Jak obléct miminko do auta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4780
11.2.12 07:43

Jak obléct miminko do auta?

Jak byste v dnešním mrazu oblékly měsíční miminko do auta? Pojedeme asi cca přes hodinu, mám fusak emitex do autosedačky, ten teplejší. Já sama mám strach, že to přeženu a malou přehreju. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
838
11.2.12 07:46

Já bych auto trochu před odjezdem nechala vyhřát,ve fusaku bude miminku dobře a nemusíte po cestě moc topi,aby tam nebylo pak vedro! Já malého oblékala radši víc a míň jsem topila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.2.12 07:49

u nás vždycky cestuje jenom v mikině. Fusak jsme neměli. Ale dala jsem na něj několik dek a jak se v autě dělalo teplo, tak jsem je sundavala.

• Citovat
  • Upravit
9622
11.2.12 08:07

Já zas oblékala radši míň a víc sem topila, protože do sedačky má být dítě oblečené málo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.2.12 08:17

taky když jedu dál, radši oblíkám míň, vytopím auto a pak ho přenesu a potom rychlý manéver zpátky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
11.2.12 08:24

mi byly včera na kyčlích, hodinu cesty, mám taky emitex zimní fusak, ten fleesový s chlupatkou uvnitř a měl body s dl. rukávem, punčocháčky fleesový overálek a ten fusak a bavlněnou čepičku.. a na cesty do a z auta měl přes to deku, no a byl v pohodě, a to byl venku vždy tak aspoň 15 minut na ty přechody..je lepší ho oblíct míň ono přeci jen za tu chvilku nevychladne, když dáš přes něj ještě deku.. když se ti zpotí a pak s ním vyjdeš ven bude to to nejhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
11.2.12 08:34

Super. Děkuji moc. Tak já když dám bodyčko, pak takový tenký fleesový komplet, tenkou kombinezu a ten fusak, tak by to mělo stačit. Já mám totiž furt strach aby jí nebyla zima. Já se ptám jak prvorodička, ale toto je první miminko který mám v zimě. Kluky jsem měla oba v teplé části roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101441
11.2.12 08:49

Tak to mi skoro přijde až dost… takhle bych oblékala bez fusaku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
11.2.12 09:08

Fakt? Tak ještě jedna verze: dám bodyčko, pučošky, na to ten fleesový komplet a do fusaku, bez té kombinézy.
Já se tak trapně ptám že? Ale já ji kolikrát i doma tak oblíkla, že měla po sobě potňáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
11.2.12 09:10

to je moc…my jsme auto vždy trochu vytopili…body, teplá mikina (fleece), punčošky, oteplené kalhoty, čepice, rukavice a fleesový fusak v autosedačce, který jsme po chvilce celý rozepli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
11.2.12 09:10
Anabellka píše:
Fakt? Tak ještě jedna verze: dám bodyčko, pučošky, na to ten fleesový komplet a do fusaku, bez té kombinézy.
Já se tak trapně ptám že? Ale já ji kolikrát i doma tak oblíkla, že měla po sobě potňáky.

jo, to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101441
11.2.12 09:20
kokomo píše:
Anabellka píše:
jo, to je super :palec:

Jojo, taky souhlas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
11.2.12 09:24
tripetri píše:
Já zas oblékala radši míň a víc sem topila, protože do sedačky má být dítě oblečené málo. :nevim:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
11.2.12 12:59

měli jsme fusak od emitexu a v měsíci jsme jeli do Prahy,podotýkám že starším autem a měl do něj jen bodýčko,dupačky a bavlněnou košilku a čepičku:-))do fusaku zachumláte a je klid,pokud máte nové auto je hned vytopeno,pak stačí zavinku jen rozdělat a mimi je v klidu,pozor opravdu rychle se přehřívají a když nebude spokojená začne brečet nebojte,vemte sebou třeba ještě deku kdyby jí náhodou byla zima,ale nebude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.2.12 13:22

my tak jeli do loni do Brna, malý byl ve fusaku a jinak měl body, štrample a na tom flísovou soupravičku, fusak jsem po zahřátí auta odepla, už bych fusak nedala, byl chudák celý mokrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková