Jak oblékat?

Anonymní
2.10.10 08:01

Jak oblékat?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit s oblékáním. Co všechno mám 14-dennímu miminku obléct , když jdeme ven? Mám strach aby mu nebyla zima.Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
210
2.10.10 08:08

Ahojky měla by jsi oblékat tak jak oblékáš sebe,aby ti nebyla zima :-) .Někdy o vrstvu víc.A v kočárku přikrýt dekou,ale to určo víš.Kdyby mu byla zima tak bude mít studený nosánek jako ty :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.10.10 09:49

No, já bych tak malému mimísku určitě minimálně 1 vrstvu navíc dala, rukavičky jsou samozřejmostí a hrubá deka taky :wink: A s tím nosánkem to není tak přesné. 100 % zjistíš, jestli je mimi zima, když mu sáhneš na zádíčka. Ale uznávám, že když je venku navlečené, tak se mu na zádíčka stejně nedostaneš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.10 09:58

Tak já mám podobný dotaz, jakm miminko obléknou v lednu? Musím koupovat fusak,když mám zavinovačku od emitexu?

• Citovat
  • Upravit
24837
2.10.10 10:24

Anonymní, zavinovačka od Emitexu mi přijde na leden děsně málo, určitě bych pořídila fusak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
2.10.10 10:27

Ahoj, já malé do kočárku fusak nikdy nedávala (vlastně až když seděla ve sporťáku - asi v únoru). Složila jsem pod ni teplou deku a zavinovačku, malou teple oblékla (bodýčko, punčošky, mikinku nebo svetřík, tepláčky a na to ještě tenší zimní overálek) a na ni zase deku (mám tu španělskou, tak jsem ji přeložila na půl) a nánožník. A nikdy nebyla studená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.10.10 10:28

Samík je únorový a i když jsem s ním poprvé vyrazila na procházku až někdy v březnu, bez fusaku bych si ani neprdla :wink: Mám fusak Emitex Combi a využívám ho dosud, i teď v zimě, když bude mít Samík 2 roky. Je teploučký, měkkoučký a navíc se může naregulovat do 2 velikostí - kratší do vajíčka a do korbičky, a delší např. do sporťáčku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.10.10 10:29

Samík je únorový a i když jsem s ním poprvé vyrazila na procházku až někdy v březnu, bez fusaku bych si ani neprdla :wink: Mám fusak Emitex Combi a využívám ho dosud, i teď v zimě, když bude mít Samík 2 roky. Je teploučký, měkkoučký a navíc se může naregulovat do 2 velikostí - kratší do vajíčka a do korbičky, a delší např. do sporťáčku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.10.10 10:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.10.10 10:30

Jéžiši, kolikrát se mi to tu objevilo??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
3.10.10 11:20

jéé to je dobré téma, my čekáme chlapečka v lednu a taky mám docela těžkou hlavu z toho, co mu oblékat, aby to nebylo ani moc, ani málo :think: …takže každá rada je vítána :palec: …i když myslím, že nakonec si to maminy vychytají časem…co jiného zbývá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
3.10.10 11:21

Anomisko
máš krásného hošíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...