháče. Když je tepleji, dám jí jen mikču a do fusoku. Když je kolem nuly a pod, místo mikiny ji šoupnu do kombinézy a do fusoku.Naše dáma má ráda teplo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
11.12.11 15:27

Taky máme studenější odchov a ven jede v bavlněném overálku a čepičce, přes to teplá kombinézka a fusak. Když je víc zima, přidám polodupačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
11.12.11 19:46

Já mám tříměsíční princeznu a dávám punčocháčky, bodýčko a nato jen kombinézku, čepičku. Fusak (Lodger) a přikrývám ji ještě takovou tenčí dekou. Je fakt ale, že je někdy i docela spocená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucinenecka212
11.12.11 19:51

My máme doma 4,5 měsíčního chlapečka a když jde ven, tak dávám - to co má právě na sobě - body s dlouhým rukávem, punčocháčky, ponožky a dám fleesovou mikinku s kapucí, tepláčky, čepičku, rukavičky, dám do kombinézy a fusáčku. Když je velká zima, tak ještě přikryju španělskou dečkou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková